Degeneracia, Degradacia VKUSU -- indoktrinácia

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
qwerty-xyz

Degeneracia, Degradacia VKUSU -- indoktrinácia

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Zacneme hned.

Prvy pripad. Miesta kde je vela dievcat. Velmi malo chlapcov. Tito chlapci castokrat vychytaju velmi pekne baby, velmi casto ich striedaju, maju neuveritelne sebavedomie, a velka cast tychto chlapcov vyzera ako po neuspesnych pokusoch vyliecit retardaciu a fyzicke dysfunkcie jadrovym ziarenim. Ktori vyzeraju dobre, stavaju sa Bohmi v danej komunite, meste, a spolocnosti, vzhladom na skutocnost ze si tuto skutocnost vela ludi nevsima, alebo nechce vsimat, povazuje sa za normalnu, aj ked normalnou neni.
Problemom ostava ze tieto baby cakaju v drvivej vacsine pripadov len na lepsiu sancu a lepsieho chlapca, a pokial by aj svojho retardika opustili, pre nho to problem nebude, v danej komunite je oblubeny, ziadany, a skuseny cize je extremne velky predpoklad ze sa nestrati aj ked na inom mieste alebo socialnej skupine by bol za blbecka cislo 1.

Druhy pripad. Miesta kde je malo dievcat, a velmi vela chlapcov. Rozobrat by som chcel hlavne tento pripad. Pretoze sa tu zacinaju objavovat iste abnormality ktore by som zai nych okolnosti necakal pokial by ma uz nezacali spolocensky tlacit. Rsp, nechcel by som ich vidiet, a tvaril sa ze ma nezaujimaju. V tomto pripade registrujem nasledovne stavy. Na mieste kde je vela velmi vela chlapcov, sa snazia jednotlivi chlapci presadit. To vyustuje do pripadu, ze vela z nich na sebe maka a vela z nich je na urovni hodnej velmi slusnych dievcat. Avsak aj napriek tomuto efektu podiel "krasavcov" nedosahuje ani zdaleka pocty ake dosahuje dievcenske osadenstvo v prvom pripade ktory osm rozpisal vyssie.
-- Co sa vsak zacina diat je ze dievcata ktore su v takejto spolocnosti su castokrat extremne a tymto neprehanam ale pisem uprimne, extrmne skarede, vacsina je este aj zakomplexovanych a ich proporcie patria pod pretekarky, preteka okolo celeho pasu nohavic. Cize okrem klasickych dievcat v kategorii HROCH, sa objavuju dievcata z kategorie cisto cisty HNUS, a potom dvojkombinacie hrocha a hnusu . . .
nasledne su tu dievcata sucheho priemeru a pekne dievcata (velmi maly zlomok, drviva vacsina 98% zadanych, 2% maju niekoho vyhliadnuteho, popriade maju ine naroky alebo inu psychicku poruchu = predsudky este z domu, prehnane nabozenstvo, panika a strach z chlapca)
--- Problemom sa stavaju chlapci v tejto skupine a kategorii. Nedrzia spolu, castokrat sa snazia v snahe uputat pozornost dievcatak toreho by si v prvej skupine ani len nevsimli., tym ze sa vytahuju pred druhym, alebo sa ho snazia potopit, predbiehaju sa jeden pred druhym neuvedomujuc si ze akurat nahravaju zakomplexovanemu dievcatu do karat, ktore ich este viacej trapi, vyuziva a ponizuje, pritom je to dievca povahovo aj vyzorovo vyslovene ZLE. Mne osobne sa to nestava aj ked to pozorujem, mal som vsak cest kedy sa vyslovene dievcata dozadovali mojej pozornosti, bohuzial vacsinou sa im to podari v pripade ked mam velmi zaujimavu naladu a poslem ich niekde takou razantnostou ze aj chlapci dookola su radsej ticho. este by niektory mohol dostat preplesk, ohliadnuc od toho ze im niekedxy vykricim ci im sibe na hlavu vsetkym uz docista.

