Vŕzganie dverí
Vŕzganie dverí
Čím a ako je najlepšie naolejovať dvere aby nevrzgali?
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Vŕzganie dverí
mozes kludne aj bravcovu mast pouzit. alebo klasicky olej.
wd-40
No ale najprv by som to prebrúsil šmirglom, a až potom to namastiť. Buď tým čo ti hore napísal, alebo olej z auta, alebo bývajú také spreje na mastenie reťaze.
Som zobral a vatu, namočil som ju do oleja a zvonka (nedaval dvere dole s pantov) nou potrel panty.
Zatial prestali vrzgať.
Zatial prestali vrzgať.
-
mr_margera
Medium Professional
mne sa najviac osvedčil silikónový sprej, zohnal som ho v autoservise.
-
hojko
Site Admin
BorisSVK: Pouzivam klasicku vazelinu, aj v Tescu dostat malu nadobku (modra nadobka, napis Mogul, najdes to medzi auto doplnkami) za asi 3 eura.
CheZteR: WD-40 je mozno fajn vec, ale rychlo vyschne. A to hlavne na slnku a v teple, takze teraz pocas zimnych mesiacov a pri kureni v byte to moze byt problem, nakolko aj vzduch je o dost suchsi.
mr_margera: Silikonovy sprej sa bezne pouziva na auta, bicykle a tak sa da kupit aj v sportovych obchodoch s bicyklami atd...
CheZteR: WD-40 je mozno fajn vec, ale rychlo vyschne. A to hlavne na slnku a v teple, takze teraz pocas zimnych mesiacov a pri kureni v byte to moze byt problem, nakolko aj vzduch je o dost suchsi.
mr_margera: Silikonovy sprej sa bezne pouziva na auta, bicykle a tak sa da kupit aj v sportovych obchodoch s bicyklami atd...