Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

O športe...
Filipito
Darca
Darca

Re: Posilnovanie

Príspevok od používateľa Filipito »

lebo tie tréningu sú úplne zle vypracované
johny29
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa johny29 »

Dobre vediet. Uvazoval som, ze si tam dam spravit trening na mieru..
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

No to nepochybujem, že tí samozvaní odborníci tam, by ti ušili na mieru aj sako.
master23
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa master23 »

co hovorite na Matusa Valenta? ja som si ho vsimol pri jeho prvom uspechu ked skoncil 4./50 na nejakej sutazi beach postav.
a od vtedy sledujem jeho vysledky. Myslim, ze jeho pribeh je fakt obdivuhodny, ako vlastne isiel s nicim do USA a na co sa teraz vypracoval.
Pre mna je to velky vzor (co sa tyka jeho bojovnosti, zivota, a hlavne postavy).
Ta jeho postava je fakt skvela, jedna z najviac estetickych ake som kedy videl.
vrtulnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vrtulnik »

Mam problem s lavou rukou. Boli ma to od pondelku vecera, ako som prudsie zavrel dvere, ale to neni tym. Trocha ma to pobolievalo, ked som predpazoval (prve opakovania). Teraz ma to boli, ked namaham trocha viac ruku. Ked s nou nic nerobim, tak ma to neboli. Ale vcera som zistil, ze to trocha citim aj na pravej, ale to je oproti lavej nic.

Ono to tak tupo picha stale rovnako a je jedno v akej pozicii mam ruku. Ledva urdrzim v nej flasu.
Boli to v okoli lakta a ide to na predlaktie a na biceps/triceps. Dnes, ked som predpazoval, tak to bolelo na vnutornej strane bicepsu a az na predlaktie.

Dufam, ze ma chapete. Mal niekto podobny problem? Dakujem.
h.olub
King
King

Príspevok od používateľa h.olub »

Ahojte,
takze po cca roku "pohyboveho" treningu(behanie,plavanie,etc..) to chce zmenu, a teda som sa rozhodol ze je cas vratit sa spet k posilovaniu, no potreboval by som par rad....
nedavno ma zaujal clanok kde klasicky trening doplnali takzvanim "kardio" treningom, teda rozmyslam o treningoch 3-4 krat do tyzdna kde by som povedzme hodinku posiloval svalstvo a potom by som to zakocil pol hodinkou na beziacom pase, konkretny plan na tu hodinku cvicenia este nemam(cize keby sa niekomu chcelo mi nieco navrhnut :D), hlavna priorita je trocha sformavat svalstvo,nabrat silu a zredukovat podkozny tuk....

zaujma ma vas nazor na tuto moju ideu, popripade nejake navrhy ? :)
vopred vdaka, k+ za dobru radu samozrejmost....
damiamarl
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa damiamarl »

Jokky napísal:No momentálne mám 3+1 tréning
1. Deň: Chrbát + Biceps
2. Deň: Prsia + Triceps
3. Deň: Ramená + Nohy

A výsledky:
BW: 87kg
Vek: 16rokov
A nejaké tie váhy ktoré momentálne dávam na série
Bench: 3x90kg (Ďalšie 2 opakovanie s pomocou)
Drep: 5x130kg
Mŕtvy ťah: 3x140kg (ten mám dosť slabý :( )

//: A asi ďalší tréning skúsim Korte, alebo Beara.
Tak ty dávaš iné váhy. Ja teraz neviem čím mám začať a chcel by som už od Pondelka, samozrejme chcem začať s niečím čo mi bude čo najmenej zaťažovať chrbticu. Inak dosť mi robí problém pochopiť z článkov (zatial som čítal len Fomin) že ako mám vlastne trénovať.

