aký graf editor?
aký graf editor?
Zdravím, v akom grafickom programe sa dajú najlepšie editovať fotografie, hlavne tváre
-
lekoklatik
VIP
Re: aký graf editor?
Photoshop.?
PS alebo lightroom...
-
BookEditor
Light Professional
Tak na také základné opravy stačí aj Gimp 
ja všetko robím v Gimpe a photoshop stále nemám, no ma zaujímalo či nie je niečo špeciálne
-
lekoklatik
VIP
google 
práveže to skúšal no veľa som z toho nevyčítal, ale asi photoshop bude naj
-
lekoklatik
VIP
Niekedy keď googlim ma nenapadne správne kľúčové slovo... momentálne pozerám tutoriály ku Photoshopu ...a konkrétne to čo hľadám je prerábať fotky aby sa to na niekoho iného podobalo, niečo som už o tom čítal no robili to vo Photoshope
-
tomexx
King
- Kontaktovať používateľa:
Tu mas dokonca online light klon Photoshopu http://pixlr.com/editor/damiamarl napísal:Niekedy keď googlim ma nenapadne správne kľúčové slovo... momentálne pozerám tutoriály ku Photoshopu ...a konkrétne to čo hľadám je prerábať fotky aby sa to na niekoho iného podobalo, niečo som už o tom čítal no robili to vo Photoshope
tomexx k tomu len K(+)
-
retsil
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
na taku zakladnu upravu fotiek myslim ze by stacil aj Zoner Photo Studio
jj.. Zoner Photo Studio toho dokáže kopec.. samozrejme nie je všemohúci a v istých prípadoch je už lepšie použiť Gimp alebo Photoshop. Všetko závisí od toho, aké úpravy potrebuješ. Zoner je navrhovaný na úpravu fotografií, čiže je to rýchle a jednoduché.. Gimp/Photoshop je skôr na tvorbu zložitejšej grafiky, takže kým spravíš jednoduchú úpravu vo fotke, naklikáš sa....
Photoshop = mega soft na upraavu fotiek a tvorbu prepracovanej grafiky a vela € za licenciu
Gimp = deto ako photoshop ale navrch 0€ za licenciu.
Rozdiel je len pracovne prostrednie. Podla mojho nazoru je gimp mozno o nieco lepsi vdaka mrte vela plug-inom ktore si vies stiahnut.
Zoner som pouzival len zbezne a presne ako brm spomynal je to rychlo, presne a pekne urobena jednoducha uprava.
Gimp = deto ako photoshop ale navrch 0€ za licenciu.
Rozdiel je len pracovne prostrednie. Podla mojho nazoru je gimp mozno o nieco lepsi vdaka mrte vela plug-inom ktore si vies stiahnut.
Zoner som pouzival len zbezne a presne ako brm spomynal je to rychlo, presne a pekne urobena jednoducha uprava.