Trnavaci pomoc :) (stanica)
Trnavaci pomoc :) (stanica)
Prvykrat idem vlakom do trnavy, no nie som nejaky cestovatel a v podstate by som potreboval poradit, ako sa z Trnavy dostat ku mne do mesta. Podla coho sa mam riadit. Listky snad najdem, kde kupit, ale aky vlak, kde ten vlak ide a vsetko okolo toho ma desi, kedze vlakom nechodim absolutne vobec
a neviem ani poriadne kam v trnave ist
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Trnavaci pomoc :) (stanica)
to mas v pohode vzdy to hlasia na stanici kde ti pride vlak.alebo chces ist busom ci?alebo sa spytaj okoloiducich 
Ja keď som išiel z TT do Blavy, tak som si vlak pozrel na nete (web zsr). Potom som si ho pozrel na stanici na tabuli, počkal kým ho ohlási a išiel som na dané nástupište. Základ je ísť na správne nástupište. Aj na nástupišti máš tabule pri každej kolaji, ktorý vlak tam ide.
Nemaj zbytočný strach, prídi, poobzeraj sa a zistíš, aké to je jednoduché. Prípadne sa niekoho spýtaj, určite ti poradia.
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...v TT na stanici sú 4 nástupištia, 3 a 4 sú spolu a idú iba smer BA. Ďaľšie dve nástupišita idú aj smer BA aj smer HC/GA...keď vojdeš do vestibulu, kukni hore a na tabuli máš presný rozpis, kedy ti vlak prichádza, kde stojí , či je to R/IC/Os/Zr a ako sa volá vrátane toho odkiaľ kam ide...na vedlajšej tabuli sú zase odchody, ale tá je väčšinou nepodstatná...potom zídeš po schodoch oproti tabuli dolu a zatočíš o 180° doprava smerom cez podchod a už sa len obzeráš na pravej stene hore máš vždy napísané aké nástupištie sa kde nachádza...1 a 2 sú až vzadu, 3 a 4 máš hneď pri stanici (tam netreba ani ísť do podchodu)...