BattleField 3
-
Daggertail
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: BattleField 3
mne to tiez slape na ultra, vsetko mam na max vratane AA (core i5 2400,4gb ram, gtx560ti 2GB) a mozte si ma pridat do friendov, nick omgproctonejede
No mne to ide na zostave: i5 2500k -4,3ghz 8gb 1600 - 570 gtx ultra 4xmsaa average 48 cize sa nestazujem. bugy tam su, je ich dost no dufam ze to poriadne doladia. cakal som ze od alphy budu nejake tie zakladne veci uz urobene a ostanu len nejake mini bugy atd...
inac hra je super, paci sa mi to, ma to dobry feeling aj ked cakam na ten conquest a to bude fajnovka. zbrane su super dobry recoil. nehral som to dlho cize len take prve dojmy. grafika super, animacie atd vsetko, zvuky parada, chyba mi tam commorose a 3d spoting nieje fixnuty + je tam killcam :X. lahnutie je urobene celkom ok ste celkom lahky ciel ked lezite a mate obmedzenu pohyblivost. trochu to trva kym sa zorientujem ovladanie, nastavenie a tak. no zatial to vyzera spokojne a tesim sa na full.
grafika je super no ako som ocakaval len to nafukovali a tie poziadavky nesu vobec drasticke (na ofc twitteri pisali ze na medium 2x580 haha dobry marketing).
inac hra je super, paci sa mi to, ma to dobry feeling aj ked cakam na ten conquest a to bude fajnovka. zbrane su super dobry recoil. nehral som to dlho cize len take prve dojmy. grafika super, animacie atd vsetko, zvuky parada, chyba mi tam commorose a 3d spoting nieje fixnuty + je tam killcam :X. lahnutie je urobene celkom ok ste celkom lahky ciel ked lezite a mate obmedzenu pohyblivost. trochu to trva kym sa zorientujem ovladanie, nastavenie a tak. no zatial to vyzera spokojne a tesim sa na full.
grafika je super no ako som ocakaval len to nafukovali a tie poziadavky nesu vobec drasticke (na ofc twitteri pisali ze na medium 2x580 haha dobry marketing).
-
->slavo<-
Addict
Cez battlelog si dajte hladat servery neni tam len 1 server je ich tam uz cez 30
Caspian Border
Heslo je : shoppingcartsareagoodride
Inač na
AMD Phenom II X4 955 Black Edition (3.2GHz)+Coolink Corator DS RAM:G.Skill RAM 2x2048MB DDR3 1333 7-7-7-21 Ripjaws Series VGA:Gainward Geforce 8800GS 512mb
to moc hratelne nieje ide mi to 25 fps na high
a 40 fps na low takze moc dobre som si nezahral
CHce to fakt lepšiu grafiku .
Brat ma nvidia 460GTX ,ale procesor X2 AMD 6400+ Be(3.4Ghz), 4GB ram tak som zvedavy ako to pojde jemu.
Caspian Border
Heslo je : shoppingcartsareagoodride
Inač na
AMD Phenom II X4 955 Black Edition (3.2GHz)+Coolink Corator DS RAM:G.Skill RAM 2x2048MB DDR3 1333 7-7-7-21 Ripjaws Series VGA:Gainward Geforce 8800GS 512mb
to moc hratelne nieje ide mi to 25 fps na high
a 40 fps na low takze moc dobre som si nezahral
CHce to fakt lepšiu grafiku .
Brat ma nvidia 460GTX ,ale procesor X2 AMD 6400+ Be(3.4Ghz), 4GB ram tak som zvedavy ako to pojde jemu.
-
xH4wK
Hra potrebuje par fixov ale bude to pecka
)
Dnes som si zahral aj rush aj conquest a conquest je to prave
Dnes som si zahral aj rush aj conquest a conquest je to prave
-
Sphinx
Addict
30-60 FPS .. i5 750 @2.6 ghz,4 gb ram,hd 6850 1 gb,win 7 64b.... nieje to az tak narocne ako sa pisalo .. keby mam kabel tak skusim aj ati eyefinity... ale myslim ze usetrim za kupu tejto hry .. prip pockam na poriadnu zlavu a potom objednam
-
xH4wK
-
lekoklatik
VIP
Stiahnite si nVidia BETA ovladace vraj 38% narast vykonu (u mna teda pokles) - http://www.nvidia.com/object/win7-winvi ... river.html
i5-2500 3,3Ghz Sandy Bridge
8GB
GTX460 1G OC
280.26
Ultra Settings
32-60 FPS priemerne 41+ FPS
(vsync on)
aj pri najnizsich fps peakoch nepocitujem nejaku nehratelnost, ide to plynulo, hratelne.
myslim ze novy ovladac a final verzia daju kludne aj 10fps navrch...
ale zasa mozem povedat, ze su to pekne texturky, pekne shadery, ALE AKO CELOK MI TO PRIDE: STRASNE PLASTICKY UMELE, co mi moc nevyhovuje...
nejaka rada ako spustit Caspian Border?
