čím ďalej tým zaujímavejšie témy tu vznikajú
Prečítaj si Merco_ -vu radu a skús ju aplikovať , i keď skôr to bude vpylývať z aktuálnej situácie , čo máš robiť. V konečnom dôsledku by si na to mal prísť sám.
pretože ak to je pre oboch tá prvá nesmelá pusa, nebolo by dobre hneď na ňu vybehnúť francúzskym. Môže to viesť k tomu že buď sa ten chalan nikdy neodhodlá lebo to nikdy neskúšal alebo jej hneď vrazí jazyk do pusy a to dievča chúďa nebude vedieť čo robiťjavatar napísal:preco?
Ked uz tak "It is hard, isnt it ?" ... proste vzdy ked mas v prvej casti kladnu vetu druha je so zaporom a opacne ked mas v prvej zapor druha je kladna[url=http://www.hojko.com/viewtopic.php?p=1717814#p1717814 napísal:alebo Isnt it hard, is it ?
ehm mal som tam trošku chybu , už som to editol-> to čo si mi napísal som tam ja už dávno mal, skôr som sa pomýlil v tom Isnt it hard , is it ? pretože tam som vymenil slovosled správne je to -> It isnt hard, is it ? a už dosť OT venujme sa témeultimate222 napísal:
Ked uz tak "It is hard, isnt it ?"
Už je utorok. Boli ste teda spolu? Ako to dopadlo?Antichrist napísal:Takze v pondelok idem s jednou dievcinou po skole von
Alebo uz nema cas bo furt sa s nou olizujeSchYzo napísal:ak si si nevsimol tak poslednu navstevu ma 23 septembra, co je kedy tento thread zalozil...takze bud je mrtvy, alebo ho unieslo UFO, alebo sa na toto forum jednoducho vyprdol...alebo len nema cas