STEAM - diskusia / problemy / otazky
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Re: STEAM - diskusia / problemy / otazky
steam blbne aj mne. Skús počkať.
-
adr0z
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Okej, aspoň viem že nieje chyba u mňa.
-
Sphinx
Addict
steam spustil moznost platenia v rubloch pre nasich kamaratov z ruska a niekto ceny su vazne kick ass aj proti amerike... este ze je rusky kamarat v kontaktoch 
-
Corn Flake
Guru wannabe
Nejaký nápad ako nakupovať na steame v rubľoch?
Veď tam je 90% hier o 50-70% lacnejších ako u nás.
Veď tam je 90% hier o 50-70% lacnejších ako u nás.
No lenze to nahodou nebudu ruske verzie hier ? Ktore predava aj G2Play ?
Tak si od neho kup. A potom sa cuduj, ked to budes vsetko mat v azbuke. Ked sa ti to vobec podari aktivovat cez VPN. Zboznujem taketo prispevky, ked ludia pisu absolutne bez sajny o com.Sphinx napísal:steam spustil moznost platenia v rubloch pre nasich kamaratov z ruska a niekto ceny su vazne kick ass aj proti amerike... este ze je rusky kamarat v kontaktoch
-
Sphinx
Addict
Originally Posted by BurtonJ View Post
takze neviem kto ma o com sajnu..hry funguju tak ako ked mi to giftne kamos z USA
link http://forums.steampowered.com/forums/s ... ?t=2107827We would like to answer some of the questions that have been brought up regarding our transition in Russia to Russian Rubles.
Are there any changes to the games being sold on Steam in Russian Rubles?
* Nothing has changed with the games being offered on Steam in Russia. All of the languages and features in the games that existed when the store was priced in USD are still available.
Why are some games missing from the catalog?
* We continue to work with all of our partners to have as much of our catalog as possible available in Russia.
As with all of our products and services, Steam is constantly being improved and we strive to provide the best service possible. Your constructive feedback is appreciated and we hope that we have cleared up any confusion regarding this change.
takze neviem kto ma o com sajnu..hry funguju tak ako ked mi to giftne kamos z USA
Re: Steam - akcie
ak sa mozem spytat dasa to nejako spravit tak ze mam zakupenu hru cez steam : CoH Tales of Valor a mam original od relicu CoH Gold , aby som mohol hrat vsetko v jednom?? lebo nejde mi spustit Coh ToV , a ked spustim golda, tak mi ani neukazuje ze mam Tov. budem rad ak mi pomozete, dakujem
No najjednoduchsie by bolo spustit ToV, vytvorit si tam online ucet u Relic a tam pridat kluce z Goldu, pripadne opacne. Ak si chces Gold pridat priamo do steamu, tak to skus cez Games>>Add a non-steam game.
Ak ti nejde spustit ToV, tak je mozne, ze je iba zblnute (aj ja som s tym mal problem), daj overit subory na disku a ked prejdu cez kontrolu a nic dalsie sa nestiahne tak este skus zmenit jazyk na iny, potvrd a potom ho zas zmen na anglictinu a malo by ti to dotahat chybajuce subory.
Ak ti nejde spustit ToV, tak je mozne, ze je iba zblnute (aj ja som s tym mal problem), daj overit subory na disku a ked prejdu cez kontrolu a nic dalsie sa nestiahne tak este skus zmenit jazyk na iny, potvrd a potom ho zas zmen na anglictinu a malo by ti to dotahat chybajuce subory.
steam problem
cc all
..mam taky problem, ked sa chcem prihlasit na steam ucet, tak mi vyhodi tuto tabulku
co s tyM?
co s tyM?
-
palciii
Re: Steam - akcie
ked som davno hral ToV na warez verzii, tak tam bola moznost aktivacie tych klucov ako pise kolega nadomnou
cize ten moj ToV obsahhoval vsetky data ktore boli obsiahnute v predchodzich datacoch
skus uninstal goldku naistalovat ToV znova a pohrat sa v menu 
Re: steam problem
bud ti nejde internet alebo mas blokovane portysteam2 napísal:cc all..mam taky problem, ked sa chcem prihlasit na steam ucet, tak mi vyhodi tuto tabulku
co s tyM?
hej problem je ze som natiahol gold cez steam, tov mi stale nejde, a goldko stiahlo, nainstalovalo, ale ked chcem nato kliknut tak mi ukazuje ze zakupit pritom to mam original zakupene od relicu tak som sa tesil ze si zahram tov a nakoniec taketo sklamanie
A co znamena "nejde"? Ako sa to prejavuje?
Tu mas zoznam najbeznejsich chyb a ich rieseni: http://forums.steampowered.com/forums/s ... p?t=578322
Tu mas zoznam najbeznejsich chyb a ich rieseni: http://forums.steampowered.com/forums/s ... p?t=578322
tak napriklad ze mi stiahlo goldko zo steamu nainstalovalo ale stale mi ukazuje ze zakupit, nechapem preco,,, vyhadzuje chybu : nepodarilo sa spojit s klucovym serverom
Tak vypni steam a v jeho hlavnom adresari vymaz subor ClientRegistry.blob, potom ho zase zapni.
neuveris ale ani tak nejde, overil som subory, zmenil jazyk, absolutne nic, stale chce aby som zakupil hru CoH, tov mi nesputi stale vipisuje nepodarilo sa spojit s klucovym serverom,, nechapem to uz vobec
-
lekoklatik
VIP
niekde tam bude zrada u teba v informáciách ktoré poskytuješ hen sem na fórum.
Poď ešte raz všetko od začiatku, ako si to pekne zakúpil.
Malo by to byť - kúpil som, stiahol som, hral som < takto to na steame funguje furt. Takže niekde je možno chyba u teba, prípadne skús teda kontaktovať steam podporu.
Ak môžeš, prilož screen chybového hlásenia. Prípadne sem daj link na tvoj steam acc, nech sa pozrieme či si nekúpil niečo iné, etc...
Poď ešte raz všetko od začiatku, ako si to pekne zakúpil.
Malo by to byť - kúpil som, stiahol som, hral som < takto to na steame funguje furt. Takže niekde je možno chyba u teba, prípadne skús teda kontaktovať steam podporu.
Ak môžeš, prilož screen chybového hlásenia. Prípadne sem daj link na tvoj steam acc, nech sa pozrieme či si nekúpil niečo iné, etc...
takze este raz : ked bezala akcia ze je moznost kupit Coh tak som ho zakupil od relicu cez net, teraz je akcia na steame na Tov za 2.99 ci tak nejako,, stiahol som tov, ale nejde mi, tak som stiahol aj coh cez ten cod co mi dali v relicu , a stiahol som to cez steam, ale coh mi ukazuje stiahnut a tov ze sa da hrat ale nejde , vypisuje to chybove hlasenie, uz je to na porazenie
-
Sphinx
Addict
nemozes miesat steam a relic verziu su odlisne .. cez steam pustis len TOV pripadne sa bude dat doaktivovat zvysok v hre. ake chybove hlasenie ti to pise?