--Dalsou vecou je to ze chlapci ktori by mali fakt na krasne baby sa schadzaju s tymi skaredymi. (popripade maju nizke sebavedomie bezdovodne alebo po natlaku od zakomplexovanej holky, s tym suvisiace depresie a velke zmeny nalad, ktore sa na kadecom odrazaju napr na nechuti sa uz o cokolvek snazit, skaredu babu nechcu peknu pokladaju automaticky za nedostupnu . . . tento stav je VELMI ZLY ) Problemom oproti prvemu pripadu vsak je ZASADNY ROZDIEL a to ten ze v prvom pripade dievca vedelo ze chodi s kryplom, uvedomovalo si to, ale vedelo ze o krypla je bitka, pretoze iny vo vyhlade alebo volny nie je. V tomto pripade je chlapec DEGENEROVANY vo svojom vkuse aj sebavedomi. A stavaju sa take extremny ze sa dvojica uz v takom mladom veku vezme, a chlapec pokial nie je vystaveny sokovej terapii (vezmeme dotycneho do mesta -- v ktorom je to ako v provom pripade hore rozpisane) tak je uplne ale docista zblazneny. Su u nho bezne reci ze vam a vsetkym opisuje ako je jeho dievbvca najkrajsie na svete, najlepsie, krajsia od nej nie je, a podobne. Vo vacsine pripadov by som to pokladal za pobluznenie, keby aspon dievca stalo za to, ale ked to niekto robi sustavne a dokonca si ju aj vezme, alebo podobne veci ,tak to uz s niecim hranici, ...... (dievca samotne vsak zblaznene a zalubene az tka nie je, vybija si svoj komplex a to aj za cenu zeby chlapca uplne znicilo, plus cest a slava vynimkam, ale napisem uprimne takto zalubeny chlapec by mal navsitivt odbornu pomoc na OČNOM oddelneni plus absolvovat psychiatricke vysetrienie lebo byt v pritomonosti hystericiek, ponizovany, a submisivny, tyrany a dokonca osocovany a vynakladat si to ako ze sak su to zeny ony mozu je vyslovene na hlavu ) ---- BERTE S NADHLADOM, nikoho nekonkretizujem ani proti nikomu to nie je namierene, je to cisto len subjektivny pohlad na vec.
-- tychto pripadov je okolo mna stale viac a viac, .....

INDOKTRINACIA --- Prebieha v roznych fazach, castokrat sa na to ide pomaly. Ide o proces v ktorom chlapci v prostredi ktore som v druhom pripade opisal degeneruju. Samotny proces by ma moc netrapil, pretoze nech sa kazdy stara o seba vsak? lenze indoktrinovani maju jednu zlu vlastnost, a ta je ze sa snazia o indoktrinaciu aj o ostatnych osob. To znamena ze sa ludia snazia a nielen u mna, ale aj u vsetkych ostatnych aby povolili zo svojich vkusov, narokov, podmienok, aj ked som im ja , a nielen ja DOKAZAL ze si viem najst svoj model, trva to stale, proces prebieha neustale a niektore aspekty zacinam pozorovat uz aj na sebe, zatial sa snazim drzat ako sa len da, .... Ale uz sa u mna zacinaju prejavovat stavy kedy si uvedomujem o co tu ide, a chcem ist z toho bludneho kruhu vonku.

diskusia je otvorena. Piste o tom ako zvladnut druhy pripad a nevzdat sa svojich idealov, (budem rad za FAKT ucinne riesenia)
Skuste napisat ako sa dostat z bludneho kruhu, a FAKT POZOR na indoktrinovanych ,.... mam totiz neblahy pocit ze sa zapoja aj do diskusie. Spoznate to jednoducho zacne pisat ze vyzor nie je dolezity, a v povahe treba byt tolerantni, a bla bla bla, nakoniec keby k tomu doslo, este by sme zistili ze dotycny ma skaredu babu ako noc, ale nikto mu ju nechce urazit, tak povie ze je pekna, lebo dotycny je natolko vymlety a je v natolko zlom prostredi ze je FANATICKY (pisem fanaticky, snazte sa to rozlysit od normalnej obrany svojej holky, ..... ) presvedceny o tom ze je dane dievca nadherne, aj ked nam poniektorym jej "krasa" spaluje displeje na pocitaci, na zivo by sme asi skameneli . . . .
Maki
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Degeneracia, Degradacia VKUSU -- indoktrinácia

Príspevok od používateľa Maki »

tl;dr... videl som slovo indoktrinácia - prestaň hrať ME...
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

čo takto elektrošoky na tu tvoju chorú hlavu, aby si už prestal riešiť pi******ny a začal sa správať ako dospelý človek ???
Hotwire
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hotwire »

