Chrochtajúci odtok

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
b33ro
Light Expert
Light Expert

Chrochtajúci odtok

Príspevok od používateľa b33ro »

Zdravím potreboval by som pomôcť mám problém s kuchynským drezom, vždy ked pustím vodu a zastavím ju tak kanalizácia ako keby chrochtala trvá to pár sekúnd skúšal som uvolnovacie prostriedky na odtok ale neprestalo to voda však odteká v pohode neviete ako to vyriešiť ? Vdaka
xH4wK

Re: Chrochtajúci odtok

Príspevok od používateľa xH4wK »

Myslim ze to bude tym, ze miesto kam to tecie nema nieco na vyrovnavanie tlaku vzduchu alebo je to pomale a tak ked prichadza dalsia voda tak vzduch musi samozrejme von a to sposobuje krochtanie.
b33ro
Light Expert
Light Expert

ale to je tá sranda že to chrochtá len ked vypnem vodu nikdy nie vtedy ked tečie prúdom
Hotwire
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

to iste robilo aj nam, ale zvuk skor pripominal grganie :lol: tusim sme tam dali nejaku kyselinu ci co, v takych tabletkach...a potom to prestalo
Jakub140
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Jakub140 »

Tebe ale vadia hovadiny :D Odtok chrochtá aj mne, asi počas 3-4 sekúnd po zastavení vody. V živote ma nenapadlo sa nad tým pozastaviť 8)
Raz za rok prečístím všetké odpady hydroxidom sodným, po ňom odteká voda rýchlejšie a verím že to aj nejaké baktérie pozabíja.
b33ro
Light Expert
Light Expert

no tak doteraz ma to netrápilo :D a mne to nechrochtá 3 sekundy ale 10 a viac :D ale tak vyskúšam sa popýtať niekde v drogérií alebo kde
Napísať odpoveď