Nieco na zamyslenie...
Veru, musi byt silna, ale na 2. strane da sa zit aj tak aj tak... Je pravda, ze bude sa na nu cely zivot pozerat ako na chudaka,...
Esteze nemam potrebu soferovat po
...
Btw. ked si to tak zoberiete, tak ten lekarsky zazrak nie je az taky zazrak... Pocas 2. sv. vojny dochadzalo k mnohym popaleninam, ktore boli liecene a mnohokrat bolo tkanivo aspon ciastocne zregenerovane mnohymi plastickymi operaciami a tak... Videl som kopec snimkov pilotov co vyzerali podobne, bez usi, bez nosa, viecok, popaleniny take, ze clovek nevedel ci sa pozera spredu alebo zozadu, potom fotky po postupnych "regeneracnych metodach" a bolo to aspon o polovicu lepsie... Ale treba na to cas... Koniec koncov ak by dievca islo na plastiku (ak sa da na tom spravit plastika) tak by ju vedeli podla mna spravit celkom slusne... Nic nie je strateneeeee
Esteze nemam potrebu soferovat po
Btw. ked si to tak zoberiete, tak ten lekarsky zazrak nie je az taky zazrak... Pocas 2. sv. vojny dochadzalo k mnohym popaleninam, ktore boli liecene a mnohokrat bolo tkanivo aspon ciastocne zregenerovane mnohymi plastickymi operaciami a tak... Videl som kopec snimkov pilotov co vyzerali podobne, bez usi, bez nosa, viecok, popaleniny take, ze clovek nevedel ci sa pozera spredu alebo zozadu, potom fotky po postupnych "regeneracnych metodach" a bolo to aspon o polovicu lepsie... Ale treba na to cas... Koniec koncov ak by dievca islo na plastiku (ak sa da na tom spravit plastika) tak by ju vedeli podla mna spravit celkom slusne... Nic nie je strateneeeee
-
nemesis3220
Expert
- Kontaktovať používateľa:
-
nemesis3220
Expert
- Kontaktovať používateľa:
no ano ale ja nikdy nebudem naj3bany tak aby som havaroval ja sa viem ukludnit... v momente ale potom uz len " klop klop jednotka intenzivnej starostlivosti?? "xivo napísal: Pozri je to tu preto aby si vedel, že raz keď budeš veľký a naj*baný tak nemáš sadať za volant![]()
Inač vážne mi je ľúto toho dievčaťa
Re: Neco na zamysleni ...
Taká pekná baba a musela takto skončiť, smutné....
MNA BI ASI je*... BIT NA JEJ MIESTE CHUDERA A TEN KO... CO SOFEROVAL TO AUTO TOHO BI SOM NAJRADSEJ za*eb... NACO CHODIA OZRATI VODICI A TO NIEJE JEDINY PRIPAD KED NAPR. TERAZ ODTRHLO AUTO TOMU CHLAPCEKOVI NOHI VIAC NEMAM SLOV TO SOM NEMAL VIDET IDEM ODTIALTO HNED PREC
JE DOBRE ZE SI TO SEM DAL ASPON SA NIEKTORI DEBILI UVEDOMIA
Tak a to je konecna. Nech som povaha akakolvek, prave mi po chrbte beha mraz a keby som jej vedel pomoct, tak by som to urobil. Keby som mal pre nu obetovat oblicku, tak nech ju ma. Vazne mi je strasne. Ked si predstavim co si mi prezijeme a ona musi byt pod lekarskym dohladom. Uz len keby som bol ten chalan, tak by som sa zabil a nei to este byt nou.