Leginy - Vas nazor?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
petka89
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Leginy - Vas nazor?

Príspevok od používateľa petka89 »

Kazdej zene podla chuti, hlavne treba mat na to prisposobenu aj postavu. To sme vsak uz mimo aktualnej temy.
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

Dnes na Facebooku v dakej skupine, pekne zladene :shock:
Prílohy
full_size_3640_13264_53.jpg
Merco_
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Merco_ »

Možno som čudný ale mne sa hentaké čižmy vobec nepáčia ,k ničomu.Inak fakt pekná/ pekne zladené :) Balerínky sú k legínam naj imho.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

test: a čo je na tom pekne zladené? Farebne sa o zladení nemá zmysel baviť, lebo čierne s čiernym a sivým zladí aj farboslepý. To že tričko pod zadok a legíny ide k sebe bolo dávno spomenuté, a bagandže sa mne osobne tiež k legínam moc nepáčia (možno skôr k rifliam). K tomu ešte kopa bižutérie (náramok, prstene, náhrdelník, mega naušnice a aj na tom triku nejaký swarovski svieti) a obraz nakrivo.. to je džúza z paneláku a nie modelka
petka89
Light Star
Light Star

Oblecena je velmi pekne, ale pri zahladeni do detailov su tam chyby. Obrazky na trickach mi skor sedia u malych deti, menej retiazok by tiez vyzeralo originalnejsie a lepsie. Celkovo je to velmi pekne, ale je to zaroven precackane sperkami.
rainbow
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rainbow »

petka89 a ty nosíš legíny? Alebo prečo vlastne celá táto téma? Ja mám jedny, nosím ich v lete (sú trištvrťové) a nevidím na tom nič výnimočné. Tak prečo sa napríklad nepýtaš na názor na rifle, sukne...
Merco_
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Merco_ »

petka89 napísal:Ahojte.
Chcela by som sa pytat na nazor na leginy. Co na to hovori najma muzska cast osadenstva? Co hovorite na kombinaciu sukne a legin? Kedy je podla vas nevhodne pouzit leginy alebo v akej kombinacii?
Dakujem vam za komentare.
Answer
petka89
Light Star
Light Star

Ano, nosim. Zaujimal ma nazor aj inych ludi ako ludi z mojho okolia. Sukne a rifle povazujem za normalnu vec, ibaze leginy su oblubene len par rokov a ako som zistila, tak nie u vserkych zabodovali. Nosim aj sukne, of course, nie vsak tak casto ako leginy alebo rifle.
maciatko99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa maciatko99 »

Okrem dlhého trička sa môžu skombinovať aj s tričkom do pol zadku či tesne nad zadok, doplniť to voľným opaskom a hľa, jednoduché a pekné.
Prílohy
305351_10150302623485248_683905247_8506582_508721317_n.jpg
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...pekné???...riť má jak tender za lokomotívou...
maciatko99
Medium Star
Medium Star

Nehodnotila som postavu dotyčnej, ale hodnotila som tvar trička. Môžeš mi prosím Ťa vysvetliť, čo to znamená "riť má jak tender za lokomotívou"? Ďakujem.
rainbow
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rainbow »

Grim napísal:...pekné???...riť má jak tender za lokomotívou...
Veď má dobrú postavu, ty čo preboha riešiš?
Famine
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Famine »

petka89 napísal:Ano, nosim. Zaujimal ma nazor aj inych ludi ako ludi z mojho okolia. Sukne a rifle povazujem za normalnu vec, ibaze leginy su oblubene len par rokov a ako som zistila, tak nie u vserkych zabodovali. Nosim aj sukne, of course, nie vsak tak casto ako leginy alebo rifle.
pár rokov?? legíny existuju viac rokov než si myslíš,... pár rokov dozadu keď to nebolo opať v mode som videl jednu žensku s takými fialovými legínami a každy sa čudoval že čo to ma na sebe,... teraz sa tomu už ludia nečuduju,...
maciatko99
Medium Star
Medium Star

Ak je 89 v mene Petka89 rok narodenia, tak si na to asi nepamatá, pretože som v podobnom veku a tiež si nespomínam na módu legín, ktorá by bola na Slovensku. Je možné, že všade vo svete to frčalo, ale ako vieme, ku nám sa to možno ani nedostalo alebo až podstatne neskôr a to je vlastne táto éra posledných rokov.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

rainbow napísal:Veď má dobrú postavu, ty čo preboha riešiš?
...100 ľudí, 100 chutí...pre mňa ee... :nono:
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

opasok k leginam jaka gadzovina.. to mi kus pripomina boleka z deditctva ten ho mal na teplakoch
no su aj neprakticke vynimky kde sa to este da
Prílohy
bolek1.png
bolek2.png
e.jpg
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

maciatko99 napísal:Okrem dlhého trička sa môžu skombinovať aj s tričkom do pol zadku či tesne nad zadok, doplniť to voľným opaskom a hľa, jednoduché a pekné.
zadok ma dotycna slecna pekny ale to zladenie sa ale vobec nepaci... len pridavam svoj nazor...
petka89
Light Star
Light Star

Zle ste to cele pochopili. Opasok samotny nie je urceny k leginam, ani ho tam nie je kde uchytit, mozno az na par vynimiek, pretoze leginy sa robia bez putiek na opasok. Opasok je urceny na tricka a tuniky, povacsine ide o tenky alebo vyrazne hrubsi doplnok v oblasti pupku a pasu, niekedy az v oblasti zadku. Opasok je vo vacsine pripadov len volne stiahnuty, teda zabrani ndvihnutiu tricka pri tancovani, zohynani, zvyrazni zadok, zuzi brucho, cize je to len modny doplnok ako napriklad retiazka na krku alebo zapasti.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

Nie nie milá peťka, to ty si to zle pochopila. Pýtala si sa na názor mužov. Dostala si ho. Pre nás je to gadžovina. Ak to berieš ako modny doplnok, tak si ho nos a náš názor ti môže byť ukradnutý
test
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa test »

audiotrack napísal:test: a čo je na tom pekne zladené? Farebne sa o zladení nemá zmysel baviť, lebo čierne s čiernym a sivým zladí aj farboslepý. To že tričko pod zadok a legíny ide k sebe bolo dávno spomenuté, a bagandže sa mne osobne tiež k legínam moc nepáčia (možno skôr k rifliam). K tomu ešte kopa bižutérie (náramok, prstene, náhrdelník, mega naušnice a aj na tom triku nejaký swarovski svieti) a obraz nakrivo.. to je džúza z paneláku a nie modelka
To nema ani byt modelka, to je dievca z internetu. Mne sa to paci a hodil som to sem cisto preto, lebo sa mi tato fotka a oblecenie pacilo. Mozno mate pravdu, ze je tam kopa bizuterie a keby bolo menej, tak to vyzera lepsie. To co svieti na tricku, tak to budu trblietky v kombinacii s bleskom.
Napísať odpoveď