NHL (aktualne)

O športe...
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Re: NHL (aktualne)

Príspevok od používateľa mirak2 »

v poslednej dobe toho vela neodohral a ked sa niecim preslavil v poslednej dobe, tak utokom na fanusika. takze so zmiesanymi pocitmi hovorim RIP, taky boogard bol v civile ako velke plysove zvieratko
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

rip si zasluzi kazdy clovek po smrti...
J.O.S.E
King
King

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Dereka Boogarda s najväčšou pravdepodobnosťou zabili lieky, ktoré mu podal jeho brat Aaron, ktorý tuším už bol obvinený....tiež som čítal, že Derek bol veľmi kamarátsky.....

Rypien mal údajne psychické problémy...
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

ten brat aaron, ktory na drafte oznamoval koho si idu rangers vybrat? fuj
J.O.S.E
King
King

Presne ten...údajne zatajoval aj dôkazy pred políciou...(ak nájdem ten článok, tak ho sem hodím)
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

cital som na wikipedii nieco uz o tom, ale mozes aj clanok najst a hodit.
J.O.S.E
King
King

mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

a dalsi drsnak zomrel, ja uz naozaj nicomu nechapem
http://sportky.topky.sk/c/71017/dalsi-s ... wade-belak
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Boogard, Rypien, Belak....

NHL by mala konečne zaviesť prísne - na úrovni olympijských - dopingové tresty. Je všeobecne známa svojím laxným prístupom a pokiaľ viem zatiaľ boli prichytení len Sean Hill a Bryan Berard. Takisto je relatívne známa vec, že skutočne veľké hviezdy NHL nedopujú pretože práve u nich hrozí olympiáda alebo majstrovstvá (podľa mňa veľké odmietačky na MS od North American hráčov, ktorí inak šancu v olympijskom roku nemajú dosť naznačuje). Ale borderline NHL hráči, u ktorých to či sa budú biť v NHL alebo AHL znamená rozdiel jednej nuly na výplatnej páske majú dobrý dôvod pchať do seba kadečo...
J.O.S.E
King
King

Begbeee asi budeš mať v niečom pravdu, tiež neverím, že čistokrvní bitkári nič neberú....najmä ak si zaspomínam na vývoj kariéry Wadea Belaka....tento hráč začínal ako mizerný bitkár (viem, že sa ma o mrtvych len v dobrom ale posudzujem jeho hokejové kvality) ale tuším pred dvoma rokmi mal sezónu, v ktorej bol NAJLEPŠÍ bitkár ligy...dokázal knokautovať Donalda Brasheara, ktorý bol považovaný dlhodobo za jedného z najlepších bitkárov...pred tou sezonou bol mizerným bitkárom a zväčša dostával na frak Wade, ale z roka na rok prišla zmena...neviem ale nejako neverím, že za jeden rok napreduje tak, že bude najlepší bitkár....a to mal už nad 30 rokov, čo je u bitkára už vek, kedy sa bitkár pohybuje na hrane medzi NHL a farmou a tiež sa prikláňam k názoru, že za tým účelom je ktorýkoľvek bitkár, ktorý zarába len za to, že vyvolá nejakú tu bitku ochotný požiť akékoľvek svinstvo :?

btw. začínam sa nazdvávať, že z NHL už klasickí bitkári vymiznú a ja by som proti tomu nič nemal...uznávam, keď sa hokejisti pobijú v zápale hry, ale držať v tímoch a platiť si klasického "ochrancu" hviezd mi príde v modernej NHL s ohľadom na tieto úmrtia ako posledná kvapka trpezlivosti.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

V záujme polemiky si dovolím nesúhlasiť s pár bodmi :D
J.O.S.E napísal:....najmä ak si zaspomínam na vývoj kariéry Wadea Belaka....tento hráč začínal ako mizerný bitkár
Wade Belak bol draftovaný v prvom kole Quebecom a bol projektovaný ako veľký stay-at-home obranca, čosi ako Douglas Murray v súčasnosti. Očakávanie brutálne nenaplnil a ak by sa nebil pravdepodobne by skončil ako väčšina draftových bustov niekde v AHL...
btw. začínam sa nazdvávať, že z NHL už klasickí bitkári vymiznú a ja by som proti tomu nič nemal...uznávam, keď sa hokejisti pobijú v zápale hry, ale držať v tímoch a platiť si klasického "ochrancu" hviezd mi príde v modernej NHL s ohľadom na tieto úmrtia ako posledná kvapka trpezlivosti.
Ja to takto nevidím. Počet otrasov mozgu sa začal zvyšovať koncom 90-tych rokov, keď aj po iniciatíve Lemieuxa liga začala ísť proti bitkárom.