Ado nechce sa mi to citat, ale nieco mi hovori ze prvotny napad na tuto temu som ti nejakym sposobom vnukol ja, ci? :lol:
heker
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa heker »

Kafiatko to vystihla. Podla mna riesit debiliny a liecis ai komplex toho ze o teba nemaju zaujem. Mozno patris do skupiny krasavcov, staras a dbas o seba, ale mas v hlave riadne nasrane a tak o teba nezakopne ziadna zena z ani len prvej skupiny. Skus sa zacat spravat noemalne, nezamyslat sa nad ko*ot, nehladat svoj neexistujuci ideal a mozno si aj ty niekoho najdes.
qwerty-xyz

heker napísal:Kafiatko to vystihla. Podla mna riesit debiliny a liecis ai komplex toho ze o teba nemaju zaujem. Mozno patris do skupiny krasavcov, staras a dbas o seba, ale mas v hlave riadne nasrane a tak o teba nezakopne ziadna zena z ani len prvej skupiny. Skus sa zacat spravat noemalne, nezamyslat sa nad ko*ot, nehladat svoj neexistujuci ideal a mozno si aj ty niekoho najdes.
posledna veta typicka pre ludi z druhej skupiny ..... :roll: doslova ukazkova, som zvedavy na dalsie.

//autoeditácia príspevku (30 Sep 2011, 21:03)
SchYzo napísal:Ado nechce sa mi to citat, ale nieco mi hovori ze prvotny napad na tuto temu som ti nejakym sposobom vnukol ja, ci? :lol:
:D vies o com je tema, zbytocne ti to citiat, akurat som sa to snazil zhrnut do co najstrucnejsej podoby.....

//autoeditácia príspevku (30 Sep 2011, 21:04)
Maki napísal:tl;dr... videl som slovo indoktrinácia - prestaň hrať ME...
uz osm prestal, toto slovo mas bezne dostupne, . . . najdi si na wiki....

//autoeditácia príspevku (30 Sep 2011, 21:05)
kafiatko napísal:čo takto elektrošoky na tu tvoju chorú hlavu, aby si už prestal riešiť pi******ny a začal sa správať ako dospelý človek ???
tvoje riesenia nemaju s temou absolutne nic spolocneho, su len akousi zmesou nenavisti voci faktu ktory si bud nevsimate alebo ste do nho priamo ci nepriamo pozitivne ci negativne zapojeni .... :smt006
danodrevo
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa danodrevo »

Takúto zmes sračiek som už veĺmi dlho nečítal. Prvý kto potrebuje psychiatircké liečenie si ty, lebo toto človek s normálnym zmýšľaním ani nemôže napísať. Ak mአkomplexy a potrebuješ si nejakým spôsobom vynucovať pozornosť a byť na výslní, tak navštív nejakého psychológa a budeš so 100% pravdepodobnosťou na titulnej strane popredného psychologického časopisu s titulkou "najepickejšie mentálne dysfunkcie" :)
qwerty-xyz

tak tak, podme podme. Dalsi ktory absolutne nepochopil zmysel temy, len tak dalej :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Famine
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Famine »

ožer sa pretiahni nejakú špatu ktorú by si na triezva ani neošťal,... ani si nevšimneš aká je to obludka
danodrevo
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa danodrevo »

Uvedom si, že keď tu budeš vypisovať litánie dlhšie ako v kostole, tak ti nikto nebude čítať a automaticky ťa pošle do prdele. Teda pokiaľ nemá samozničujúce sklony ako ja a prečíta si to. Na tvojom príspevku nie je nič k nepochopeniu všetko je jasné. Nechápem ale, prečo maš potrebu rozoberať takéto banality ? Ak máš osobný problém a depresie z toho, že si v druhej skupine ale hanbíš sa to priznať tak pochopím , že potrebuješ od nás poradiť, lebo si zúfalý. Ale inak nechápem čo ťa viedlo k takej obsiahlej oznamovacej správe o stave tvojho okolia.
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ithory »

neboj qwerko na kazde vrece sa najde zaplata, aj na to tvoje:)
qwerty-xyz

:) mna zaujima nazor ostatnych, . . . jednoducho na temu a ako to kto vidi, thats all ....
ithory
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ithory »

ja to vidim tak .. furt mas potrebu tocit o 'vztahoch, tak asi ziadny poriadny nemas .. teoriou sa snazis dopracovat k praxi .. NO:)