Inak len taká zaujímavosť. Normálne chodím vystretý ako treba len som mal vždy trochu vypučené brucho a odkedy robím mŕtve ťahy (skoro 2 mesiace pravidelne) tento problém nemám a chodím aspoň podľa mňa vzorovo vystretý. Nie som si 100% istý či to je kvôli mŕtvym ťahom no toto jediné prichádza do úvahy.
Filipito
Darca
Darca

Ja mám taktiež oveľa lepšie držanie tela odkedy chodím do posilky
damiamarl
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa damiamarl »

Inak hughito tu písal o fádnosti tejto stránky http://treningoveplany.zaciatocnici.sk/
Je tam rozpísaný ten Ivanov, keby chcel napr. začať tým tak ten rozvrch je v poriadku?
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

hughito napísal: Až teraz som si všimol ten web, preklikal som pár tréningov a nestačím žasnúť. Takéto stránky by sa mali zákonom bannovať.
Okopirovane treningy z inych for od inych uzivatelov nic viac nic menej.

Ta stranka je na prd suhlasim vacsina treningov tam neni vhodna pre zaciatocnikov a tie splity to ani komentovat nebudem, ale na druhu stranu su tam treningy ako 5x5, benchpress killer, ivanov atd atd... co su celkom dobre treningy.
Jokky
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Jokky »

No tak sorry za tú stránku, ja som vychádzal z kvality tej stránky, že tam boli tréningové plány ako napr. 5x5, tréningový plán od Sergeja Ivanova...
hughito
Redeemer
Redeemer

Opakujem, prešiel som len na oko pár tréningov, môže sa tam vyskytnúť aj nejaký normálny - ale proste je tam plno nezmyslov a veľa ľudí sa chytí stratí čas takouto hovadinou.
jarabi
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa jarabi »

čo hovoríte na tento http://www.protein.sk/e-1280-100--whey- ... -nutrition proteín, myslíte že by malo zmysel a význam brať ho dajme tomu len po tréningu ???
hughito
Redeemer
Redeemer

Však prečo nie, po tréningu je najdôležitejšie zabezpečiť telu to, čo potrebuje. A nemyslím ihneď po tréningu, ale nejakú hodinku.
Jokky
Medium Star
Medium Star

Môžem sa spýtať prečo nie ihneď po tréningu?
Filipito
Darca
Darca

po tréningu je najlepšie prijať rýchle sacharidy. napr gainer alebo proteín + glukózu
Jokky
Medium Star
Medium Star

No ja som doteraz dával ihneď po treningu protein, tak teraz mám 1hod pockať a až potom si dať protein? Lebo momentalne nemám gainer/glukozu.
mato951
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mato951 »

Jokky napísal:No ja som doteraz dával ihneď po treningu protein, tak teraz mám 1hod pockať a až potom si dať protein? Lebo momentalne nemám gainer/glukozu.

Ja keď nemám gainer/glukozu tak dávam po treningu banán
Jokky
Medium Star
Medium Star

A čo sa stane keď si dám ihneď po tréningu protein, nevyuzijem ho, alebo čo?
Adulko1
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Adulko1 »

Ahojte, chcel by som vas poprosit o radu, kedysi davnejsie som asi dva tri roky posiloval, raz som pouzil pripravok gainer (taky cokoladovy), iba trosku som z neho pribral, ale velmi nepomohol. Teraz by som chcel opat zacat na zimu cvicit (zrejme od zaciatku) a potreboval by som poradit aky pripravok by bol najvhodnejsi - ked budem cvicit, aby ten efekt bolo aj vidiet pri uzivani daneho pripravku. Videl som na jednej stranke, ktora predava tieto dolpnky, ze sa niektore pouzivaju tak, ze pred cvicenim a po cviceni, resp. su take, ktore po poziti cielene nevyplavuju latky potrebne na objem svalov, proste svaly ich vstrebaju. Lens a bojim, aby som nevzal nejaku blbost, aby mi to neublizilo. Poradite mi prosim nieco? Je vela toho a vsetko sa na seba podoba. a samozrejme, aby to zasa nebola nejaka horibilna cena :) dakujem za info.
Napísať odpoveď