Hranie hier cez HDMI
Hranie hier cez HDMI
Chcem sa opytat ci su nejak zvisene naroky na procesor, grafiku alebo nieco ine ked prepojim notebook k televizoru cez HDMI. Lebo pocas klasickeho hrania na notebooku mi dost pecie a ci mi nebude treba podlozku ked budem hrat cez HDMI. A este ci je rozdiel ked zapnem hru na HD alebo na Full HD televizore.
-
Ryan Giggs
VIP
Re: Hranie hier cez HDMI
Kabel nema na to žiaden vplyv. Či to prepojiš cez VGA alebo inak (pri rovnakom rozlišeni), je to jedno (v zmysle zaťaže na komponenty). Akurat pri prepojeni cez HDMI tam nedochadza k takym stratam ako pri analogu, takže v niktorych pripadoch môže ten obraz vyzerať lepšie. Ak ideš ale na menšom rozlišeni ako pôjdeš pri pripojeni cez HDMI, tak sa logicky zaťaž zvyši.
Rozdiel tam bude iba vtedy, keď do nich pustiš hru vo full HD (teda 1920x1080) a budeš dostatočne blizko. To totiž zavisi aj od sledovacej vzdialenosti. Ak budeš napr. od 42" tv cca 2,5 metra a viac, tak rozdiel či je to HD ready alebo full HD veľmi nespozoruješ. Pri nižšom rozlišeni je to jedno.
Rozdiel tam bude iba vtedy, keď do nich pustiš hru vo full HD (teda 1920x1080) a budeš dostatočne blizko. To totiž zavisi aj od sledovacej vzdialenosti. Ak budeš napr. od 42" tv cca 2,5 metra a viac, tak rozdiel či je to HD ready alebo full HD veľmi nespozoruješ. Pri nižšom rozlišeni je to jedno.
ziaden rozdiel tam neude hdmi pomaly nahradza dvi a vga
Po spusteni Fifi 11 cez HDMI na TV mi vypisuje chybu e0001. Viete niekto poradit? Mozno ste sa s tym uz niekto stretli.
daj si to do googlo-u. vzdy pomohlo 
Skús sa pozrieť na nastavenia grafiky/farieb, možno nemôže zobraziť, mne takisto pri spustení hry vyhodilo chybu ak som mal nastavené zlé rozlíšenie. Ako napísal užívateľ nadomnou hoď to do googlu, ja som to tam dal a hneď vyhodilo odkazy, ktoré ti určite pomôžu.