BattleField 3
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Re: BattleField 3
na sectore pisu ze im to ide takmer na max s 9800GTX
-
->slavo<-
Addict
387m+ Sniper Longshot Headshot

open beta uz je na Origin-e
takze ked som mal vcera problem sa prihlasit tak dnes to bude jednoznacne 
Keby vobec nacitalo origin 
prve minuty bol strasny napor, ale som sa divil ze sa to rozbehlo a download siel na plno... par hier mam za sebou a musim uznat, ze je to namakane
na gtx 460 to slape na high od 30 do 50fps+-... origin?
ozaj, dakedy mi nejde na primary zbrani right click - zamierenie... je to mysou, alebo betou, alebo featurka, ked som pod palbou ?
na gtx 460 to slape na high od 30 do 50fps+-... origin?
ozaj, dakedy mi nejde na primary zbrani right click - zamierenie... je to mysou, alebo betou, alebo featurka, ked som pod palbou ?
Mozno je to tym ze si pod palbou, kricia palba by to mala byt. Mne to taha max, co je umna 250kb/s
Cize si zahram vecer. Uz mam neuveritelnych 22 %.
Hmm mapa Caspian Border laguje este viac, az ma to vyhodilo do windowsu. (Low detaily).
-
Shamway
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Taakze stiahnute som to mal za cca 10 minut
Dlhsia som loadoval origin ako stahoval. Prve dojmu sa zatial take ze je to neuveritelna BOMBA! Na Ati Radeon 5770 1gb, X4 970, 4GB to ide na high hratelne a na medium uplne krasne a plynulo
Ked tak hodte linky na battlelog nech skusime ci funguju friendi
Ja som FenixSVK
Ked tak hodte linky na battlelog nech skusime ci funguju friendi
na WinXP to nespustim?
//
neda sa to nejak obist?
//
Nie. Minimum System Requirementsz3t napísal:na WinXP to nespustim?
Recommended System Requirements
-
MichalkoOo
Zablokovaný
nie neda.
Kde je mozne stiahnut si tu betu?
Nainstaluj Origin, otvor a daj Store->Free Games-> Battlefield 3 Beta
-
->slavo<-
Addict
We are unable to connect to EA servers to activate battlefield 3 Open Beta on this computer using your account. Please try again later
edit uz ide
edit uz ide
Ľudia aký rýchli máte internet ? Mne sa zdá že mi to séka prave kvôli nemu . zostavu mam . Intel i5 520 2.7 GHZ , 4gb ram , Nvidia Geforce 360M 1GB, windows 7 64-bit , seka mito aj ked to mam na high, medium a aj na low.
Co tu citam prispevky tak mi trochu odlahlo
Este mozno ze mi to pojde aj na high plynulo 
give feedback at this
uz len podla toho videa to ide mimo mna, cista arkada, ani kustik simulacie.Operation Métro je fail a flus do tváře, naštěstí od včerejška v Closed Betě je dostupná Caspian Border pro ty co mají heslo. Na dnešek je slibované nějaké překvapení pro PC Betu tak se snad dočkáme i pořádného 64 conquestu Casp. Border.
Kdo shlédnul videa, např může si udělat obrázek.
Ten AUTOHEAL NA VOZIDLECH JE K**** NEJVĚTŠÍ FFFFUUU Su-35 bylo zasaženo anti air kanonem cca -25% zdraví, pilot jen obletěl kopec a měl letadlo na 100%. To je nej. pitomost v téhle hře, když jej zasáhli podruhé, -30%, jen nabral výšku a po 10s zase 100% vyléčené Dobrej pilot bude ownovat zas celej server....kdyby to alespoň nebylo tolik idiot-kid-friendly a byla omezená munice, maník s letadlem proletěl letištěm tak jak se to dělá v BF2 na přezbrojení a opravu jen zde je to zbytečné. nechápu proč museli podělat celkem ok systém.
Zrušili i instant-kill vozidel, zkuste do stíhačky naprat 2 rakety, rozstřílet ji kulometem nebo tankem trefit lehký jeep, nic se nestane, jen 100 bodu za Disabled vehicle ale posádka má spoustu času prostě vystoupit nebo v případě stíhaček dostat to pod kontrolu - ve videu sestřelil 2 US stihačky které to zvládly, nenarazily do země a zas lítaly...fail....
-
xH4wK
Ze to pisal nejaky noob.
btw BF bola je a bude arkada. .. kde beriete info o simulacii ?
btw BF bola je a bude arkada. .. kde beriete info o simulacii ?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
BF predsa nemal byt nikdy za ucelom simulacie, aj ked tusim uz o prvej casti hovorili, ze je to dost realne, ale vzhladom na doomovky v tom case a hry ako Call of Duty ci Medal of Honor boli uplne o inom. Kto chce hrat simulaciu, tak nech sa paci, je tu Arma alebo pripadne Operation Flashpoint (ten ma k tomu tiez o dost blizsie).