nepochopím

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
zuzanuska
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: nepochopím

Príspevok od používateľa zuzanuska »

No tak mohla byť aspoň fér a narovinu ti to povedať a nie také výhovorky, aby akože ona nebola tá zlá
matusik1
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa matusik1 »

to je s prepacenim fakt krava,vsetko som si precital co si s ním písala ako sa lubia,ale on je z nemecka,ona tu zo slovenska.a pise mi ze ona s nim nic nemala,ale to jej asi neuverim :D:D:D jasne ze neuverim mali ste pravdu :)
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Celkom pekne sa tu v LVP začína rozvíjať jeden typ scenáru.
Najskôr problém a dotazujúci si ešte od toho stále niečo sľubuje.
Nasleduje kompletné zničenie ilúzií od ostatných prispievateľov a mierne vytriezvenie a uvedomenie si reality.
Zavŕšuje to potom celkom úsmevné zistenie, čo za tým všetkým bolo. V tomto prípade niekto iný :)
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

a mozes ist na pivo. aspon nebudes stracat cas. nevypity pol-litrak, je niekym inym vypity pol-litrak!
matusik1
Amateur
Amateur

nepijem :D iba ak na kofolu :D ale este chcem vediet jedno,ze eset mi pisala 29 sprav na internete,a potom este aj na sms.to chce akoze vypadat ze jej na mne zalezi alebo co,lebo z mojho usudku
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Trocha ju žerie svedomie, tak sa chce uistit, že všetko je ok. Aj keď 29 sprav.. fuuu! :shock: o čom v nich točila?
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

nj zerie ju svedomie, na tvojom mieste by som si z nej vystrelil, a na spravy jej odpisal nieco v tom zmysle ze "#tvoje meno# zomrel, zabil sa lebo mu nejaka krava zlomila srdce, tu je jeho brat/sestra/mama" :D
Merco_
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Merco_ »

Fůha to je moc morbidne ,ešte by si niečo spravila a potom by ho hrýzlo svedomie do konca života.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

29 správ už hraničí s psychopatiou. Ak ťa to začne otravovať, tak si ju zablokuj. Ale ak bola s iným a klamal ti, tak si nezaslúži druhú šancu. Ak raz baba podvádza, tak sa nezmení a bude ťa podvádzať znova. Mala si vážiť čo mala ale očividne ťa neľúbila keď vôbec pomyslela na iného
matusik1
Amateur
Amateur

bože chalani to bolo obrazne pomenovanie 3 spravy s odstupom 10 minút,potom este jedna SMS a už som jej viac neodpisal na nič,ani nech sa nesnaží :D to sú tie mladé čo nevedia čo chcú sú na ''kečku'' :D sú akurát tak dobré na sex,aj to nie všetky :D tým nechcem zas povedat ze mám skúsenosti...kašlite nato dakujem vsetkým a vsetkým matusom vsetko najlepšie želám :D
tarakan
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa tarakan »

Prial by som si mat tvoju pevnu volu...Ale tak zjavne ty si sa nezamiloval / nenamotal.
matusik1
Amateur
Amateur

tarakan napísal:Prial by som si mat tvoju pevnu volu...Ale tak zjavne ty si sa nezamiloval / nenamotal.

tak zalúbený som bol určite :) a žia l ani spomenky nezmažem,aj si na to spomeniem,no na druhej strane ze ona zalubena nebola a brala to asi ako hru alebo zabavku pred letom tak nie je az take tazke zabudnut,ale sklamanie zostáva :(
Napísať odpoveď