/ale mozem sa aj mylit, neviem, aj to je mozne/
silmarill
King
King

Príspevok od používateľa silmarill »

ďalšia trápna téma typu "© by qwerty-xyz" :roll:

takže za prvé - vzťahy sa tiež správajú trhovo, tj hľadá sa rovnováha ponuky a dopytu. to pochopiteľne spôsobuje že občas musí niekto znížiť svoje nároky. táto "náročnosť" na partnera a škatuľkovanie do "kategórií krásy/škaredosti" je však skôr záležitosť pubertálneho správania, ktoré normálnych jedincov v dospelosti prejde (resp. sa výrazne zníži pôsobením iných nárokov na partnera ako napríklad inteligencia, spoľahlivosť, vernosť, nekonfliktnosť, starostlivosť atď).

prechádzame k druhej časti. čo je zlé na tom, že niekto nemá ružové okuliare ako ty, ktorý si sa rozhodol že sa nebudeš zapodievať s babami, ktoré nie sú aspoň high class modelky? čo je zlé na tom, že niekto dokáže chodiť s babou ktorá sa tebe nepáči a je s ňou šťastný? je totiž málo sociopatov ako ty, ktorý svoju partnerku testuje, premeriava, prevažuje ako nejaký tovar. zmier sa s tým že na tejto planéte je málo postihnutých ľudí ako si ty, alebo si streľ do hlavy. určite nebudeš nikomu z okolia chýbať.

hm. toto ma inšpirovalo... hodil by sa tu článok typu "degenerácia a degradácia spoločenských vzťahov -- qwertizácia" :D
qwerty-xyz

podme, dalej ??? :)

---- temu som nezalozil kvoli vam, ale aby som dokazal sebe ako zle na tom ste . . .
MIRV
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MIRV »

Môže zdegenerovať niečo, čo nikdy nedosahovalo vysokú úroveň? Nie, že qwerty.
silmarill
King
King

Príspevok od používateľa silmarill »

qwerty-xyz napísal:aby som dokazal sebe ako zle na tom ste . . .
tak toto ma úprimne pobavilo :mrgreen:
takže táto téma ti má akože dokázať ako sú všetci low a aký si ty supermacher?
TY, s názormi na vzťahy 13ročného nadržaného pubertiaka?
TY, s pohľadom na život sociopata bez štipky empatie?
TY si na tom lepšie ako ktokoľvek iný a potrebuješ si to dokazovať práve takýmito kktinami?

potlesk!!! toto bola od teba veľmi sebakritická irónia :lol:
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Ako píšeš na záver, tak výzor určite dôležitý je a takisto aj povaha, ale je to absolútne individuálny postoj. Čo sa páči mne, nemusí sa páčiť ostatným. Poznám prípad, kedy chlap, naozaj sympatický, dobre stavaný športovec a podľa tvojho slovníka "Alfa samec", chodil kedysi s krásnou ženskou, ktorú mu závidel nejeden chlap, sa s ňou rozišiel a našiel si, podľa mňa, škaredú ohavu a navyše vo svojom slovníku veľmi vulgárnu a arogantnú ženskú. Ale zase, je to len "podľa mňa", aj keď sa ku mne pridáva čoraz viac chlapov s podobným názorom na ňu. Lenže ja nevidím do jeho hlavy, neviem ako mu hormóny udierajú na mozog, ale on si s ňou neskutočne rozumie, dobre sa s ňou cíti, (momentálne) je pre neho spriaznenou dušou a navyše nepozerá sa na to, že má nejaké tie "pretekárske" nohavice. Prečo by som sa mal riadiť nejakou tvojou radou a hľadať si, tak ako to robíš ty, vysnívané dievča? Jednoducho každý na tomto svete má nejaké tie muchy, ale to predsa patrí k tomu všetkému. Keby sme boli všetci ideálni, tak by to bolo super, ale skutočnosť je iná. Snažíš sa nájsť na to nejaký vzorec, univerzálny kľúč, ale na vzťahy a lásku niečo také neplatí.
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Ehm, premohol som sa a napriek tomu že som vopred vedel že je to strata času, som si prečítal ten tvoj príspevok.
Avšak nepochopil som o čo v ňom ide. Mohol by si to nejak veľmi stručne, najlepšie jednou vetou objasniť ?
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

mysli si, ze je viac ako zvysok ludstva a kvoli jeho povysenosti ho nikto nema rad :)
Napísať odpoveď