HTC Sensation XE vs Iphone 5 - Kvalita hudby?
HTC Sensation XE vs Iphone 5 - Kvalita hudby?
ahojte chcel by som sa spytat ktore z tychto dvoch zariadeni je podla vas po hudobnej stranke kvalitnejsie? Viem ze sa jedna o zariadenia ktore este ani nie su na trhu a je okolo nich pomerne malo informacii ale predsa aky je Vas nazor?
Re: HTC Sensation XE vs Iphone 5 - Kvalita hudby?
ako ti može niekto povedať názor na telefon ktorý nemal ešte v ruke ked to ešte nieje v predaji?? informacii može byť vela čo s toho ked to treba počuť
-
Ryan Giggs
VIP
Trošku zvlaštna otazka, kedže to nikto ešte nepočul. A teda odpovede sa nedočkaš.
Ale iPhone 4 patri na špičku čo sa kvality vystupu tyka, takže sa da očakavať že tam bude patriť aj novy. Zo sučasnej ponuky je v tomto parametry iPhone 4 z mobilov asi uplny top hneď za o chlp lepšie (pre moje ucho) hrajucim Samsungom Wave.
A čo čakať od XE to ťažko povedať, Monster (dodavateľ zvukovych obvodov) je dosť rozporuplna firma, bohvie čo od toho nakoniec vzide.
Každopadne aby si naozaj aj vedel z tej zvukovej kvality vyťažiť, potrebuješ kvalitne sluchadla. Otazka teda je, či niečo take vlastniš/planuješ kupiť. Bez nich akekoľvek kvalitnejšie hrajuce zariadenie postrada zmysel.
Ale iPhone 4 patri na špičku čo sa kvality vystupu tyka, takže sa da očakavať že tam bude patriť aj novy. Zo sučasnej ponuky je v tomto parametry iPhone 4 z mobilov asi uplny top hneď za o chlp lepšie (pre moje ucho) hrajucim Samsungom Wave.
A čo čakať od XE to ťažko povedať, Monster (dodavateľ zvukovych obvodov) je dosť rozporuplna firma, bohvie čo od toho nakoniec vzide.
Každopadne aby si naozaj aj vedel z tej zvukovej kvality vyťažiť, potrebuješ kvalitne sluchadla. Otazka teda je, či niečo take vlastniš/planuješ kupiť. Bez nich akekoľvek kvalitnejšie hrajuce zariadenie postrada zmysel.
Som zvedavy co je nove v Iphone 5 lebo Iphone-y su sice spicka ale drahe 
Momentalne mam Nokia 5220 Xpress Music a hra vynikajuco
Planujem vsak kupit HTC Wildfire S
Momentalne mam Nokia 5220 Xpress Music a hra vynikajuco
Planujem vsak kupit HTC Wildfire S
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
co je na firme rozporuplne? podla mna bude mat urcite kvalitnejsi zvuk ako iphone, avsak to sa ukaze o mesiac
-
Ryan Giggs
VIP
Na firme nič. Ale na jej vyrobkoch. To sa snaď dalo z tej vety pochopiť.
-
guess.whoo
Redeemer
"Monster (dodavateľ zvukovych obvodov) je dosť rozporuplna firma"
vazne?
vazne?
-
Ryan Giggs
VIP
Hraš sa so slovičkami?
Rozporuplna preto, ake vyrobky vyraba. Zrejme maš problem chapať veci v kontexte. Zato ale ja nemôžem.
Rozporuplna preto, ake vyrobky vyraba. Zrejme maš problem chapať veci v kontexte. Zato ale ja nemôžem.
ja som mal nokiu 5800 no a tento mobil po zvukovej stranke u mna este ziaden iny neprekonal-osobny nazor.
ja si dovolim tu aspon tipnut ze to htc bude lepsie...
ja si dovolim tu aspon tipnut ze to htc bude lepsie...
-
guess.whoo
Redeemer
nie, iba som chcel vediet o ake problemy ide, pretoze pokial viem mali nejake male problemy v suvislosti so spolupracou s apple. inak o nicom inom neviem
-
MichalkoOo
Zablokovaný
5800? nové nokie ju prekonajú bez problémov (C6-01, C7, N8, E7 a hlavne X7.
-
Ryan Giggs
VIP
To si mohol povedať hneď. Nedorozumenie. Nie myslel som to tak, že tie ich sluchadla (možno s vynimkou Turbine) a ostatne audio vo svojej cene nie je po zvukovej stranke ani zďaleka konkurencieschopne. Proste na to ako to hra je to x-krat predražene. Neplati sa za zvuk, ale za značku, image atd.guess.whoo napísal:nie, iba som chcel vediet o ake problemy ide, pretoze pokial viem mali nejake male problemy v suvislosti so spolupracou s apple. inak o nicom inom neviem
No a preto ak sa povie že v niečom ma prsty Beats (ako v pripade HTC), tak sa môže stať, že to nakoniec nebude až taky zazrak ako sa o tom piše. V tom je ta rozporuplnosť.
Samozrejme ak to bude hrať vyborne, budem len rad že do skromnej zostavy dobre hrajucich telefonov pribudne ďalši. Lebo iPhone, Motorola Atrix, Samsung Wave (s privretymi očami aj Samsung Galaxy S I) či nejaka ta Nokia je predsa len dosť malo.
no ja som vylucil z dvojice Iphone 4 (kvoli jeho slabej hw vybave oproti SGS II) a nahradil som ho Samsung Galaxy S II
takze som porovnaval HTC Sensation vs SGS II - po hudobnej stranke
Nakoniec som si (dnes) objednal SGS II pre jeho o nieco lepsie parametre oproti HTC
Potom som si precital temu na fore ktore sa zaobera AV elektronikou a zistil som ze to bola chyba
Bolo to rozhodnutie na rychlo pretoze mi odisiel fon a nemohol by som cakat kym vyjde Iphone 5 a Sensation XE
takze som porovnaval HTC Sensation vs SGS II - po hudobnej stranke
Nakoniec som si (dnes) objednal SGS II pre jeho o nieco lepsie parametre oproti HTC
Potom som si precital temu na fore ktore sa zaobera AV elektronikou a zistil som ze to bola chyba
Bolo to rozhodnutie na rychlo pretoze mi odisiel fon a nemohol by som cakat kym vyjde Iphone 5 a Sensation XE
-
Ryan Giggs
VIP
Nejaky sluchadlovy zosilovač by tomu pomohol. To Fiio E11 čo ti tam radili je super riešenie. Akurat že je to "tehla" naviac. No a samozrejme poriadne sluchadla.
to mi poradili aj tam ale podla mna ked je kvalita tej hudby taka zla tak ani zosilovac to asi vyrazne nevytrhne z biedy
Uvazoval som ze radsej usetrim tie peniaze za ten zosik a kupim si radsej nejaky Ipod
Uvazoval som ze radsej usetrim tie peniaze za ten zosik a kupim si radsej nejaky Ipod
-
Ryan Giggs
VIP
Zosik by tomu pomohol. Nie nejak extremne, ale pomohol.
Ale aj to je riešenie, kupiť prehravač. Ak chceš investovať čo najmenej a zaroveň nerobiť kompromis vo zvuku, tak idealnym riešenim je Sansa Clip +. Po zvukovej stranke patri k špičke. Z drahšich potom nejaky Cowon. Pripadne zo zahraničia nejaky NaNite N2 či Teclast tie hraju ešte lepšie ako vyššie spominane. Maju kvalitne čreva. Ale su to čiňania, takže maju trošku nedotiahnute UI.
Ale nezabudaj na to, že kvalita zvuku je zavisla hlavne na sluchadlach. S kvalitnymi sluchadlami bude hrať aj SGS dobre. Ten SGS II zas nejaky pruser nie je.
Ale aj to je riešenie, kupiť prehravač. Ak chceš investovať čo najmenej a zaroveň nerobiť kompromis vo zvuku, tak idealnym riešenim je Sansa Clip +. Po zvukovej stranke patri k špičke. Z drahšich potom nejaky Cowon. Pripadne zo zahraničia nejaky NaNite N2 či Teclast tie hraju ešte lepšie ako vyššie spominane. Maju kvalitne čreva. Ale su to čiňania, takže maju trošku nedotiahnute UI.
Ale nezabudaj na to, že kvalita zvuku je zavisla hlavne na sluchadlach. S kvalitnymi sluchadlami bude hrať aj SGS dobre. Ten SGS II zas nejaky pruser nie je.
hmm neviem moc sa v tychto nevyznam ale nie je to az moc lacne? resp. je to kvalitne?
-
Ryan Giggs
VIP
Clip +? Po zvukovej stranke je to jeden z najlepšie hrajucich prehravačov na trhu. Stači čitať recenzie. Je lacny, lebo je zamerany čisto na hudbu. Žiadne video, obrazky a podobne nezmysly.
Pokiaľ chceš lacny, dobre hrajuci player, tak je to voľba čislo 1.
Pokiaľ chceš lacny, dobre hrajuci player, tak je to voľba čislo 1.
MichalkoOo napísal:5800? nové nokie ju prekonajú bez problémov (C6-01, C7, N8, E7 a hlavne X7.
5800 bola moja posledna nokia... po vydani 5800 nokia zaspala na 2 roky takze som uz nokiu nebral. no a ked je tak jak pises tak potom to musi byt masaker! dik dobre vediet
Ja osobne mám iphone 4 a môj ocino má xperiu a nejaký extra veľký rozdiel vo zvuku nevidím.
Trocha sa mi zdá že iphone hrá lepšie cez slúchatká.
To je môj názor.
Trocha sa mi zdá že iphone hrá lepšie cez slúchatká.
To je môj názor.