Leginy - Vas nazor?
-
mr_margera
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Leginy - Vas nazor?
ako bolo spomenuté, sto ľudí - sto chutí. mne sa legíny absolútne nepáčia, príde mi to komické a divné a keď vidím holku, ktorá mí oblečené legíny, pomyslím si, že kde nechala nohavice...
Sto ľudí- sto chutí- mne sa legíny páčia najviac zo všetkých nohavíc. Tričko pod zadok je sklamanie, potom tie legíny jaksi strácajú zmysel.
Aj pod dlhsim tenkym trickom krasne vyniknu krivky pozadia.
Nj, je to pekne, mna skor znepokojuje moda v ktorej davno prestalo platit menej je viac. Leginy pekne na peknej postave, k tomu je vsak opasok od Janosika, kabelka ako z plaze a sestkilove goralky dvakrat omotane okolo krku. K tomu na usiach kruhy, ktore by som cez hlavu natiahol a slnecne take velke, ze robia tien aj na dekolt.
Nuz neviem, boli casy ked som obdivoval mlade masko, ale teraz sa skor obzriem po 25-30 rocnych ktore sa vedia obliect na urovni.
Ale samozrejme sa najdu vynimky ktore spravia den.
Nuz neviem, boli casy ked som obdivoval mlade masko, ale teraz sa skor obzriem po 25-30 rocnych ktore sa vedia obliect na urovni.
Presne akokeby si opísal moju spolužiačkumi-chau napísal:Nj, je to pekne, mna skor znepokojuje moda v ktorej davno prestalo platit menej je viac. Leginy pekne na peknej postave, k tomu je vsak opasok od Janosika, kabelka ako z plaze a sestkilove goralky dvakrat omotane okolo krku. K tomu na usiach kruhy, ktore by som cez hlavu natiahol a slnecne take velke, ze robia tien aj na dekolt.
Aj to je moda, moda z Hollywoodu s tymi velkymi okuliarmi. Dolezite je, aby nebolo vidiet do oci.
ale zas treba mať aj svoj štýl a nie nosiť niečo len preto, lebo sa to nosí, podľa výroku: "Narodil si sa ako originál, tak nezomri ako kópia."
-
Andi_Cibula
Addict
Kammaráde, tak sem sa ti pod to podpisujem, tiež sa mi legíny absolútne nepáčia.mr_margera napísal:ako bolo spomenuté, sto ľudí - sto chutí. mne sa legíny absolútne nepáčia, príde mi to komické a divné a keď vidím holku, ktorá mí oblečené legíny, pomyslím si, že kde nechala nohavice...
heker: ta posledna je dobre zladena sexy uces+bunda+leginy.. ajked trochu cudne tam posobia tie leginy to bude blbou fotkou 
l3.jpg (siesta fotka) je typicky priklad, ktory vyzera (v mojich ociach) otrasne. Akoby nemala na suknu. To rovno moze aj v gatkach pobehovat.
l7.jpg (druha fotka) mi pride najprijemnejsia
l7.jpg (druha fotka) mi pride najprijemnejsia
L7 a L6 vyzera velmi dobre. Ani L3 vyzera zle, mozno viac zladit cizmy a tricko, nevidiet zialbohu celu osobu.
počuj nahoď sa..... urob foto .......pripni ho tu ..... mi ohodnotíme B-)P
Mne legíny nevadia, dokonca môžu byť pekné a príťažlivé, ale to všetko závisí od ostatných častí ošatenia, vzhľadu dievčaťa a situácie, do ktorej sa oblečie...
Neviem ci sem chcem pridat svoju fotku, posobi to na mna divne.Ale pokial chcete, ak sa mozem odfotit a nieco sem pridat.Mozno cez vikend.
Mohla by si hodiť fotku, legíny spolu s bielymi riflami sú pre mňa
ale je fakt musí to byť dobre zladené.
Pozabudla som,mozno to sem pridam este.
-
Soviet
Darca
fuck..tak to je nechutnost..