Ja neviem...liga ide proti bitkárom, ale tvrdú hru púšťa a potom tu máme takých týpkov ako je Cooke, ktorého liga suspenduje po jeho 15. brutálnom zákroku. Stu Grimson alebo P.J. Stock by mu rozbili hubu po prvom ataku v zápase.
J.O.S.E
King
King

Draft je jedná vec, draftovaný bol ako obranca, ale v čase svojej éry hral ako útočník....ale to my už nevyriešime. Matt Cooke je osobitná kategoria, ja tohto hráča ani nepovažujem za hokejistu, ale za zákerného človeka, ktorého môže platiť len niekto ako Pittsburgh a možno aj preto ako zákon schválnosti má Crosby otras mozgu (akýsi paradox, Cooke vyradil Savarda a pritom v jeho mužstve - Pittsburghu je tiež hráč, ktorý má vážne problémy s otrasom mozgu), pre ktorý asi nestihne začiatok sezony, čo je na škodu veci, pretože takýto hráč, to je radosť sledovať ho :wink: Myslím si, že až tak veľa zákerných hráčov v NHL nie je....stále sa tam ale držia klasickí bitkári, napríklad taký Anaheim začína byť akési hniezdo - Winchester, Parros, Brookbank, McGrattan

posuňme diskusiu trochu ďalej (aby sme sa nebavili o smutných veciach).....

Magazín The Hockey News urobil akúsi prognozu, ako by sa mali mužstva umiestniť v nasledujúcej sezóne...mňa potešila prognoza pre Colorado, pretože tento prestížny magazín mu tipuje 9. miesto, čo môže znamenáť, že sa môžem tešiť na napínavý súboj o play-off.....Mueller už začal naplno trénovať, nové brankárske duo, omnoho tvrdšia obrana, doplnenie kádra o skúsených hráčov, prichádza obrovský talent z draftu Landeskog.....myslím si, že Colorado bude mať dobrý štart do sezóny, avšak ako v posledných rokoch zvykne, tak záver bude striedať asi prehra prehru....

Begbeee - tento magazín tipuje pre NJD iba 11 priečku na východe, čo je dosť slabé umiestnenie vzhľadom na káder...tuším úvod sezony nestihne Zajac a Eliáš bude hrať prvého centra....
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Vyjadriť sa k situácii v klube v Jersey je na dlhé lakte. Klub sa navonok javí veľmi silný, ale vnútri je prehnitá konštrukcia.
Parise (1 year), Kovaľčuk, Eliáš, Zajac (zranený), Volchenkov, Larsson a slušná dvojica Brodeur - Hedberg vyzerá nebezpečne, ale... zvyšok stojí za starú belú, tímu akútne chýbajú centri a skúsený obrancovia a výhľadovo aj brankári. Nehovoriac, že čochvíľa bude potrebné nahradiť aj Eliáša a Parise je veľmi otázny. Veľa našich fanúšikov sa odvoláva na Loua, že má nejaký "tajný" plán, ale jeho neaktivita ma absolútne vytáča.
Myslím si, že mnoho bude záležať na tejto sezóne - ak sa urobí playoff, hráči si budú naďalej spájať Devils s úspešnou a fungujúcou organizáciou, ak nie, odíde Parise a získame reputáciu mužsvta, ktoré je na ústupe a dno ešte zďaleka nedosiahlo.

EDIT: Ale môže to byť aj naopak... Že sa javí prehnitý, ale vnútri je silné jadro :) Uvidíme.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Zdravim banda.
Nakolko som sa dozvedel, ze espnplayer uz nebude pokryvat tento rok NHL zapasy, tak by som sa chcel spytat, ci ma niekto skusenosti s NHL GameCenter Live. Kedy priblizne sa da predplatit na celu sezonu? Snazil som sa dovolat na podporu do Ameriky, avsak ta je mimo sezonne dni nefunkcna a na stranke je velke H a napisane Not Currently Available :/

GameCenter by totiz mal momentalne pokryvat uz aj Slovensko a zapasy by mali byt mozne sledovat cez neho nazivo.
master23
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa master23 »

http://bleacherreport.com/articles/8614 ... g-day-2011

WTF?? to mi nieco uslo alebo co? ved Rafalski skoncil. bleacherreport ma dost sklamava v takychto veciach, maju tam kopu nepresnosti (hlavne o futbale).
//700. prispevok :smt003
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

aj Modano skoncil, vcera som videl v sportovych novinach
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict