Zaľúbený, čo ďalej

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
susko8
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Zaľúbený, čo ďalej

Príspevok od používateľa susko8 »

Tak zapáčila sa mi spolužiačka (SŠ), dlhší čas som k nej prechovával sympatie, ale teraz už to je v dosť vysokej hladine. Jednoducho len keď ju vidím rozbúši sa mi srdce. Je o rok staršia, ale tu si myslím, že by nemal byť problém. Teraz k pointe. Mal som absolútne výnimočnú šancu, ale tú som (asi) definitívne prepásol. Tento rok by sme mali absolvovať venček a prvé stretnutie tam som vynechal čo bolo osudné, pretože sa tam dohadovalo na tanečných pároch... Deň po tom v škole keď som prišiel tak sa ma kamoška spýtala, že či s ňou nepôjdem tancovať. A ja keďže som nevedel aká je situácia tak som jej nepovedal nie. Avšak neskôr som sa dozvedel, že milovaná nemá partnera.. Túto situáciu som vyriešil totálne zle, pretože som nenabral odvahu povedať tej kamoške, že s ňou nebudem tancovať. A tak som niesol následky, dosť ma ničilo keď som videl ako moja vysnená tancuje s nejakým ,,jebom z lesa z ofinkou,,. Nad toto sa však dokážem preniesť. Neviem ako mám pokračovať. Raz sa mi podarilo jej celkom trefne zalichotiť, ale to je do teraz všetko. Neviem ako postupovať ďalej, prosím vás o radu.
danodrevo
Light Professional
Light Professional

Re: Zaľúbený, čo ďalej

Príspevok od používateľa danodrevo »

Čo ďalej ? Ja neviem, rožky, maslo, šunku a ešte jogurty bude treba :D
No ale k veci. Z vlastnej skúsenosti by som ti poradil, nezačínaj si so spolužiačkami. Spravil som to 3 krát a presne toľkokrát to dopadlo nie najlepšie.
Ale pokiaľ sa na to cítiš, tak by bolo dobré vedieť, či prechováva aj ona nejaké sympatie voči tebe ? Respektíve ju niekam pozvať, ísť spolu von a tam zistíš, či nejaké sympatie sú, či sa dokážete porozprávať, či si rozumiete keď ste sami dvaja.. :) That´s all :)
Aký je váš doterajší vzťah ?
susko8
Medium Star
Medium Star

Taký spolužiacký :) Mám ju naozaj rád ! Čo, ja ju proste milujem :oops:
danodrevo
Light Professional
Light Professional

Skôr som myslel, či registruje tvoju existenciu, či sa rozprávate , či sa stretávate aj mimo školy atď. Je pomerne logické, že máte spolužiacky vzťah nakoľko ste spolužiaci, to sa vydekukovať už z tvojho opisu situácie. :)
susko8
Medium Star
Medium Star

Existenciu dostatočne registruje. Bolo tak že som s ňou sedel v lavici.. Fúúú a mimo školy toho nieje veľa.
danodrevo
Light Professional
Light Professional

Tak ju pozvi von. Iným spôsobom veci nerozhýbeš :) Určite si s ňou nevypisuj litánie po Fb a kade-tade.
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Ježišove oči, veď na tanečnej vždy tancoval kto chcel s kým chcel. Povedz kamarátke, že chceš tancovať s Hankou, prídi k Hanke a tancuj. Ak tam bude nahodou tancovať s lesníkom s ofinkou, tak sprav presne to iste. Pridi, požiadaj o tanec. Ona určite neodmietne a jeho nerieš.

Inak my sme mali tanečnu v druhom ročníku. Ty si druhák?
danodrevo
Light Professional
Light Professional

To záleží asi od tanečnej skoly , ktorá organizuje Venček. My sme napríklad 80% Venčeku tancovali s jedným konkrétnym dievčaťom, s ktorým som šiel aj na záverečnú akciu s rodičmi aby sme sa nejak zohrali... Len v nejakých prvých dvoch kurzoch sme striedali partnerky aby sme si našli nejakú tú "vyhovujúcu" a toto je možno aj jeho prípad :)
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Och bože.

Pozvi ju von - osobne. Na kofolu, na zmrzlinu, na pizzu - skrátka, aby ste po škole boli spolu osamote. Tam sa s ňou môžeš o všetkom porozprávať, najskôr by som si s ňou vyriešil, že s ňou chcem tancovať vrámci venčeka.
Popri tanci je šanca, že to zaiskrí a potom to už pôjde ľahšie. Alebo ju po tanečnej pozvi na čaj :)
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aruN »

susko8 napísal: ja ju proste milujem :oops:
:slap:
susko8
Medium Star
Medium Star

arun - závidíš ? :D

Veci sa trošku pohli vpred, dnes som sa s kamoškou dohodol, že skúsi tomu dievčaťu s ktorým tancujem pohľadať nejakého partnera, takže ak by všetko išlo podľa plánu tak tú tanečnú by som mohol absolvovať s ňou. V najhoršom prípade sa stane to, že nebudem mať s kým tancovať.
TeXnoFile
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa TeXnoFile »

1) vzťahy so spolužiačkami sa nehodia , ver mi ....málokedy sa stane že to výjde a keď to nevýjde budeš potom to dievča denno denne na očiach a každé ráno keď vojdeš do triedy tak sa ti zase vrátia všetky spomienky...fakt to nieje nič príjemné

2) ale ak teda sa chceš snažiť ďalek tak ak ti to výjde že spolu budete tancovať tak hlavne na ňu netlač, pretože ja už som sa v tom dosť popálil že som jednej babe moc rýchlo prejavil city a vyhŕkol som na ňu s tým že ju ľúbim a tak a potom sa mi to všetko rozsypalo ako domček z karát. Takže nemaj horúcu hlavu, kroť sa , buď k nej milý a pozorný a sám uvidíš ako sa to bude ďalej vyvíjať (hovorím ti to preto lebo sa mi zdá že si akýsi poplašený a strašne zaláskovaný a to dievča ťa zatiaľ neberie tak ako ty ju)

3) jednoznačne sa treba stretnúť aj mimo školy, tu uvidíte ako si rozumiete a či ona o teba vôbec neaký záujem prejaví. ale aj tak by som sa na to vykašlal ...od spolužiačok vždy ruky preč....
susko8
Medium Star
Medium Star

Jedna vec, niesme až tak úplne spolužiaci, že s ňou mám 32 hodín týždenne. Mám ich s ňou okolo 17, pretože som v inej skupine na jazykoch etc. Ale dik dám si pozor.
Napísať odpoveď