Windows 8

Informácie o software, ankety...
Shano
Darca
Darca

Re: Windows 8

Príspevok od používateľa Shano »

Ak niekoho stve ze treba pri zapnuti zadavat heslo tak tu je navod ako to odstranit http://www.windows7news.com/2009/02/01/ ... windows-7/

//autoeditácia príspevku (14 Sep 2011, 22:12)
Pokial sa chcete zbavit Lock sreenu tak si otvorte Uninstal or change a program tam nalavo klik na Turn Windows features on or off a tam najdite polozku Tablet PC Components tot vse :)

//autoeditácia príspevku (14 Sep 2011, 22:33)
aby start znamenal to iste co vkazdom inom windowse:) http://www.askvg.com/how-to-enable-good ... r-preview/

Po tomto kroku sa vypne metro taktiez task manazer sa da do povodneho stavu v podstate s 8ky sa stane 7ka...
Prílohy
Untitled.png
Muftinko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Muftinko »

Shano napísal:Ak niekoho stve ze treba pri zapnuti zadavat heslo tak tu je navod ako to odstranit http://www.windows7news.com/2009/02/01/ ... windows-7/

Pokial sa chcete zbavit Lock sreenu tak si otvorte Uninstal or change a program tam nalavo klik na Turn Windows features on or off a tam najdite polozku Tablet PC Components tot vse :)

aby start znamenal to iste co vkazdom inom windowse:) http://www.askvg.com/how-to-enable-good ... r-preview/
diki :D ten locksreen mi leze na nervy, myškou je to strašne nepohodlné :(
MrGizmof
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa MrGizmof »

Ako to zatiaľ vyzerá? Bola už nejaká aktualizácia ktorá do systému niečo pridala alebo zmenila? Zajtra si hodím tu verziu s Vistual Studio, som zvedavý ako to dopadne :).
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Ten LOCKscreen je podľa mňa fajn aj na desktope. Hodím si Lock, behám po byte a na hodiny vidím aj z niekoľkých metrov. A čo sa týka "odomykania", neviem čo všetci hovoria že je to myškou nepohodlné. Netreba posúvať o celú obrazovku. Stačí s ňou trhnúť nahor doslova o pár pixelov (asi 0,5cm), alebo ťuknúť na klávesnici do šípky hore. :)

//autoeditácia príspevku (22 Sep 2011, 21:28)
Inak, neviete ako je to s tým "fast-bootom"? Videá na nete hovoria doslova o 5-8 sekundách. No môjmu to trvá cez 15 sekúnd. Mám tam 7200ot. SATAII HDD,... Na videu som si tiež všimol, že po zapnutí to okamžite načítava Winlogon, a potom hneď desktop. No mne tam dáva ten loading "Windows Developer Preview". Alebo myslíte, že sa to vo finálnej verzií zmení, a že tak "pomaly" bootuje len túto pre-betu?
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MichalkoOo »

možno tam majú SDD..
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

asi máš na mysli SSD ;)
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MichalkoOo »

sakra. Niesom kkt to bol preklep. :D
cergina
Spammer
Spammer

Príspevok od používateľa cergina »

MOZEM SA SPYTAT?? nie?? NEVADI :smt033
Aky rozdiel je vo vykone.Myslim zatazenie RAM,CPU
HiddenUser
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa HiddenUser »

Shano napísal:Ak niekoho stve ze treba pri zapnuti zadavat heslo tak tu je navod ako to odstranit http://www.windows7news.com/2009/02/01/ ... windows-7/

Po tomto kroku sa vypne metro taktiez task manazer sa da do povodneho stavu v podstate s 8ky sa stane 7ka...

Hmm, inač načo je potom dobré robiť zo osmičky sedmičku? Však to už radšej nechať Win 7. :roll:
Curuj
Addict
Addict

lebo metro UI je na desktope nepoužiteľné?
HiddenUser
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa HiddenUser »

No ano ale keď to urobíš tak to bude Win 7 v podstate akurát že tam bude iný vzhlad ktorý sa v podstate tiež dať do Winu 8 :roll:
Curuj
Addict
Addict

win8 nie je len o inom vzhľade. trochu si naštudovať problematiku....
slipknot1506
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa slipknot1506 »

Windows 7 nestojí za nič ..ak bude osmička podobná sedmičke je mi to uplne jedno kedy ho vydaju ...mal som už viac OS ale ostávam pri xp ..najlepšie Windows XP Ultimate 2010 (moj nazor) a je velmi smutné že xp sa už aj ťažko zháňa :smt098
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

slipknot - Windows XP 2010 Ultimate, nie je nic ine, nez piratska verzia dodrbana roznymi "vylepsovakmi", urcena pre deti, ktore nezohnali Windows XP Megaturbo Black Special Second Edition 2012.
XP je stary system. Netvrdim ze je nutne zly, ale v dnesnej dobe je tak priserne pozadu, ze si ho drzia uz len firmy, ktore si z roznych dovodov nemozu dovolit upgradovat, alebo silno konzervativni pouzivatelia, povacsinou so starsimi PC.
XP sa tazko zhana asi preto, ze jeho predaj skoncil 2-3 roky dozadu definitivne, a za dva a pol roka k nemu skonci aj akakolvek podpora vo forme vydavania updatov.
A na warezforach sa mozno zhana preto tazko, ze takych silnokonzervativnych dobrodruhov je ako safranu a stare uploady, ktore nikto netahal aj 2 roky, su uz davno zmazane. Nemam pravdu?
hacker300
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa hacker300 »

Davnejsie som cital na sectore ze by na nom mali ist aj hry na xbox 360. Je to pravda - pracuje sa na tom alebo z toho nakoniec nic nebude ?
Na toto by som sa dost tesil. Dakujem za odpoved. :D
typek61
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa typek61 »

bolo by to fajn aspon by som nemusel kupovat xbox 360 ale tazko povadat
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Veľmi sa do toho nevyznám, ale bola by to už vlastne emulácia, tj. neskutočná záťaž na PC, ergo by sa to dalo rozbehať iba na absolútnych high-endoch, alebo sa mýlim?
Curuj
Addict
Addict

HW dnešných konzol má podstatne nižší výkon ako najlepší dostupný HW pre PC. a s novou verziou "Xka" to nevyzerá o moc lepšie http://extrahardware.cnews.cz/gpu-noveh ... on-hd-6670
pravda, nebeží tam dospelý OS, ktorý si cucne nejaký výkon pre seba...
typek61
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa typek61 »

mne to problem nerobi ja mam high end :)
hacker300
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa hacker300 »

Este dam odkaz :

http://www.sector.sk/novinka/61596/spus ... 60-hry.htm

Boli tam aj nejake novsie clanky o tom len sa mi v tom uz nechce rypat toto som nasiel len tak cez google. :D

PC mam dost silny a myslim ze oni to nejak prisposobia aby to islo pekne aj na pc. A spominali sa tam silne pc - co by vraj nemal byt v dnesnej dobe problem. Tak myslim ze taky vykonny pc
s grafickou 1 gb a podobnymi ostatnymi komponentmi by mal stacit z toho clanku som to tak pochopil ze by to nemuselo byt nieco extra. :D

- a taky vykonny pc mam aj ja a mozno budem mat dovtedy aj novy urcite poskladam este vykonnejsi s 2 gb alebo 3 gb grafickou podla toho ako to bude s tymi xbox 360 hrami. :D
Napísať odpoveď