nechapem ako to robi
Levitacia - lietanie
Levitacia - lietanie
dnes som pozeral v telke jeden dokument bol tam nejaky chlapik s menom criss angel.. normalne lietal
nechapem ako to robi
nechapem ako to robi
Re: Levitacia - lietanie
No s tymto chlapikom chodi aj nejaky serial, uz som z neho videl niekolko casti a teda nechapem nicomu co tam on robi
A tato levitacia je asi zo vsetkeho najlepsia. A ked este k tomu vzdy cestne prehlasuje ze nepouziva ziadne kamerove triky
...
-
adr0z
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Ja tomu proste neverím, neviem prečo , ale proste nie.
Toto sú pre mňa nevysvetliteľné veci. Pokiaľ neuvidím na vlastné oči, neuverím 
-
Hotwire
Addict
no tak to uz hej, keby to len prehlasil tak by sa o tom dalo pochybovat ale ked on to CESTNE PREHLASUJE!! tak tomu uz nejde nic ine len veritziegel napísal: A ked este k tomu vzdy cestne prehlasuje ze nepouziva ziadne kamerove triky...
LOL, to snáď nemyslíte vážne. Tresknite sa do hlavy niečím riadne tvrdým a choďte si ľahnúť. 
video, kde akoze "levituje" je iba fake. je zaveseny na zeriave na tenkom ocelovom lanku, ktore oproti slnku vobec nevidno. Na prima cool byvala s nim relacia, kde aj ukazovali, v com je finticka.
-
Soviet
Darca
jj begbee toho som videl aj ja nazivo v BA ked bol. Ale je jasne, ze tam ma na zadku daky magnet a na zemi pod tou dekou, pravdepodobne druhy, alebo co a nastaveny na rovnake poly, aby sa odpudzovali
Bo stale chodil s tym na zadku a ked "zisiel" z toho dole, tak tu decku a kamienky si vkuse napraval.
-
martinez13
Light Professional
minule som pozeral jednu časť ''Magie kouzla zbavená'', kde predvedú trik/kúzlo a potom ho vysvetlia. Bolo tam aj levitovanie, a je to klasický trik, kde hrá hlavnú rolu uhol kamery aby nebolo vidieť laná od žeriavu kde je pripevnený kúzelník. Preto sa to robí aj za svetlého počasia aby laná boli priehladné.
//to je ono čo poslal Reli.C
//to je ono čo poslal Reli.C
-
Reli.C
Medium Star
keby náhodou niekto chcel vidieť ako sa to robí:
http://www.mojevideo.sk/video/f9b0/mili ... tanim.html
+ tie ostatné triky ktoré Criss Angel predvádza napr. pozerá sa vám do očí a vie na koho myslíte a bez žiadnych problémov uhádne aj dotyčného meno, tak to je iba vopred dohodnuté a účastníkom tohto "triku" je vopred zaplatená nejaká finančná čiastka. viď príklad:
http://www.mojevideo.sk/video/fa87/odha ... slona.html

+ tie ostatné triky ktoré Criss Angel predvádza napr. pozerá sa vám do očí a vie na koho myslíte a bez žiadnych problémov uhádne aj dotyčného meno, tak to je iba vopred dohodnuté a účastníkom tohto "triku" je vopred zaplatená nejaká finančná čiastka. viď príklad:
http://www.mojevideo.sk/video/fa87/odha ... slona.html
Pod zadkom ma dosku, ta je spojena s tou palicou (mimochodom, byva zo zeleza) a pod kobercom je dalsia "doska" - ocelova platna (preto ten kobercek). Vlastne tam len tak celý čas pohodlne sedí.Soviet napísal:jj begbee toho som videl aj ja nazivo v BA ked bol. Ale je jasne, ze tam ma na zadku daky magnet a na zemi pod tou dekou, pravdepodobne druhy, alebo co a nastaveny na rovnake poly, aby sa odpudzovaliBo stale chodil s tym na zadku a ked "zisiel" z toho dole, tak tu decku a kamienky si vkuse napraval.
myth busted
tak ked toto neni trik tak uz potom neviemziegel napísal:A ked este k tomu vzdy cestne prehlasuje ze nepouziva ziadne kamerove triky
hej ale tam ak lieta chris angel prečo neni vydno lanko v tom tieni ?
-
adr0z
Zablokovaný
Lebo si další pakac čo tomu uveril..
-
94jakub
Guru wannabe
Aj keby tam bolo centimeter hrubé lano tak by si ho nevidel lebo kvalita toho videa je otrasná.
Lanká, na ktorých visí majú hrúbku okolo jedného milimetra takže by si ich nevidel ani keby si stál dva metre od neho.
Lanká, na ktorých visí majú hrúbku okolo jedného milimetra takže by si ich nevidel ani keby si stál dva metre od neho.
ja tomu neverím
len niektoré veci ešte nechápem ako robý 
detrox, z teba musí mať slovenčinárka radosť