Tak chcel by som od Vás radu, že čo by ste vzali vy a prečo? a ak máte tak aj nejaký konkrétny link na minibook alebo tablet.díky
mininotebook alebo tablet?
mininotebook alebo tablet?
Zdravím. Chcel by som nový minibook, ale teraz ma kamarát nahovoril že aj tablet je celkom fajná vec. minibook som bol rozhodnuty kúpiť do 350 €, ale tablet som našiel už aj az 378 € konkrétne tento http://www.ediscomp.sk/produkt/ASUS-Eee ... rmer-16GB/
Tak chcel by som od Vás radu, že čo by ste vzali vy a prečo? a ak máte tak aj nejaký konkrétny link na minibook alebo tablet.díky
-
Kvako
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Re: mininotebook alebo tablet?
No už aj ja pokukujem po nejakom to tabletíku. mal som dávnejšie iPad 1 ten ma neoslovil a predal som ho. Ale páči sa mi Android 3.1 v tablete ked má už mnoho funkcií a skoro plnohodnotne dokáže nahradiť netbook. Ja už by som určite do netbooku nešiel. Konkrétne k tomu Transformerovi celkom vychytaná vecička v spojený s dokovačkou (klávesnicou) je to ozaj super a odporučil by som ti ho.
transformer s klávesnicou je super vec, ale aj drahší ako bez nej. a o dosť.
na konzumáciu obsahu stačí tablet... pomaly akýkoľvek.
na konzumáciu obsahu stačí tablet... pomaly akýkoľvek.
-
Kvako
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
To áno ak chce človek len surfovať a čítať denné novinky a texty na nete stočí nejaký rádový lacný tablet. Ale ak chceš už aj trocha multimédií napr. filmy jednoducho pripojíš USB s filmami a sleduješ. Lacnejšie by už s týmto mohli mať problém. A keď nie každopádne by sa muselo dokupovať ďalšie príslušenstvo. Aspoň ja som toho názoru, že v takýchto veciach nieje na osoh moc šetriť. a transforers nemá zas nejak extrémne premrštenú cenu. či už s dokom alebo bez. aspoň môj názor.