Audi vs VW vs BMW

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
erytrocyt
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Audi vs VW vs BMW

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Toto nenapíšem z vlastnej skúsenosti, ale dvaja majitelia audi, nezávisle od seba, mi tvrdili, že práve zo spomínaných automobilov má Audi najhoršiu kvalitu použitých materiálov v interiéry. Ako nové to vraj vyzerá úplne super. No kvalita nezodpovedá cene nového automobilu. Ale ako hovorím, nie je to moja skúsenosť, takže ak o tom niekto vie viac, rád sa priučím.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

35k EUR? Urcite jeden z mojich kandidatov..

http://skoda-superb.autobazar.eu/36-v6- ... 35112.html
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

erytrocyt: Tvoji kamarati su daki moc experti, tak sa mi zda. Mam Audi a nemozem povedat, ze by A6 mala horsie spracovanie interieru, teda horsiu kvalitu materialu ako ked to porovnam napriklad s Mercedesom E, S, GL.

p4ra: 3,6 liter benzin, krasa!!!
Shark_360
Star
Star

Príspevok od používateľa Shark_360 »

Za 35 000 Eur by som uz nepozeral po A4ke, ale skor priestrannejsej A6ke.
ako priklad
http://audi-a6.autobazar.eu/20-tdi-id2657467.html
http://audi-a6.autobazar.eu/20-tdi-dpf-id2388577.html
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

hojko napísal:erytrocyt: Tvoji kamarati su daki moc experti, tak sa mi zda. Mam Audi a nemozem povedat, ze by A6 mala horsie spracovanie interieru, teda horsiu kvalitu materialu ako ked to porovnam napriklad s Mercedesom E, S, GL.

p4ra: 3,6 liter benzin, krasa!!!
Napísal som dvaja majitelia vozidla audi, nie moji kamaráti. Keďže sú to majitelia, tak zrejme oni len budú vedieť o čom hovoria. V oboch prípadoch sa jedná o nové vozidlá, do dvoch rokov.
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

hojko, tak ja si nemozem pomoct, ale tento kusok je totalny luxus. :) A za tie peniaze sa to, co on pozera na tu SuperB nechyta v nicom. :) Motor vacsi "trosicku", ale stoji za to.
Trussardi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Trussardi »

tie oxigin kola na tom superb robia vela po vzhladovej stranke.. hodia sa k nej.. este svetle sedacky
Prílohy
__qOZWVwB2.jpg
afb225.jpg
adameeec
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa adameeec »

ak chces nieco o C220 cdi W204 po FL vediet, tak sa ma pytaj.
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

nove superby su ok, ale stopercentne by som za to mega nevyhodil...
speedy000
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa speedy000 »

Zdravim, ako prve do auta urcite neinvestujem 35000 aj ked neviem, ale je to velmi malo pravdepodobne. Nove auta v tejto cenovej kategorii pozeram preto, lebo rocne sa bude dat zohnat za cca 20000€. A este ak by som sa mohol spytat tak vo vseobecnosti aky drahy servis je u BMW, Audi a VW popripade aj MB? A hovorite, ze sa oplati kupit take rocne auto? Dakujem
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Trebars VW to stanovuje podla auta. Cim mensie, tym je aj cena ina. Napriklad Audi A8 ma servisnu hodinu 50 eur, A6 a A4 za 40 eur, tie nizsie rady 30 ci 35. Predpokladam, ze podobne to bude mat aj MB a BMW. Dnes mas plno servisov s taxou 20 eur na hodinu a robia velmi kvalitne, lenze mnohokrat su vytazeni. Suciastky na VW sa daju dobre zohnat z eBayu alebo treba pouzivat fanusikovske fora (kkluby). Tam zozenies nove veci aj za polovicu.
robert656
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa robert656 »

ten biely superb je krasny :P
Shark_360
Star
Star

Príspevok od používateľa Shark_360 »

Ak chces rocne auto, tak u Audi by si mal mat este 2 roky servis zdarma a rok zaruku na cele auto.
http://www.audi.sk/3rgs.php

BMW by malo mat servis na 5 rokov, alebo 100 000km bezplatne,ale musis si to kupit ako sluzbu naviac a k tomu je to len servis na udrzbu auta. Ma vsak zaruku na karoseriu 12 rokov, lak 3 roky a na zvysok auta 2 roky.
http://www.bmw.sk/sk/sk/owners/extended ... ction.html
http://www.bmw.sk/sk/sk/owners/service/warranty.html