8GB
GTX460 1G OC
280.26
Ultra Settings
32-60 FPS priemerne 41+ FPS
(vsync on)
aj pri najnizsich fps peakoch nepocitujem nejaku nehratelnost, ide to plynulo, hratelne.
myslim ze novy ovladac a final verzia daju kludne aj 10fps navrch...
ale zasa mozem povedat, ze su to pekne texturky, pekne shadery, ALE AKO CELOK MI TO PRIDE: STRASNE PLASTICKY UMELE, co mi moc nevyhovuje...
nejaka rada ako spustit Caspian Border?
-
xH4wK
zapiste sa aj vy, http://battlelog.battlefield.com/bf3/fo ... 940775317/
Staci napisat agree
Snad to nieco zmeni
bodlo by ingame menu no pre mna osobne to nie je az takou nutnostou
Staci napisat agree
Snad to nieco zmeni
Caspian border bude odomknuty neskor (asi za polovicou bety). Teraz sa tam mozes dostat jedine s heslom, povaluju sa kade tade ale menia ich pravidelne.
Vcera som zahral asi 2 hodinky a je to velmi dobre ale stale mam pocit ako keby som hral Bad Company 3. Mozno kvoli tej blbej mape. Inac na mojom stroji Phenom 955, 4GB RAM, GTX460 to ide na high - priemer takych 45 fps. Cize neni to nix extra ale je pekne plynule hratelne a este tam mam aj nejaku rezervu, keby som chcel znizit detaily.
Hra ma zatial strasne vela bugov. Ked som hral BC2 betu tak tam nebolo vobec tolko bugov ako tu. Toto mi pride skor ako Alpha verzia. Snad sa to do plnej verzie opravi.
Co sa mi paci tak to su perfektne animacie (dodavaju hre realisticky pocit), nasvietenie a grafika, a spickovo spracovane modely zbrani
Gameplay zatial nebudem sudit, lebo je to podobne ako BC2. Pockam si na Caspian mapu.
Zatial si nechavam predobjednavku. Pridajte si ma a dneska hrame cely den
V hre mam nick roch3do.
Hra ma zatial strasne vela bugov. Ked som hral BC2 betu tak tam nebolo vobec tolko bugov ako tu. Toto mi pride skor ako Alpha verzia. Snad sa to do plnej verzie opravi.
Co sa mi paci tak to su perfektne animacie (dodavaju hre realisticky pocit), nasvietenie a grafika, a spickovo spracovane modely zbrani
Zatial si nechavam predobjednavku. Pridajte si ma a dneska hrame cely den
takze hral som 10min Caspian Border s vyssie uvedenym heslom a potom to seklo 
teraz je problem dostat sa vobec na hocijaky server.
teraz je problem dostat sa vobec na hocijaky server.
-
Pingu1nSVK
Zablokovaný
čaute, potreboval by som pomoc s tým, že keď si nastavím M9 Tactical na všetky kity, resetne sa kolo, už ju nemám nastavenú....
Ako to mám urobiť????
Ako to mám urobiť????
-
xH4wK
Je to BETA, necakal by som ze sa teraz budu vsetkym hracom ukladat ich setuby zbrani, neslo to ani v BC2 bete.
-
Pingu1nSVK
Zablokovaný
Aha, dík 
//autoeditácia príspevku (30 Sep 2011, 13:01)
Tiež máte také, že keď hráte za Snipera a kuknete sa dole na nohy, máte tam také čierne????
//ak neviete o čo ide, pošlem screen
stačí napísať
//autoeditácia príspevku (30 Sep 2011, 13:20)
Ale je to len za US Army.
//autoeditácia príspevku (30 Sep 2011, 13:01)
Tiež máte také, že keď hráte za Snipera a kuknete sa dole na nohy, máte tam také čierne????
//ak neviete o čo ide, pošlem screen
//autoeditácia príspevku (30 Sep 2011, 13:20)
Ale je to len za US Army.
ak chcete, pridajte si ma
i-cubeSVK
inac to metro uz ma prestava bavit.. caspian je neporovnatelne lepsi :S
i-cubeSVK
inac to metro uz ma prestava bavit.. caspian je neporovnatelne lepsi :S
-
speq
Medium Star
chalani neviem ci tu mal niekto ten prob. ako ja ale vzdy ked dam hru joinnut cez game manager alebo priamo na daky server tak ma to najprv loguje zapina sa BF3 a potom mi napise
"Your game session has expired, please log out and then log in again" A cerveny trojuholnik v tom manageri , neviem popravde vobec co je vo veci , nevie niekto poradit ?
"Your game session has expired, please log out and then log in again" A cerveny trojuholnik v tom manageri , neviem popravde vobec co je vo veci , nevie niekto poradit ?
ak vies citat, tak zistis, ze sa mas odhlasit, prihlasit zas a malo by to ist 
"Malo"
..už dve hodiny sa snažím napojiť
..už dve hodiny sa snažím napojiť