tkz elektronicky zosit

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Mrk
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

tkz elektronicky zosit

Príspevok od používateľa Mrk »

Nazdar, nosit notebook do skoly mi pride neprakticke, kedze mam 17" palcovu kravu a auto neodveze, lebo neni kde parkovat

hladam nieco ako elektronicky zosit, nieco ako tablet, ale aby sa dalo do toho pisat rukou, pomocou klavesnice mi to pride dost neprakticke, kedze vseliake vzorce, nakresy, poznamocky...
aby som nemal kopec zositov, ale len jednu vec

moze to byt kludne ciernobiele, ale aby som si dokazal na tom nasledne prezret zapisane poznamky, neviem ci dostupne tablety su na to vhodne, kedze by to muselo vydrzat nejaky ten tlak, ktorym posobim na to pri pisani rukou a ci vobec pri tych os je nieco take mozne

neverim, ze nikoho este nieco taketo nenapadlo :)

vdaka za rady

edit: tak po chvile googlenia som nasiel nieco pod nazvom digital notepad, ale nesplna to poziadavku, toho okamziteho pristupu k ulozenym datam, ale zase na druhu stranu pise sa tam na papier a zaroven to dava do digitalnej podoby
Curuj
Addict
Addict

Re: tkz elektronicky zosit

Príspevok od používateľa Curuj »

možno Wacom Inkling + nejaký tablet alebo lepší smartphone
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

to nie, predstavoval som si nieco velkosti A4 s lcd displayom, do ktoreho pisem a zaroven na nom viem prezerat zapisane data

takze asi zatial zostanem pri klasickych zositoch

edit: len tak som kukol na web agemu a voila maju to http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=16394614 taketo nieco som hladal :)
MATWiX
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa MATWiX »

Mrk: To je dobrá voľba, ale čo hovoríš na http://www.asus-shop.sk/katalog/asus-ee ... -w-c-b-7hp ?
Síce trochu drahšie ale dá sa využiť na viac vecí :)
robo1152
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa robo1152 »

skús sa pozrieť, či sa už predáva toto
http://www.macblog.sk/ipad/noteslate-mo ... -4527.html

myslím, že je to presne to, čo hľadáš :)
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

ten notas nie, do toho sa bude blbo pisat rukou, lebo je dost hruby, a hlavne naco ? ked ma klavesnicu :)
ale ten tablet od cechov, to vyzera presne ako to co hladam, jeden ucel, ziadne zbytocne wifiny, 3,5mm jacky, mp3 a podobne
len skoda, ze dokazem z toho dostat max poslednu stranu, chcel by som skor nieco kde mam pristup ku vsetkym ulozenym datam

edit: ale ako som sa docital v clanku na zive.cz ta verzia fw 1.5 bude mat i pdf reader a tym padom aj moznost prezerat ulozene data, takze parada, presne toto chcem, bohvie kedy sa to ale dostane na trh :?
Ryan Giggs
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Ryan Giggs »

Pozri aj Genius G-Note 7100 V2. Sice je nutne pri pisani poznamok použiť papier, ale automaticky všetko napisane digitalizuje. Na inom principe zas pracuje Genius G-Pen F509. Ostatne pozri všetky graficke tablety, niečo vhodne isto najdeš.
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

ano ano, tieto digitalne zapisniky poznam, ale hento od cehov je presne to co hladam, akurat sa este nepredava

lebo ak by som pisal na papier, tak mozem aj papier nosit :) kedze tie zdigitalizovane si priamo v tom zariadeni neprezrem, ide mi o to, mat jedno zariadenie do ktoreho si dokazem tie veci zapisat a zaroven si ich aj v nom prezriet
Napísať odpoveď