MB by mal mat tiez bezplatny servis na 6 rokov, alebo 160 000km a nepriplacas si za to, ale je to tiez skor klasicka udrzba auta (kvapaliny, olej, atd). O zaruke som sa nedocital.
http://www.mercedes-benz.sk/servis/serv ... -cene-auta

Vymena dielcov bude cenovo asi v rovnakej hladine (aspon myslim).
k!ko
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa k!ko »

Shark_360 napísal: BMW by malo mat servis na 5 rokov, alebo 100 000km bezplatne,ale musis si to kupit ako sluzbu naviac
Blbost. Ja mam 320d e90 a to je standard ten servis do 100 000km alebo 5 rokov.A kupoval som to teraz.
Ked uz sem pisem tak dam aj fotku :D
Prílohy
fotka (3).JPG
speedy000
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa speedy000 »

Zdravim, dakujem vsetkym za odpovede, takze ak spravne chapem, radsej si kupit nejake rocne audi, bmw a pod., ako novu octaviu, ano? A ci uz to bude audi, alebo bmw tak chybu nespravim ani s jednym, len si ich urcite pojdem vyskusat niekde a takisto bude zalezat aj od financii.
Vitaaa
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vitaaa »

ano pred kupou noveho by som uprednostnil radsej staroslivy vyber 1-2 rocneho auta. na tvoj najazd, ktory spominas v prvom prispevku by som volil 2litrovy naftak. viac poradit je tazko, kedze uz ani poriadne nevedno aky mas rozpocet. ak mozem za seba povedat, vy*rcať 25k eur za octaviu, auto nizsej strednej triedy (mozte si hovorit co chcete, s prevismi karoserie si mozte utret...) oznacujem ako "out of control"
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

A co tak kupit rocne auto, ale od dilera znacky? vacsinou sa na takych trojeckach (bmw) vozia sefovia pobociek, cize ma nabehanych do 30k km, v technicaku budes ako prvy ty, ked to bola predvadzacka v autosalone, tak vacsinou maju aj fajn vybavu a daju sa zohnat pekne kusky za super ceny.
ocov kamarat kupil rocne bmw 730d od dilera za nieco cez 50k € ale s neskutocnou vybavou.
cize by som sa skusil pozriet aj na tuto alternativu :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Skolacik: Ake je najlepsie terenne auto??? Predsa sluzobna Fabia!!! Kupit predvadzacie auto je trochu riziko, pretoze ma mozno auto par tisic kilometrov, ale to auto bolo vytacane za studena, dostavalo na frak od prveho kilometru a kto na nom jazdil, tak chcel z neho dostat maximum. A tak to bude aj od aut, ktore mali sefovia, pretoze vedia, ze o rok dostanu nove auto a nikto sa nepozra na to, ci sa tam rozpada spojka alebo nie. A ci som prvy alebo treti v technicaku, tak to je mi sum a fuk, dolezite je v akom stave je vozidlo, nie kolkokrat bol prepisany TP.

Rocne BMW nie je ako rocne BMW. Mozno ide o BMW z roku 2009, ktore vsak bolo uvedene az v roku 2010, nieco sa na tom pojazdilo a predalo. A za 50 tisic si taketo auto viem kupit aj sam, otazna je vybava. Kedze uz standardna vybava je dost dobra, tak sa netreba nad tym vobec vzrusovat, nejake dotvaranie kufra alebo nocne videnie mi ku stastiu nechyba. Okrem toho v pripade dovozu z napriklad Nemecka sa da co to usetrit, pripadne zohnat lepsi kusok.

Tu mas napr. rocne BMW s neskutocnou vybavou:
http://bmw-rad-7.autobazar.eu/730-d-exc ... 21487.html
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

hojko, akurat som isiel napisat sem, ze nie je to Rytmusove auto, a potom si precitam v inzerate:

MAJITELOM JE ZNAMA SLOVENSKA OSOBNOST.

Jasny jeho kusok. :)
adameeec
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa adameeec »

minuly tyzden som ju videl v BB, na PN znackach. Asi tu ma nejakych kamaratov, lebo som tu dost casto videl jazdit aj tu jeho starsiu sedmu. Inak si pamatam, ako vravieval, ze to je 740d haha...kktko...a ze absolutne plna vybava....naratal som minimalne 5 veci co nema...ale to je tak, na Slovensku je plna vybava aj automaticka klima a elektricke stahovanie okien
Napísať odpoveď