@LoO
no samozrejme ze u nas kupis len obycajne priemerne a podpriemerne fajky
kvalita zvykne byt celkom obstojna ale jasne vidno na pohlad ze je to len lisovany plech alebo daco podobne
tie tvoje su uz uplne ina kava...to su fajky presne jak maju byt
btw ta mala urcite neni urcena na weed ale fungovat moze
Merco_ napísal:Ani jedna podla mňa nevyzerá kvalitne.Ako lacné topmarky
Tak si skus podrzat daku "plechovu" fajku a medenu, uvidis ten rozdiel. Skusala som aj fajcit z tych nekvalitnych a to je horor. Na kvalitne medene nedam dopustit a pozerala som rozne eshop-i na Slovensku, fakt este som nevidela, ze by tu niekto predaval taketo fajky. Ja ich mam priamo z Egypta. Napr. za tuto http://www.bongoshop.sk/produkt/vodna-f ... 51-zelena/ tu pytaju 20€ a v Egypte ich predavaju za 8€, pritom na Slovensku je to vsetko tovar z Egypta...
Mne to tak príde ,nie moc zaujímavé fajky ale 100 ludí 100 chutí ...ja mám fajku malú aladinku už rok a neni na nej nič opotrebované (okrem šlauchu a guličiek vo ventile) takže určite na Slovensku niesu odpadové fajky čo ti vydržia chvílu a potom sa rozsypú (sú aj výnimky ja viem) ...a chcelo by to lepší šlauch pre tie fajky musí sa ťažko tahať.
//Tá medenná je celkom fajn.Ešte som nemal česť ťahať z takej
///Všetko nie.Kaya - nemecko ,Aladin tiež nemecko (ich denke)
to su obycajne dierky, co to ma spolocne s filtrom???
inac merco, aladinky su pouzitelne, v poho tah a v dnesnej dobe aj dlho vydrzia
ale je to proste plech, bodka
filter vseobecne je nejaka spongia, sietka alebo podobne cez co ide vzduch alebo voda a filtruje sa
hento su len obycajne dierky...mam to tiez na fajke
dajme tomu ze to volaju filter (zle prelozene?) ale fitrovaciu vlastnost to urcite nema
Tak volaju to tak, ale zle to prelozene nie je pretoze to slovo je aj v slovencine aj v anglictine to iste. Jedine ze by si to oni zle prelozili z arabciny
filtre?? pokial tam nemas nieco specialne, tak to nazyvat filtrom nemozes... su to obycajne dierky... to ja mám potom 6 filtrovu mosadznu 88 cm vysoku...co som vyhral?
kokšo merco dnes hviezdiš ... ale asi viem ako si to myslel. ono co som videl tak na aladinkach to je tak , ze maju zospodu len dve dierky a hned nad nou mas v podstate ten vyvod kde si nasadis hadicu.
@loO-> myslim si ze je to uplne jedno kolko tam mas tych dierok zospodu, pokial tam v nich nieje nieco specialne co precisti dym. Ja vezmem vrtacku navrtam si do svojej zospodu 9 dierok a budem mat 9 nasobnu filtraciu WIN
TeXnoFile napísal:kokšo merco dnes hviezdiš ... ale asi viem ako si to myslel. ono co som videl tak na aladinkach to je tak , ze maju zospodu len dve dierky a hned nad nou mas v podstate ten vyvod kde si nasadis hadicu.
@loO-> myslim si ze je to uplne jedno kolko tam mas tych dierok zospodu, pokial tam v nich nieje nieco specialne co precisti dym. Ja vezmem vrtacku navrtam si do svojej zospodu 9 dierok a budem mat 9 nasobnu filtraciu WIN
Je v tom obrovsky rozdiel. Tahala som z 2-filtrovej (dierovej) a skoro mi oci vybehli z jamiek potom sme isli na moju 6-filtrovu a to islo uplne lahucko :DD