How I met your mother [spoilers]
Re: How I met your mother [spoilers]
Veru v tom poslednom zabere nevyzera zrovna pomilovatelne 
-
Thrash/Death
Star
Síce má pekne vyvinutý dekolt, ale jej tvár sa mi nikdy príliš nepáčila, takže v mojích predstavách by sa nevyskytovala
Ale načo ju tam dotiahli po toľkých rokoch je záhada
-
Geogomeogo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
No tak táto séria začala trošku slabo aj keď v 2hej časti ma veľmi prekvapil koniec (Vikctoria mi inak nikdy neprišla nijako sympatická
). Inak, podľa môjho názoru sa Barney ožení s Robin. Na konci 1ej časti tam bolo od Lilly "Nevesta ťa chce vidieť." a ak si dobre pamätám, tak Robin požiadala Teda v 6. sérií, že ak bude mať svadbu, či nemôže byť jej svedok. No, uvidíme, čo sa z toho vykluje a čím nás ďalej autori prekvapia.
Ale tak zas Robin sa do svatby nikdy nehrnula, zatiaľ čo tá druhá zrejme áno. Inak začiatok série sa mi vidí celkom v pohode, taký lepší priemer. Victoriu tam podľa mňa dali tak nejako nostalgicky, aby pripomenuli 1. sériu. I keď ja byť tvorca tak sa ju snažím pripomínať čo najmenej, lebo predsa len 1. séria mala kvalitatívne oproti posledným dosť navrch. 
-
Soviet
Darca
Nic special prve dve casti. Sem tam som sa pousmial, ale veru natahovacky. Asi veru malo napadov 
nic svetoborne to nebolo ale som rad ze zase zacina himym a mam sa na co kazdy tyzden tesit
a beercules pobavil 
ta victoria vadi inak asi kazdemu co citam
ani ja som ju nemal rad a hlavne neni ani pekna (podla mna) - ked ju porovnam s tymi x babami co sa v serialy mihli.
-
mirak2
Hardcore addict
ved ted s nou chodil, lebo mala super kolace, ta aj my chceme kolace, ta ne?
ta ked nebudeme mat jej kolace, ta nebudeme ju mat radi, ta ne?
Barney sa do svadby tiež nikdy nehrnul a vidíš jak dopadolMuffi napísal:Ale tak zas Robin sa do svatby nikdy nehrnula, zatiaľ čo tá druhá zrejme áno.
Dobre casti, zase klasika HIMYM rozne casove posuny
. Myslim, ze matku tak skoro neuvidime, a kto je Barneyho nevesta, mozno az na konci serie.
-
master23
Light Professional
pascalwb: aj mna napadlo taka myslienka, ze teraz bude cela sezony flashbacky a potom posledna epizoda serie a dozvieme sa kto je nevesta 
ale dufam, ze to tak nebude (urcite nie). ale som zvedavy, kolko este casti pokym spozname nevestu.
ta druha epizoda bola lepsia jak prva, tam som sa pobavil. takze zaciatok celkom dobry.
ale dufam, ze to tak nebude (urcite nie). ale som zvedavy, kolko este casti pokym spozname nevestu.
ta druha epizoda bola lepsia jak prva, tam som sa pobavil. takze zaciatok celkom dobry.
No ja sa fakt obávam toho že svadba sa ukáže v posledných častiach alebo v poslednej , dúfam že teraz nebude zbytočných 10 epizod o tom ako sa dá Ted zasa dokopy s Victoriou 
-
javatar
Hardcore addict
no mne padli tieto posledne dva diely dobre - zaradil by som ich do uz mierne nudneho standardu HIMYM ustalenom uz od 4tej serie, ale takto po lete ked to clovek dlho nevidel mu to padlo dobre...
A remix Tedovho prihovoru zo svadby:
no čo, videli ste už tretiu epizódu?
podla mňa pecka, najlepší bol na konci Barney s tou kravatou 
-
Geogomeogo
Light Professional
"So.. We are gonna duck out." Užasna epizoda. Hlavne ten Marshallov a Lillyn face ked zistili, že Barney vlastne vie to čínske umenie
Inak to celkom zaujímavo aj poukazovalo na dalšie epizody, že sa bude diať niečo zaujímavé.
-
Schelmy
Medium Star
Konečne po dlhom čase super epizóda.. ani nepamätám, kedy som sa pri HIMYM naposledy bavil.
-
javatar
Hardcore addict
nabuduce to daj pls do spoileru, viem ze v nazve temy je slovicko [spoilers] ale vtedy na to nebol tag... tak nabuduce plsGeogomeogo napísal:... ked zistili, že Barney vlastne vie to čínske umenie ....
-
mirak2
Hardcore addict
potvrdzujem, chcel som s tym seknut, ale pozrel som z nudy epku a sice zo zaciatku nic extra ale potom sa super rozbehlo