Potrebujem radu [INTÍMNU]
Potrebujem radu [INTÍMNU]
Ahojte, neviem si rady tak sa obrátim na vás.Často keď chodím s priateľkou von tak mám problémy s erekciou..proste často sa vyvoláva vtedy kedy nemá (Čo dochádza pri objatiach apod)
Čo s tým?
Čo s tým?
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Potrebujem radu [INTÍMNU]
Buď rád 
//Podľa mňa to trápne nie je. A čo s tým ? Asi zlepšiť sebakontrolu. Ja by som to absolútne neriešil.
//Podľa mňa to trápne nie je. A čo s tým ? Asi zlepšiť sebakontrolu. Ja by som to absolútne neriešil.
Ja som, ale je to dosť trápne keď sa k tebe baba pritúli a narazí na niečo tvrdšie...
-
qwerty-xyz
tak po prve trapne to nie je .... pretoze dievca citi ze ta sexualne pritahuje.....
po druhe .... tes sa z toho ze ti stoji, horsie bude ked nebude stat vtedy kedy by mal .... ver mi. Riad sa mojou radou ktoru pisem kazdemu do blahozelania, ..... nech ti viacej stojí, ako visí . . . .
po tretie.... ked uz tak nato zaberaju jednoduche tabletky na spomalenie srdca, a oťapenie ..... vacsina je na predpis, .... z tych jednoduchsich z tych zlozitejsich to by to tuna bolo na dlhsie.
po druhe .... tes sa z toho ze ti stoji, horsie bude ked nebude stat vtedy kedy by mal .... ver mi. Riad sa mojou radou ktoru pisem kazdemu do blahozelania, ..... nech ti viacej stojí, ako visí . . . .
po tretie.... ked uz tak nato zaberaju jednoduche tabletky na spomalenie srdca, a oťapenie ..... vacsina je na predpis, .... z tych jednoduchsich z tych zlozitejsich to by to tuna bolo na dlhsie.
presne tak, bud rad
a vola sa to kvapky lasky tusim 
Ďakujem Vám
Pomohli ste mi 
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...ako píše qwerty-xyz, buď rád že ti stojí, lebo prídeš do veku, kedy ti stáť nebude ani keď budeš potrebovať...ver mi...píšem z vlastnej skúsenosti...
-
javatar
Hardcore addict
ja by som to vobec neriesil... neverim ze babam prekaza ked narazia na "nieco tvrdsie"...
Tiež som mal tento tvoj "problém".. neboj sa, po čase sa začneš lepšie ovládať a nebude to také, ver mi 
prejde to, ale nie je to "lepsim ovladanim" ale proste vekom..
inac si z toho nic nerob.
inac si z toho nic nerob.