Dakujem.
Windows mobile 7
Windows mobile 7
Zdravim mam samsung omniu i900 ktora ma v sebe windows mobile 6.1 a chcel by som tam nahodit windows mobile 7 ak mi v tom vie niekto pomoct mne staci link na download windowsu a nejakich aplikacii a viem ze sa to da lebo som videl aj video ako mal na omni i900 win 7 tak budem rad ked prispejete nejakou pomocou 
Dakujem.
Dakujem.
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Windows mobile 7
1. Google je náš kamarát http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=760904
The emulator builds are running only on x86 architecture(and our omnia is ARM).
Your x86 processor is a CISC processor, and your ARM processor is a RISC processor.
Instructions designed for one CANNOT be used on the other. They must be recoded.
Complex Instruction Set Computing - can handle almost any length instructions
Reduced Instruction Set Computing - can only handle a specific length instruction (no longer, no shorter)
Teda jednou vetou - WP7 nikdy nebude pre Omniu vyvinuté.
2. Link ti tu nik na nič nedá, pretože W7 je chránený copyrightom a tu sa warez nevedie.
Your x86 processor is a CISC processor, and your ARM processor is a RISC processor.
Instructions designed for one CANNOT be used on the other. They must be recoded.
Reduced Instruction Set Computing - can only handle a specific length instruction (no longer, no shorter)
2. Link ti tu nik na nič nedá, pretože W7 je chránený copyrightom a tu sa warez nevedie.
seth82 napísal:1. Google je náš kamarát http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=760904
Nesnas sa ma tu prehovoeit ze na i900 omniu neexistuje win 7 tu mas dôkaz :
Lenze Windows Mobile 7 nie je. Ofic. sa to vola Windows Phone 7. Toto co on ukazuje na videu bola pravdepodobne nejaka custom romka.
-
seth82
Darca
NIFO: Ja sa nemusím nič snažiť. Je to iba Skin, tak, ako sa to môžeš dozvedieť z komentárov. Kľudne hľadaj ďalej...Keďže predpokladám, že ani len nevieš základné rozdiely medzi architektúrami ARM a x86, tak sa ani nejdem o nič snažiť.
No ja som sa zmylil mal som na mysli windows phone 7 .... a preco by to nemohlo bit na omnii ved to vyzeralo ze mu to tam normalne bezi ...rochedo napísal:Lenze Windows Mobile 7 nie je. Ofic. sa to vola Windows Phone 7. Toto co on ukazuje na videu bola pravdepodobne nejaka custom romka.
//autoeditácia príspevku (28 Sep 2011, 19:48)
No ako myslis nehadam sa ale ja som este taky dokonaly skin nevidel. Skin by bola iba tema a skin na win phone 7 som videl a bol onicom mal daleko od win7 este mu aj spusta mobil z logom windows phone a potom nabehne cisto ako windows phone 7 tak neviem .... :-/seth82 napísal:NIFO: Ja sa nemusím nič snažiť. Je to iba Skin, tak, ako sa to môžeš dozvedieť z komentárov. Kľudne hľadaj ďalej...Keďže predpokladám, že ani len nevieš základné rozdiely medzi architektúrami ARM a x86, tak sa ani nejdem o nič snažiť.
-
adr0z
Zablokovaný
Tak potom je to upravená ROMka
-
berija111
Light Professional
Vlastním WP7 a toto je iba premakany skin na WM 6.X, neviem ako na tu omniu ale na HTC HD2 sa da nahodit WP7
-
seth82
Darca
Áno, ibaže - HD2 má Snapdragona QSD8250, pričom WidlyP7 boli na Snapdragon SoC kompilované už začiatkom roka. Omnia má starý šrot Marvell PXA312, ktorý funguje na spomínanej RISC, teda dĺžka inštrukcií je obmedzená, ten Marvell je v podstate zastaralý Intel XScale, ktorý som ja mal v Samsungu i300 pred šiestimi rokmi. Práve preto nie je šanca (pokiaľ to niekto doma nezbúcha na kolene), že by to fičalo na Marvelli s fekvenciou 624MHz, keď WP7 vyžaduje aj tak oveľa viac.