zhanam program ktory zisti heslo na wifi a rad by som bol aj s nejakym navodom
opred velmi pekne Ďakujem
zhanam program ktory zisti heslo na wifi
-
xjojox2246
Star
-
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Re: zhanam program ktory zisti heslo na wifi
aircrack v linuxe (navod je aj na youtube, napisem len do vyhladavaca backtrack wep crack).
budes potrebovat Backtrack 3/4, wifi adapter s podporou packet injection (ja pouzivam alfa awuS036h)
cracknut sa da WEP kluc a WPA s preshared key (na to potrebuejs ale dobry wordlist), mne sa ale WPA este nepodarilo (WEP pravidlene
)
BTW, pouzi vyhladavanie, je tu o tom po blud tem
budes potrebovat Backtrack 3/4, wifi adapter s podporou packet injection (ja pouzivam alfa awuS036h)
cracknut sa da WEP kluc a WPA s preshared key (na to potrebuejs ale dobry wordlist), mne sa ale WPA este nepodarilo (WEP pravidlene
BTW, pouzi vyhladavanie, je tu o tom po blud tem
-
hrban
Addict
- Kontaktovať používateľa:
neviem prečo všetcia ospevujete backtrack, backtrack je shit, úplne nahovno spravené distro a bol to kkt kto ho navrhoval keďže nejdú drivery na takmer žiadnu wifi, až po pár hodinovej inštalácií sa mi to podarilo rozchodiť
pritom ubuntu je 99% identické s backtrackom s tým rozdielom, že wifi ide hneď a stačí iba doinštalovať aircrack-ng a hor sa do hačkovania
pritom ubuntu je 99% identické s backtrackom s tým rozdielom, že wifi ide hneď a stačí iba doinštalovať aircrack-ng a hor sa do hačkovania
-
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Jo, mas pravdu, s ubuntu by to bolo lepsie, ale to treba instalovat, vzhladom na to, ze nema vstavany aircrack. Backtrack nie je potrebne instalovat a ficis len s live cd/dvd.
-
hrban
Addict
j to funguje ak ti ide wifi karta ak nie musiš inštalovať driver a potom je lepšie mať backtrack na partícií
riešenie by mohlo byť ubuntu cez wubi
riešenie by mohlo byť ubuntu cez wubi
-
2stenly9
Light Expert
Ahojte existuje program ktorý rozlúšti heslo wifi siete ktorá je zabezpečovaná WPA/WPA2 PSK.
Stenly
Stenly
Čítaj čo bolo už napísané hore, čo sa týka WPA2 tak som ešte nepočul, že by ho niekto zlomil, ani som nepočul o takom programe, WPA a PSK sa dá, ale ťažko, skús google, na nete je veľa návodov.
nejaki program na windows vistu ktori vigeneruje heslo na wifi ??