Diablo 3 | Diablo III | Blizzard | Auction House | RPG
-
XGames
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Diablo 3 oficiálne!
takychto mailov chodia tony a aj vela ludi takymto sposob necha hacknut svoj battle.net account aj ked v podstate pristup daju dobrovolne.Sphinx napísal:este niekto dostal takyto mail?
Blizzard si nikdy nepyta heslo a podobne informacie o tvojom bnet ucte,
-
Sphinx
Addict
h no u mna by neuspeli nemam na ucte zhola nic
mam to v spame ale celkom zaujimave ze adresa vizera dost realne , a blizzard s tym nic nerobi
-
lekoklatik
VIP
To preto, lebo battle.net to posiela z
+ to majú zabezpečené dobre, nakoľko "FAQ" o zabezpečení acc majú - http://eu.battle.net/en/security/theft#phishing a nie je predsa ich problém že niekomu niekto ukradol acc, nakoľko nevedomosť neospravedlňuje.
Mne sa páči, že to posielajú z adresy noreply@blizzard.com, a žiadajú odpoveď cez e-mail. Na toto fakt naletí iba idiot. 
A co s tym ma blizzard robit? Zaplatit vsetkym IQ test a vyfiltrovat takych ako si ty, co ked vidia niekde napisane blizzard tak im nepride divne posielat svoj login/heslo cez mail?Sphinx napísal:h no u mna by neuspeli nemam na ucte zhola nicmam to v spame ale celkom zaujimave ze adresa vizera dost realne , a blizzard s tym nic nerobi
-
Sphinx
Addict
omg cital si niekde ze by som nieco niekam posielal ? mam to v spame a rovno mazem .. nikdy nikomu neposielam login .. takze najskor navstiv ocneho a potom tu p1cuj do kazdeho..vies hovno o tom ake mam IQ a kedze pises taketo bludy povedal by som ze aj tvoje EQ je dost na nizkej urovni a asertivne spravanie ti nic nevraví
To "Co s tym ma akoze blizzard robit?" si domyselne odignoroval?
Ked je pre teba prirodzene napisat "vizera" tak budes mat urcite IQ 150, ked si na zakladnej nedokazal pochopit ani zakladne pravidla slovenskej gramatiky.
Aby si sa tej mojej asertivity nakoniec nezlakol, ty blud.
Ked je pre teba prirodzene napisat "vizera" tak budes mat urcite IQ 150, ked si na zakladnej nedokazal pochopit ani zakladne pravidla slovenskej gramatiky.
Aby si sa tej mojej asertivity nakoniec nezlakol, ty blud.
-
Sphinx
Addict
Diablo 3 oficiálne!
Ano presne vies co to slovo znamena a ako sa meria a s cim suvisi IQ... A co by mal robit? Jednoducho blokovat adresu ako je ta , ktora sa pouziva na phishing.. To svedci o tom aky zaujem maju o svojich klientov.. A predstav si ze sa najdu aj ludia ktori naletia holt nie kazdy je taky dokonaly ako ty a ma zapnutu automaticku kontrolu gramatiky a patent na rozum a vysostne pravo urazat vsetkych a vsetko v kazdej teme. Neviem ci si bol sikanovany v skole a takto cez net si vybijas svoju frustraciu alebo jednoducho si len grobian, led niekoho nepoznam tak mu hned nezacnem nadavat a ponizovat ho
Blokovat adresu? Ta adresa odosielatela nieje prava a ked na ten mail priamo odpovies tak tu odpoved posle na nejaky zasity mailovy server v rusku alebo v ktorej prdeli. Mail z akejkolvek adresy ti dokazem poslat aj ja, to je stare ako internet sam. Blizzard s tym nema absolutne co robit, nieje to internetova policia s pravami na vsetko ale vyvojarske studio/vydavatel. Viem dobre ze je vela tupych ludi co naletia, nemam zapnutu kontrolu gramatiky (to by som musel pisat s diakritikou, vsakze), nemam patent na rozum ani vysostne pravo urazat vsetkych. Nebol som sikanovany ale ano, grobian som casto, lebo mi lezu na nervy hlupi ludia, alebo ludia ktori bez hanby do sveta vytrubuju pic*viny. Takto ti to dufam staci.
-
Croven
Star
ja len v kutiku duse dufam,ze end game v D3 nebude ako v D2, tisice baal runov,lebo fakt vyhodit 40€ zato, ze budem robit to iste dookola ma moc netesi
-
Sarger
Guru wannabe
Niečo z BlizzConu..
ta collectors vypada pekne a este http://eu.media.blizzard.com/wow/promot ... en-gb.html cize kto kupi account wow na rok ma k tomu D3 zdarma(ale je to obmedzene+treba mat pred 18.10.2011 vytvoreny account)
Diablo 3 definitivne prichadza na konzoly. Potvrdene komunitnym manazerom:
http://gamingbolt.com/diablo-3-coming-to-the-consoles
http://gamingbolt.com/diablo-3-coming-to-the-consoles
-
lekoklatik
VIP
Zatial sa teda chalani dohodli, ze priehladna mapa (tak ako to pozname napriklad z D2) sa rusi a mapa bude teda na celu obrazovku, nepriehladna a s otvorenou mapou nepojdu davat ziadne prikazy.
Trosku viac v clanku - http://games.tiscali.cz/preview/zapomen ... -iii-58415
Osobne dufam ze sa chalani spamataju a poskytnu aspon moznost volby medzi tymto "novym" systemom mapy a system mapy ala D2. Mne non-stop otvorena mapa vyhovovala a tiez som sledoval okolie. Avsak je pravda ze som sa obcas nevedel vyznat a bez mapy by som bol v tej grafike strateny. Verim tomu ze pri D3 tomu bude inak (i ked by som skutocne uvital D2 styl mapy, aspon pre porovnanie : ) )
Trosku viac v clanku - http://games.tiscali.cz/preview/zapomen ... -iii-58415
Osobne dufam ze sa chalani spamataju a poskytnu aspon moznost volby medzi tymto "novym" systemom mapy a system mapy ala D2. Mne non-stop otvorena mapa vyhovovala a tiez som sledoval okolie. Avsak je pravda ze som sa obcas nevedel vyznat a bez mapy by som bol v tej grafike strateny. Verim tomu ze pri D3 tomu bude inak (i ked by som skutocne uvital D2 styl mapy, aspon pre porovnanie : ) )
-
Wishmaster
Medium Professional
Ktovie, ci sa dockame aspon aj cz lokalizacie
Bo pred rokom aj daco, som si dal pre-order na pgs-ku na Diablo 3 cz
tak ci nebudem/u posielat mail, ze je mozne objednat len klasik EN.
Ako EN mi problem nerobi. ale tak, no. Aspon po cz by som sa do toho vzil viac
Ako EN mi problem nerobi. ale tak, no. Aspon po cz by som sa do toho vzil viac
Hru vyda Activision, ktory pre akykolvek zasah do "ich" hier neznasaju rovnako, ako hraci neznasaju ich. Preto ak bude CZ, tak len od fanusikov po case..
omg to je teda zasah do hry, ked sa lokalizuje
20 min GAMEPLAY!
-
t0m4s3
Admin
Pekne, paci sa mi to - dycha z toho atmosfera ako z D2, uvidime ako bude prepracovany skill tree. Uz sa len dozit vydania