Opilecke Hry

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: Opilecke Hry

Príspevok od používateľa kukiak »

Ja mam rad klasicke Dostihy - dotrtkaj sa ako kôn :D
p4ra
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

hojko, LOL? What the? :hehe: To kto vymyslel taku genialnu hru? :)
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

klasika 2-5-7 (ak to tu uz je tak pardon)
hraci v kruhu hovoria prirodzene cisla pricom nasledujuci hrac inkrementuje cislo predosleho hraca o 1 (1,2,3,...)
ak sa vsak v cisle nachadza cislica 2,5 alebo 7 tak sa cislo nehovori ale tleskne sa a to presne tolko krat kolko krat sa tam nachadzaju spominane cislice
teda spravne by to malo byt - 1, tlesk, 3,4, tlesk, 6, tlesk, 8,... a v pripade viac cifernych je to 19, tlesk, tlesk, tlesktlesk(dvojity pre 22,25,27) atd.

kto sa pomyli tak pije a zacina sa odzaciatku - osobne som nikdy nezazil aby sa doslo k vyssiemu cislu ako 130 (v partii matematicky nadanych) v priemernej partii sa dojde tak max do 50-60 kym sa niekto pomyli... vasinou sa mylia uz do 30

prijemne hranie
Scorpion4444
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Scorpion4444 »

dufam, ze to nie je moc velka blbost, ale ked ma to napadlo bola to celkom sranda. http://pivohra.tk
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

javatar, 2,5,7 som rozpisoval teraz asi pol hodiny omg :D
My to hravame tak, že keď sa pomýlime, hráme ďalej. Koho by to pre boha bavilo furt dookola...
My sme sa dostali po 1300+.
Vtipné je to tým pádom aj v tom, že aj keď sa niekto pomýli, tak sa číslo nevyzradí, pretože je dosť možné že sa pomýli aj ten ďalší.
Keď už fakt nikto nevie žiadne Číslo, je jasné že sa ideme zabávať nejak inak, nakoľko sme už kvalitne opití : )
Wishmaster
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Wishmaster »

My hravame Čo-čo čo :)
Ked povie niekto čo, tak dalej hovori typek co je po ľavej ruke, ked čo čo, tak typek po pravej ruke :)
Celkom sranda, najme ked uz su percenta v tele a odpoveda ten, kto nema :))

som zabudol dodat, ze sa to hrava v kruhu, alebo proste aj pri stole, no :)
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Nechapem tej tvojej hre Wishmaster. A pri akej prilezitosti ma ten clovek byt donuteny povedat to Co alebo co-co? Chcelo by to viac vysvetlit.
lekoklatik
VIP
VIP

ja som to pochopil tak ze:
sedite v kruhu.
Prvy hrac povie "co", takze na rade je typek po lavej ruke.
Ten typek si moze vybrat ci povie "co", alebo "co-co".
Ked povie "co", na rade je typek po lavej ruke.
Ked povie "co-co", na rade je typek po pravej ruke.
Moze to byt celkom rit, ale podla mna by bolo dost tazke hrat to aj za triezva :D
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

najlepsia opilecka hra aku som zazil boli vikingovia, neviem ci to tu bolo uz rozpisane, ak nie pokusim sa, znie to dost tazko, ale v praxi je to easy
hraci sedia okolo stola, vsetci su vikingovia a ocislujete sa, zaciatocnici postupne, pokrocili ako kto chce
pointa je, ze sa na zaciatku urci jeden "kapitan" ktory bude mat jedinu ulohu a to, urcit dalsieho kapitana, lenze hraci po stranach tohoto kapitana su jeho vesliari a musia pri stole predstierat veslovanie, ale len na jednu stranu (ako by boli v kanoe), stym, ze musia veslovat na roznych stranach (obaja na vonkajsejaby sa kapitanova lod nezacala tocit), kto sa pomyli a zavesluje do zlej strany alebo vobec nie, pije tak isto ak kapitan nezareaguje dostatocne rychlo, tak pije kapitan...zatial co tito dvaja vesluju si vsetci ostatni vikingovia oboma rukami lestia rohy prilby (akoby si na hlave honili dva velke penisy :D )
cize v praxi:
urci sa kapitan, okolo neho zacnu veslovat dvaja ludia, vesluju kym kapitan nepovie "viking cislo jedna vola vikinga cislo X" nasledne sa menia ulohy zacnu veslovat vikingovia okolo vikinga cislo X, opat vesluju kym viking X neposunie ulohu dalej. cim rychlejsie sa posuvaju ulohy tym vacsia prca to je a s mnozstvom poharikov to uz len rastie
lekoklatik
VIP
VIP

tak ešte raz a pomaly. Prípadne daj video ^_^
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

Ja poznam Vikingov inac a je to pomerne haluz. Dufam, ze nepopletiem pravidla, ale v podstate vsetko sedi, len vyznam kariet sa moze lisit. Takze:

