NHL (aktualne)
Re: NHL (aktualne)
Podľa mňa nie. V Dallase ho už nechcú a sám si uvedomil, že Detroit bol krok vedľa. Iné je robiť 3. centra v Dallase a iné 4. v Detroite, navyše doma je v Dallase a podľa mňa mu to už v toľkých rokoch vadí pracovať v inom meste.
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Tak online video zo zapasov na sezonu 159 dolarov
http://www.nhl.com/ice/gclanding.htm?intcmpid=intlrdr
Ide Vam vsak kliknut na register now? Lepsie povedane, ked kliknete, tak sa nieco stane?
http://www.nhl.com/ice/gclanding.htm?intcmpid=intlrdr
Ide Vam vsak kliknut na register now? Lepsie povedane, ked kliknete, tak sa nieco stane?
-
mirak2
Hardcore addict
nic, vrati ma na rovnaku stranku
-
t0m4s3
Admin
Skusil som IE a normalne mi to hodil registracny formular
-
master23
Light Professional
mne to nejde ani cez IE.
a aka je kvalita zapasov?? HD?
a aka je kvalita zapasov?? HD?
-
Soviet
Darca
jj malo by byt HD aspon na ESPN byvalo. Uz je to par dni a zatial rovnake. Taktiez mi to nefunguje ani v IE 7. Ani ked som prihlaseny. Hadzem maila na podporu.
registracka uz funguje, skusil som na 1 mesiac ze ake to bude.
Neviete ze ci sa budu dat pozriet aj video zaznamy zapasov ?
Neviete ze ci sa budu dat pozriet aj video zaznamy zapasov ?
-
Soviet
Darca
Ja som si hodil sezonu, takze tesim na prve zapasy a samozrejme ide byt tazke zas na zaciatku si zmenit rezim na nocny 
Daju sa pozerat nielen video zaznamy (testovane, uz na odohranych priatelskych), ale mali by sa aj nejake specialne zostrihy pre platiacich atd dat pozerat. Tak som zvedavy. Inak kvalita je na maxime. Full HDcko v pohode otestovane. Stream stihal..Takze spokojnost
Netestoval som vsak 4ri zapasy naraz este, ale aj nato pride cas 
Daju sa pozerat nielen video zaznamy (testovane, uz na odohranych priatelskych), ale mali by sa aj nejake specialne zostrihy pre platiacich atd dat pozerat. Tak som zvedavy. Inak kvalita je na maxime. Full HDcko v pohode otestovane. Stream stihal..Takze spokojnost
-
mirak2
Hardcore addict
gratulujem...mne bohato stacia torrenty, nepotrebujem pozerat live, mam rad spanok
pozriem highlighty a ked sa mi paci, potaham.
TSTN rulez (thesportstorrentnetwork - hokej, futbal, baseball, basketbal, automoto, fighting, amer. futbal a ine ako kriket, lakros..)
Tak-tak... NHL mám rád, ale moje zdravie mi je prednejšie. Snažím sa vždy skuknúť highlighty a zápasy čo chodia o 19.00-20.00 nášho času.mirak2 napísal:gratulujem...mne bohato stacia torrenty, nepotrebujem pozerat live, mam rad spanokpozriem highlighty a ked sa mi paci, potaham.
TSTN rulez (thesportstorrentnetwork - hokej, futbal, baseball, basketbal, automoto, fighting, amer. futbal a ine ako kriket, lakros..)
-
Soviet
Darca
Highlights ti nedaju to co live zapas..Aspon umna je tomu tak
Kedysi som to riesil highlights, ale ako som si pred troma rokmi zakupil live sledovanie, tak by som nemenil. Clovek si rychlo navykne ak fakt ma jeden tym, kvoli ktoremu mu je jedno co sa deje naokolo. Hlavne to nadsenie ked vyhraju a laham spat o 4tej rano a za 3 hodiny sa budim do prace je na nezaplatenie 
Ale uz kaslem OT
Cochvila to zacina konecne.
Ale uz kaslem OT
-
guess.whoo
Redeemer
tak Gabby strelil prvy gol.
Bude niektora sk alebo cz televizia vysielat priame prenosy? lebo som nhl nenasiel v ponuke nova sportu a ani sport 1...
Bude niektora sk alebo cz televizia vysielat priame prenosy? lebo som nhl nenasiel v ponuke nova sportu a ani sport 1...
-
hojko
Site Admin
Na FB v skupine Nova Sport sa pisalo vo stvrtok ci piatok, ze riaditel Nova Sportu rokoval a ze su blizko k dohode k vysielacim pravam, takze NHL by davali takmer od zaciatku sezony. Je teda mozne, ze uz pocas vikendu budu nieco vysielat.
Edit: http://tn.nova.cz/sport/hokej/nhl/podpi ... a-nhl.html
Edit: http://tn.nova.cz/sport/hokej/nhl/podpi ... a-nhl.html
-
guess.whoo
Redeemer
diky moc 
Vyzerá, že Richards sa Rangers oplatil 
Buffalo riadne, papierovo asi najlepšia obrana, uvidíme čo ukážu.
Okolo Ryana Sutera je riadny hype, ak dá dokopy slušnú sezónu, mohol by pomýšľať na Norrisku.
Buffalo riadne, papierovo asi najlepšia obrana, uvidíme čo ukážu.
Okolo Ryana Sutera je riadny hype, ak dá dokopy slušnú sezónu, mohol by pomýšľať na Norrisku.
-
DanielDevil
Addict
o tomto ste vedeli?
http://www.nhl.com/sk/
Wow. Nie. Je to naozaj reálna oficiálna stránka alebo nejaký fake?
-
hojko
Site Admin
Isteze. Bolo o tom pisane v nejakom clanku k startu NHL a tiez aj par ludi na Facebooku o tom pisalo pred par dnami.
Tu je este nieco pisane o prenosoch z NHL u nas: http://ca.sports.yahoo.com/nhl/blog/puc ... hl-wp14035
Tu je este nieco pisane o prenosoch z NHL u nas: http://ca.sports.yahoo.com/nhl/blog/puc ... hl-wp14035
Neviete dnes idú nejaké zápasy v TV?
-
Soviet
Darca
Tak prve zapasy ma potesili. Hlavne dobry zaciatok mojich oblubencov Tampy. Carolina vsak nabrala celkom zaujimavych mladikov, ktory ma miestami prekvapovali..
Co sa tyka tych live prenosov, ktore boli vyssie spominane na internete, tak stoji to rozhodne za tie koruny. Ani jediny vypadok pocas prenosu, Otestovane sledovanie aj 1+1 zapasu na jednej obrazovke (4ri naraz som neskusal, nebol dovod) taktiez bez najmensich problemov. Kvalita HD na maxime taktiez slapala a internet to utiahol bez problemov. Takze fans, ktory radi nespia, odporucam
Co sa tyka tych live prenosov, ktore boli vyssie spominane na internete, tak stoji to rozhodne za tie koruny. Ani jediny vypadok pocas prenosu, Otestovane sledovanie aj 1+1 zapasu na jednej obrazovke (4ri naraz som neskusal, nebol dovod) taktiez bez najmensich problemov. Kvalita HD na maxime taktiez slapala a internet to utiahol bez problemov. Takze fans, ktory radi nespia, odporucam