Preinštalovanie win7
Preinštalovanie win7
Ked chcem preinštalovať Windows mam sformatovať disk? Chcem aby sa odstranili aj zalohovanie subory.
Re: Preinštalovanie win7
Ak neformátneš, ostane ti všetko (súbory) + pôvodný Windows sa ti uloží do zložky Windows.old (takže, hej formát)
A ked to sformatujem tak mi reštartne pc, že?
A čo sa stane? Ved sa vymaže aj OS.
Vela sa pytas - co by nebolo samo osebe zle, keby si vedel na co sa chces pytat.
Zrejme ti nejde o ziadne zalohovanie starych dat, tak coho sa bojis. Chod do toho, najlepsie sa clovek uci v praxi, zvlast, ked o nic nejde.
Zrejme ti nejde o ziadne zalohovanie starych dat, tak coho sa bojis. Chod do toho, najlepsie sa clovek uci v praxi, zvlast, ked o nic nejde.
Chcel som si bit isty čo sa stane 
OK idem na to.
//autoeditácia príspevku (17 Sep 2011, 17:49)
Takže nedostal som sa ani k formatovaniu
Napisalo mi toto:
OK idem na to.
//autoeditácia príspevku (17 Sep 2011, 17:49)
Takže nedostal som sa ani k formatovaniu
Napisalo mi toto:
Formátuj počas inštalácie (nabootovaním inštalačného CD). Windows ti nedovolí naformátovať sám seba 
Predaj PC, kup si nintendo.
No vidíš, keby si mal Linux, tak ten by dokázal vymazať aj sám seba 
Pokial viem, tak teraz uz rm -rf / nejde.. Mozno sa mylim, ale mam dojem, ze uz je to osetrene..Pilifo napísal:No vidíš, keby si mal Linux, tak ten by dokázal vymazať aj sám seba
Nešlo mi o príkaz (ktorý by sa aj tak dal ľahko obísť, keby to mali ošetrené), ale Linux sa dokáže naťahať do pamäte, tým pádom by sa z HDD dokázal sám naformátovať.