Star Wars
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Star Wars
Star Trek nemá so Star Wars absolútne nič spoločné, sú to totálne odlišné série. Nemá Empire of Dreams české titulky na DVD predávaných v Čechách a na Slovensku?
-
lowmanek
Light Professional
Nie, bonusy su po angl. s angl. titulkami, iba filmy su s dabingom. 
Možno trochu odveci, ale chcem sa podeliť. 
Neviem, či poznáte, kto nie, nech skúsi.
Ak máš XP, nemaj starosti, ak Vistu, alebo 7 (prípadne pre-betu osmičky), musíš cez ovládací panel aktivovať telnet client-a.
Takže, aplikácia "run" (spustiť), napíš tam "telnet", otvorí sa príkazový riadok.
Tam napíš "o" a potvrď entrom.
Teraz napíš "towel.blinkenlights.nl", potvrď entrom.
Kochaj sa textovým Star Wars, epizóda 4, New Hope.
Neviem, či poznáte, kto nie, nech skúsi.
Ak máš XP, nemaj starosti, ak Vistu, alebo 7 (prípadne pre-betu osmičky), musíš cez ovládací panel aktivovať telnet client-a.
Takže, aplikácia "run" (spustiť), napíš tam "telnet", otvorí sa príkazový riadok.
Tam napíš "o" a potvrď entrom.
Teraz napíš "towel.blinkenlights.nl", potvrď entrom.
Kochaj sa textovým Star Wars, epizóda 4, New Hope.
Perfektné, nevieš kolko to asi trvá? 
Myslím že niečo cez 20 minút. 
Caute, chcel by som si pozriet konecne celu seriu Star Wars, lebo som to nikdy nevidel
Mohli by ste mi poradit v akom poradi by som mal sledovat jednotlive diely? Lebo viem,ze su tie starsie a potom novsie diely a neviem ako na seba nadvazuju. Dakujem 
ak chceš autentický zážitok, tak 4 5 6 1 2 3 ... ak ti to je jedno a nechceš byť stratený trochu, tak začni 1 2 3 4 5 6 ...
Upozorňujem, že ak pozeráš prvý krát, tak po dopozeraní trojky ti pri štvorke padne sánka, je to vizuálne a zvukovo fakt krok dozadu. Na kvalite to ale neuberá.
Byť tebou, pozeral by som od jednotky, normálne v poradí.
Ja som sa tym zaoberal pred cca 2mi rokmi a som rad, ze som sa rozhodol pre 4 5 6 1 2 3. V 1 2 3 je vela peknych odkazov na "predchadzajuce" epizody a bola by skoda o nich prist. A podla budes strateny skor vtedy ked to zacnes pozerat od 1ky, pretoze mi to prislo tak, ze niektore veci nie su velmi vysvetlene a tvorcovia sa spolahli na znalosti z prvych filmov.
Takze ja jednoznacne odporucam 4 5 6 1 2 3.
Takze ja jednoznacne odporucam 4 5 6 1 2 3.
Jasné že 456123. Bolo to tak natočené, tak to tak aj treba pozerať 
dnes je premiéra episody I v 3D. pôjde na to niekto do kina? ja som zvedavý aké 3d vlastne bude, či to nebude len názov (ako pri filme súboj titanov) alebo to bude stáť za to.
ja na to plánujem ísť zajtra do kina, tak som na to veľmi zvedavý
Podľa mňa to bude take ako pri súboji titanov, veď 3D je blud technologia, len marketingovy tah aby ludia zase zacali chodiť do kín.
tiež som rozmýšľal. že by som na to šiel. nezabudni potom napísať dojmyhelicos napísal:dnes je premiéra episody I v 3D. pôjde na to niekto do kina? ja som zvedavý aké 3d vlastne bude, či to nebude len názov (ako pri filme súboj titanov) alebo to bude stáť za to.
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Ja som na Vianoce dostal od priatelky celu sagu na Blu-Ray + bonusove materialy. Ako velky fanusik neviem opisat slovami dojmy, ked som dopozeral 4,5,6 vo FullHD kvalite. Posledny film som videl predvcerom a vcera som pozeral Episode I. Ako mnohi, tiez odporucam poradie 4,5,6,1,2,3. Co sa tyka uvedenia v 3D, tak to si nenecham ujst, aj ked je to mozno len marketingovy tah atd., ale ja som velky fanusik na to, aby som si nechal ujst akukolvek moznost vidiet Star Wars na velkom platne s dobrym zvukom.
ja tiez ale obavam sa, ze to 3d tomu skor poskodi... vo vecsine kin to bude akurat tmavsie, rozmazane a 3d efekt nic moc... preto na to s najvecsou pravdepodobnostou nepojdem.
Ako fanda Star Wars si nenechám újsť pozretie filmu vo vysokom rozlíšení na veľkom plátne s dobrým zvukom (city cinema košice)
Prave som sa sa vratil z premietania v Kosickom cine-maxe a som spokojny. Kvalita 3D nieje urcite na urovny Avatara, ale ani mi neprekazalo. Star Wars seriu mam velmi rad a myslim si, ze ziaden fanusik by si nemal nechat ujst premietanie na velkom platne.
keby nebolo 3D dabované, tak práve sedím v Brne v kine... ale to ma neskutočne odrádza
ja som mal vzdy za to, ze (samozrejme ze na orig dabing sa to nechyta) ze cesky to bolo este celkom fajn nadabovane...