Chcu si dnesne dievcata len uzivat ?
-
maciatko99
Medium Star
Re: Chcu si dnesne dievcata len uzivat ?
Chceš byť rebel a skrotiť ženu, ktorá takto dlhšie žila? Myslíš, že sa ti to podarí? Myslíš, že ju nedobehne minulosť a nebude mať popri tebe aj iného? Myslíš, že nebudeš na to myslieť s koľkými si to rozdala na podobných párty (oslavách) a budeš môcť kľudne spávať? Ak si s tým vyrovnaný a poznáš možné riziká, tak prečo nie.
Ten chlapec asi nevidel rozprávku o troch kozliatkach
cudzím tetám sa neotvára.No čo zatúžila po mladom masku

nic zvlastne, robia z toho senzaciu ale take veci sa v skutocnosti deju castejsie ako si bezne ludia myslia,
samozrejme ze to neschvalujem, ale treba si dat dolu ruyove okuliare.. Dnesne zeny si proste uzivaju podla chuti a pokial je to v ramci zakonov, tak je to iba ich osobna vec
Viete čo ľudia, tak dnes som sa rozhodol a úplne zmenil som svoj postoj voči nej. Myslím, že by to nemalo zmysel kvôli tomu čo robila, prípadne možno ešte stále robí. Nemám chuť sa púšťať do takého vzťahu, kde by som musel svoju priateľku "kontrolovať". Proste takto si to nepredstavujem, hovorí sa dôveruj ale preveruj. V tomto vzťahu by som nemal voči nej žiadnu dôveru, čo pre vzťah nie je najlepšie. Ale neľutujem, že som sa rozhodol neísť do toho ani troška ...
-
maciatko99
Medium Star
Ako to nakoniec dopadlo? Rozhodol si sa skutočne z toho vycúvať a kľudne spávať alebo si podľahol a budíš sa zo sna s myšlienkou, čo asi tak robí, keď nie je pri tebe?
Napísal to v príspevku nad tebou