nepochopím
Re: nepochopím
No tak mohla byť aspoň fér a narovinu ti to povedať a nie také výhovorky, aby akože ona nebola tá zlá
to je s prepacenim fakt krava,vsetko som si precital co si s ním písala ako sa lubia,ale on je z nemecka,ona tu zo slovenska.a pise mi ze ona s nim nic nemala,ale to jej asi neuverim
:D:D jasne ze neuverim mali ste pravdu 
-
jin
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Celkom pekne sa tu v LVP začína rozvíjať jeden typ scenáru.
Najskôr problém a dotazujúci si ešte od toho stále niečo sľubuje.
Nasleduje kompletné zničenie ilúzií od ostatných prispievateľov a mierne vytriezvenie a uvedomenie si reality.
Zavŕšuje to potom celkom úsmevné zistenie, čo za tým všetkým bolo. V tomto prípade niekto iný
Najskôr problém a dotazujúci si ešte od toho stále niečo sľubuje.
Nasleduje kompletné zničenie ilúzií od ostatných prispievateľov a mierne vytriezvenie a uvedomenie si reality.
Zavŕšuje to potom celkom úsmevné zistenie, čo za tým všetkým bolo. V tomto prípade niekto iný
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
a mozes ist na pivo. aspon nebudes stracat cas. nevypity pol-litrak, je niekym inym vypity pol-litrak!
nepijem
iba ak na kofolu
ale este chcem vediet jedno,ze eset mi pisala 29 sprav na internete,a potom este aj na sms.to chce akoze vypadat ze jej na mne zalezi alebo co,lebo z mojho usudku
Trocha ju žerie svedomie, tak sa chce uistit, že všetko je ok. Aj keď 29 sprav.. fuuu!
o čom v nich točila?
-
Hotwire
Addict
nj zerie ju svedomie, na tvojom mieste by som si z nej vystrelil, a na spravy jej odpisal nieco v tom zmysle ze "#tvoje meno# zomrel, zabil sa lebo mu nejaka krava zlomila srdce, tu je jeho brat/sestra/mama" 
Fůha to je moc morbidne ,ešte by si niečo spravila a potom by ho hrýzlo svedomie do konca života.
-
audiotrack
VIP
29 správ už hraničí s psychopatiou. Ak ťa to začne otravovať, tak si ju zablokuj. Ale ak bola s iným a klamal ti, tak si nezaslúži druhú šancu. Ak raz baba podvádza, tak sa nezmení a bude ťa podvádzať znova. Mala si vážiť čo mala ale očividne ťa neľúbila keď vôbec pomyslela na iného
bože chalani to bolo obrazne pomenovanie 3 spravy s odstupom 10 minút,potom este jedna SMS a už som jej viac neodpisal na nič,ani nech sa nesnaží
to sú tie mladé čo nevedia čo chcú sú na ''kečku''
sú akurát tak dobré na sex,aj to nie všetky
tým nechcem zas povedat ze mám skúsenosti...kašlite nato dakujem vsetkým a vsetkým matusom vsetko najlepšie želám 
Prial by som si mat tvoju pevnu volu...Ale tak zjavne ty si sa nezamiloval / nenamotal.
tarakan napísal:Prial by som si mat tvoju pevnu volu...Ale tak zjavne ty si sa nezamiloval / nenamotal.
tak zalúbený som bol určite