FIFA 2011 - NEXT GEN
Re: FIFA 2011 - NEXT GEN
Tiez by som si zahral...
-
Slovensko 2002
Light Expert
Presne marek.. je tu podla mna vela sikovnych ADMINOV, CLENOV, ktory by to mohli zorganizovat, najlepsie by bolo keby sa do toho pustil nejaky moderator, admin.Marek99 napísal:kluci kluci nie sme v case ked si vyberieme tymi, treba to zorganizovat kde budu tabulky kolko nas bude akym sposobom sa bude hrat a tak dalej, keby sa toho niekto od hojka chytil alebo to je jedno kto ale nech to ma aj hlavu aj patu . .
-
Anem
Star
- Kontaktovať používateľa:
Kto by si rád ešte kúpil FIFU 11 (resp. FIFU 10,NHL 09 za 7,99€) tak má dobrú príležitosť v Tescu za cenu 9,99€
http://www.easports.cz/clanek/fifa-10-1 ... za-40-ceny
http://www.easports.cz/clanek/fifa-10-1 ... za-40-ceny
-
Daniel9911
Professional
čavko mam Originalnu FIFU 11 a ked hram online cez EA server tak mi stale prerušuje zapasy ,, a ešte mi dnes vypisalo že si bol vyhodeni lebo si nehral hral za hračov. A internet mi ide bez problemov to može mať chybu v EA serveri alebo kde može byť problem prosim poradte
-
Anem
Star
čo presne ti napíše?
-
2janci2
Medium Professional
Ja mam zase problem s Gamerangerom. Mam aj original hru, ale nechcem mat v mechanike furt DVD, tak som si ju radsej crackol. Ked hram zapasy nie cez Gameranger, ide vsetko ok. Lenze ked chcem hrat cez GR, tak pri nacitavani uvodnych obrazoviek mi to zasekne na obrazovke s Petrom Cechom, a dalej to nechce ist. Neviete, v com moze byt problem? Mam Win 7 64-bit Ultimate SK. (Nedavno som nainstaloval)
-
Marek99
Expert
janci staci sa prepnut do windowsu normalne alt+tab a potom na liste sa zase prepni na fifu a to ceske hoviadko zmizne a je to2janci2 napísal:Ja mam zase problem s Gamerangerom. Mam aj original hru, ale nechcem mat v mechanike furt DVD, tak som si ju radsej crackol. Ked hram zapasy nie cez Gameranger, ide vsetko ok. Lenze ked chcem hrat cez GR, tak pri nacitavani uvodnych obrazoviek mi to zasekne na obrazovke s Petrom Cechom, a dalej to nechce ist. Neviete, v com moze byt problem? Mam Win 7 64-bit Ultimate SK. (Nedavno som nainstaloval)
Prosím vás ked vo fife hram za klub v Be a Pro tak vždy po 4 sezone to skončí...prečo? musím byť v základnej zostave klubu alebo to tak skončí vždy? dakujem za odpovede 
Existuju nejake dalsie ligy na stiahnute?
áno je corgoň liga napr. a čí sú aj iné to si skús vygoogliť 
-
Pigesko
King
chlapci nedame dnes nejaky 5on5 mix??
//autoeditácia príspevku (27 Aug 2011, 21:00)
niktoooo ??? ani 3on3 ?? ale no tak...hojkovia
//autoeditácia príspevku (27 Aug 2011, 21:00)
niktoooo ??? ani 3on3 ?? ale no tak...hojkovia
Skusam robit triky podla videi na youtube kde su pekne aj navody ale nejak mi to vobec nejde. S toho mnozstva trikov mi idu urobit asi iba dva. Tak neviem ci to musim trenovat alebo je chyba niekde inde. 
-
Cenayus
Medium Professional
na tie triky potrebujes dobreho hraca a vela vela cviku, mne ich ide viac ale skor na nahodu....
ČO ale mna trapi je obycajna paticka....neviem snou nahrat , neviem ani ako ju dat poriadne,,, viete mi pomoct ? hram na PS3
ČO ale mna trapi je obycajna paticka....neviem snou nahrat , neviem ani ako ju dat poriadne,,, viete mi pomoct ? hram na PS3
čaute, chcem sa spýtať či je možné vo fife 11 postúpiť napríklad s npower championship do premier ligue??
A ešte či sa dá postúpiť napríklad do LM alebo do Európskeho poháru..
ďakujem
A ešte či sa dá postúpiť napríklad do LM alebo do Európskeho poháru..
ďakujem
-
Anem
Star
áno dá
postúpiš do turnaju ktorý má systém Ligy Majstrov ale volá sa inak
postúpiš do turnaju ktorý má systém Ligy Majstrov ale volá sa inak
cawte, chcem sa spytat v manager mode je moznost dat trening hracom?? lebo viem ze v 08 to bolo mozne, tu sa neviem v tom vyznat. neukazuje ani unavu hracov, podla coho mam striedat ?,
Mohol by niekto hodit obrazok ako to mate nastavene na Gamepade??
Mohol by niekto hodit obrazok ako to mate nastavene na Gamepade??