Nazov Hry: Vikingova
Potrebne pomocky: Zolikove karty bez zolikov. Tvrdy alkohol
Priebeh: Kazdy clovek si zoberie svoj tvrdy alkohol, ktory bude pocas hry pit. Moze ho brzdit, ale musi to byt tvrdy chlast.
Na zaciatku si kazdy potiahne kartu, kto ma najvyssiu (ak dvaja maju rovnaku, tahaju znova, kym nieje vitaz) zacina. Karty su rozhodene na stole / zemi a hraci sedia do kruhu okolo. Poradie je podla hodinovych ruciciek, ak nieje zmenene. Otocena karta sa po splneni ulohy odklada mimo hru.
2 - Pribeh Prva osoba povie prve slovo pribehu. Dalsi hrac zopakuje slovo a prida dalsie. Ten po nom musi vsetko zopakovat a pridat, kym sa niekto nepomyli.
3 - Vodopad Prvy hrac zacina pit a pocas toho sa pusta do pitia dalsi na rade, kym postupne nevypiju vsetci. Tu je dobre, aby ludia pouzili pohar naplneny tvrdym alkohol aj brzdou, kedze vsetci musia pit, dokial neprestane pit posledny (alebo niesu prazdne pohare. Posledny si moze aj iba odsrknut).
4 - Menovanie Urci sa typ veci, ktory sa bude menovat a nesmie opakovat (znacka piva, mesta na A, atd)
5 - Vsetci chalani piju
6 - Vsetky baby piju
7 - Na lavo od teba pije
8 - Na pravo od teba pije
9 - Urcis kto sa napije s tebou
10 - Pravidlo Hrac urci pravidlo, ktore sa musi dodrzovat pocas celej hry. Kedze v jednom balicku su 4 10iny, mozu byt 4 pravidla aktivne naraz. Napriklad, vsetci si musia vykat. Kedykolvek pocas hry niekto nedodrzi toto pravidlo tak pije. Vynimka: Ak niekto vysvetluje pravidla, moze len jeden clovek vysvetlovat, prijmat otazky, musi oznamit zaciatok a koniec vysvetlovania pravidiel.
J - Viking Hrac si kartu ponecha pri sebe, kazdy musi vediet, ze ju vlastni. Kedykolvek pocas hry da hrac s touto kartou ruky nad hlavu ako by znazornoval rohy (proste vystrcite ukazovaky pri hlave, znazornovat to ma v podstate vikingsku helmu). Musia vsetci hraci zacat veslovat. (Imitovat veslovanie s imaginarnym veslom). Ten kto zacne veslovat posledny, pije. Nezalezi kedy je karta pouzita, po jej vyuziti ide do kopy pouzitych kariet.
Q - Otacanie smeru
K - Kral Hrac, ktory vytiahne krala naleje do erarneho poharu tvrdy alkohol, ktory sa rozhodol pit pocas hry. Hra konci vytiahnutim 4eho krala z kopy. Hrac ktory takto vytiahol z kopy krala doleje do pohara svoj alkohol (v ktorom sa tym padom nachadza 4x tvrdy alkohol) a nasledne tento pohar vypije.
A - Vsetci piju

---

Dufam, ze som to nepoplietol, ale ako hovorim, cisla mozete premiesat, to je jedno, pravidla musia ostat a ide sa. Prvy krat sa radi zapisat na papier ktora karta je co, nech v tom opitosti nieje bordel.

Ak sa vam zda text dlhy, verte ze je to jednoduche. Napisete na papier a idete. Ked si spomeniem ako skupina ludi sedi s alkoholom, vyka si, pricom ale v kazdej vete musi pouzit nadavku a do toho po napiti musi podakovat (pravdaze v tom musi pouzit nadavku bo pravidlo 2) tak vedzte, ze opitost sa dostavi velmi rychlo.

Raz sme to hrali dokonca so soferom a nasli sme variantu. Pri kazdom piti musel vypit 3 deci vody. Alebo pol litra na zaciatok, potom tri deci. Vsetci sme skoncili fest pod obraz, ale aj tak bol on na tom asi najhorsie :D
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

Indigo:
to znie super, asi si to vytlacim a zoberiem na chatu tento vikend :D

no a k tej mojej verzii, skusim to napisat teda este raz a trosku podrobnejsie

hraci sedia okolo stola, kazdemu je pridelene cislo, podla poctu hracov, teda ak je vas sedem kazdy bude mat svoje cislo, od jedna do sedem, ak hru hraju novacikovia odporuca sa urcit toto cislovanie za sebou v smere hodinovych ruciciek.
urci sa jeden viking, ktory celu hru zacne, pre jednoduchost ho mozme volat kapitan. tento kapitan ma za ulohu urcit dalsieho kapitana (zvolanim svojho cisla a toho koho chce urcit, toto je cisto na kapitanovi, v praxi "viking cislo jeden vola vikinga cislo dva" ), ten dalsieho a tak dalej az kym vsetci nebudu pod obraz.
vikingovia sediaci po kapitanovej lavici a pravici sa na cas jeho kapitanovania stavaju vesliarmi a ich ulohou je simulovat veslovanie(vesluje sa akoby jednym padlom, ako v kanoe), lenze kazdy musi veslovat do svojej vonkajsej strany (aby sa kapitanova "lod" nezacala otacat), teda ten na pravo od kapitana vesluje na svojej pravej strane a ten na lavo na svojej lavej strane.
teraz mi napadlo ze som to trochu poplietol predtym, kapitan si pocas toho ako vyvolava dalsieho vikinga lesti rohy svojej prilby( predstavte si ze mate na hlave prilbu s rohami, spojite palec a ukazoval akoby ste mali v ruke valcek a dlanou v takejto podobe si prechadzate po rohoch na hlave, akoby ste tam mali dva penisy a tie ste honili), akonahle urci dalsieho vikinga s lestenim prestava.
pije sa pri akejkolvek chybe, ci uz ked si kapitan zabudne lestit rohy, ked nezareaguje dostatocne rychlo na to, ze sa stal kapitanom, ked vesliari pomylia strany, ked nezavesluju vobec atd

znie to komplikovane, ale ked si to skusite predstavit, je to easy, a obzvlast strasna prca ked pri jednom stole sa ludia snazia veslovat lestit si rohy a podobne
Napísať odpoveď