Problem s wifi

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Problem s wifi

Príspevok od používateľa Frco »

Zdravim,

pouzivam stolny pocitac, v nom mam pichnuty kluc, aby som chytal wifinu. Doteraz problem nebol, ale posledne dni ked hravam Call of Duty tak mam stale CONNECTION BROKEN a neda sa to hrat. Nemoze byt chyba v tom, ze ten kluc na chytanie wifi je uz trosku starsi? Pripadne nepomohlo by, keby som si dal internet do PCecka priamo cez kabel?
Soviet
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Problem s wifi

Príspevok od používateľa Soviet »

Aky kluc mas na mysli? USBckovy, kde vlozis SIM kartu od orangu a podobne? Alebo len Wifi kluc a chytas domacu Wifi z routra?
Sapo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sapo »

Asi ma namysli USB WiFi a tým sa pripája na domáci WiFi router.
K problému:
Tie problémy môže spôsobovať už spomínaný starý USB WiFi adaptér, alebo to môže byť aj WiFi router, prípadne problém u internetového providera. Skús si PC napojiť na kábel, je to spolahlivejšie ako WiFi.
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Je vsak mozne aj, ze si niekto v panelaku dal zriadit Wifi a je vysiela na rovnaky kanal, ako ta tvoja. U nas na byte je napriklad Wifi nepouzitelna, pre nespocetne mnozsvo wifin v okruhu. Ani zmena kanala nepomohla. Taktiez mi to zvyklo pri hre len tak z nicoho dropnut spojenie. odvtedy radsej kablujem.
skvido
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skvido »

mam tiez problem s wifi , wifi ide v pohonde na PC v mobili aj na NB v momente ako sa odpojim od wifi na PC aj NB tak sa z mobilom uz nenapojim a hned ako sa pripojim aspon z jednym bud pc alebo nb tak mi naskoci wifi aj na mobili neviete co je stym ?
Napísať odpoveď