graficka karta
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Re: graficka karta
viem kde je problém. Doska ten procesor nepodporuje. Na 100% je to v tom. Procesor chce 120W a doska mu dá iba 90W tak ide 800MHZ
ak ano tak hodim tomu dotycnemu ten procesor nech si ho zoberie a nech mi laskavo vrati koruny ked mi tvrdil ze to pojde ked som mu povedal zakl. dosku.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
je to kvôli tomu.
caute chalani potreboval by som tiez mensiu radu pri kupe grafiky ... neviem kde ten prispevok pichnut ale dufam ze je dobre .. mam takuto dosku Asus M2N68-AM SE2 .. na nej je integrovana Grafická karta nVIDIA nForce 7025-630a.. lenze je to bieda chcel by som si kupit grafiku ale netusim ci to bude pasovat do tej dosky a neviem ci sa vobec oplati taka grafika kupovat lebo sa v nich nevyznam jedna sa o... http://www.shark.sk/komponenty-0/grafic ... vi-hdmi-0/ vie niekto poradit ci to do tej dosky pojde napasovat alebo nie a ci sa vobec ta grafika oplati ci je dost vykonna a tak.. ak nie vie niekto poradit grafiku ktora bude pasovat a bude dobra ktoru by ste odporucili ? 
-
MichalkoOo
Zablokovaný
tá grafika je pomalý šmejd. Napíš cenový limit, procesor a zdroj.
co by bolo lepsie kupit teda novy procak alebo radsej novu dosku ? te terajsia doska nieje bohvie co mozno by bodla nova z viac slotmi na ramku lebo mam iba dva.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
novú dosku. môžem odporučiť ASUS M5A97 PRO. USB3, SATA3, kvalitné súčiastky, dobrá spotreba a pretaktovanie, UEFI..
kua tak ta aj stoji
to by som dal 100eur za to a este ramku kupit lebo mam ddr2. ja som sa chcel s tou ramkou zmestit do 100eur
nieco z tohto porad menej narocne
nieco z tohto porad http://www.vega-shop.sk/?flag=kategorie&cat=00057 aby som bol isty ze to tam ma nie ze objedna a nepojde mi ani to
Keby si poslúchol moju radu na začiatku a zobral by si teh Phenom II 840, tak by ti procesor išiel. Nie si prvý kto ma nepočúval a doplatil na to.cuco0 napísal:ak ano tak hodim tomu dotycnemu ten procesor nech si ho zoberie a nech mi laskavo vrati koruny ked mi tvrdil ze to pojde ked som mu povedal zakl. dosku.
sapo ja som ho chcel.. isiel som tam s tym ze nech mi ho objedna on . nemali ho ani taky co som chcel kupit pouzity. tak mi pozeral nahradu na moju dosku. chlapik tam pracuje dost rokov s pc kto mal vediet ze je takyto . to sa mu podakujem aky je "mudry" navyse mi dneska odisiel notas dpc. ma drbne. zapnem a modra obrazovka nestihnem precitat ani tu chybu co je vypisana a resetne sa ani preinstalovanie sa neda stale restartuje co mohlo odist ?
a ako mi vysvetlis toto??Sapo napísal:Vieš o tom veľké prd.
Asi nerozumieš čo som nepísal, ale jednoduchšie sa to vysvetliť už nedá.
Ako potom vysvetlíš túto recenziu?
http://www.hardwarecanucks.com/forum/ha ... iew-6.html
Keby len túto, ale aj mnoho iných. Toto bola prvá čo som našiel na googly. Zamysli sa a daj pádny argument.
EDIT: Ďalšia vec, prečo je potom ATi o 30€ drahšia keď nVidia je podľa teba výkonnejšia. Nepísal si náhodou nedávno, že Ati má nižšie ceny? Kakáš si do huby vieš o tom?
http://www.tomshardware.com/reviews/amd ... 18-12.html
alebo toto?
viem ze sa tu rozprava o grafickej karte ale volaco sme zacali s procesormi.
-
black evil
Light Star
Podla mna bud RAMka alebo pevny disk
Ježiš maria dajte mu už niekto ban.cergina napísal:
a ako mi vysvetlis toto??
http://www.tomshardware.com/reviews/amd ... 18-12.html
alebo toto?
viem ze sa tu rozprava o grafickej karte ale volaco sme zacali s procesormi.
Čo to má spoločné s grafickými kartami ?
Čo ti mám na tom vysvetliť? Procesory a grafické karty sú trochu odlišné nemyslíš ? (jaj, ty fakt nemyslíš, bude to asi tým)
EDIT: vysvetliť sa to dá veľmi ale veľmi jednoducho. Stačí pohnúť mozgom.
Sapo napísal:
Ježiš maria dajte mu už niekto ban.![]()
Čo to má spoločné s grafickými kartami ?
Čo ti mám na tom vysvetliť? Procesory a grafické karty sú trochu odlišné nemyslíš ? (jaj, ty fakt nemyslíš, bude to asi tým)
Kukni si vyssie prispevky a najdes tam AMD x4. neskor sme sa tu presne tu bavili o tom
ci je lepsie duo alebo x3.
-
MichalkoOo
Zablokovaný
cuco: tak potom zober ASUS M5A97. Je to PRO s horšou zvukovou kartou a bez DIGI+ VRM.
cergina: Ty si ban vážne zaslúžiš.
cergina: Ty si ban vážne zaslúžiš.
wtf? jak je to mozne.Intel je lepsi pokial pozeram na vyrobnu tech.Podla mna je Intel lepsi lebo
AMD ponuka procesory ktore su omnoho lepsie ako Intel ale iba ak porovnavas cenovo tie iste
procesory.No dobre tak dam temu procesor inde mnoo.
AMD ponuka procesory ktore su omnoho lepsie ako Intel ale iba ak porovnavas cenovo tie iste
procesory.No dobre tak dam temu procesor inde mnoo.
Uvedom si čo cituješ a rozmýšľaj (nie je čím, jaj)
Cituješ:
Poviem ti prečo je Intel lepší. Staré Phenomy boli absolútne nevydarené. Intel je lepší vo všetkom (frekvencia, cache, zbernica, technológia, okrem jedného jadra). Core 2 Duo sa nedá porovnávať s prašivým trojjadrovým Phenomom. Intely sú úplne na inej úrovni. (hlavne Core 2 Duo na najvyššej úrovni (séria E8xxx))
Mimochodom, keď chceš niečo silou mocou porovnávať, tak porovnávaj cenovo rovnaké produkty a nie lacné s drahým. Ten Phenom je o polovicu lacnejší.
Ešte niečo?
Cituješ:
Vidíš tam zmienku o procesore? Ja nie.Vieš o tom veľké prd.
Asi nerozumieš čo som nepísal, ale jednoduchšie sa to vysvetliť už nedá.
Ako potom vysvetlíš túto recenziu?
http://www.hardwarecanucks.com/forum/ha ... iew-6.html
Keby len túto, ale aj mnoho iných. Toto bola prvá čo som našiel na googly. Zamysli sa a daj pádny argument.
EDIT: Ďalšia vec, prečo je potom ATi o 30€ drahšia keď nVidia je podľa teba výkonnejšia. Nepísal si náhodou nedávno, že Ati má nižšie ceny? Kakáš si do huby vieš o tom?
Poviem ti prečo je Intel lepší. Staré Phenomy boli absolútne nevydarené. Intel je lepší vo všetkom (frekvencia, cache, zbernica, technológia, okrem jedného jadra). Core 2 Duo sa nedá porovnávať s prašivým trojjadrovým Phenomom. Intely sú úplne na inej úrovni. (hlavne Core 2 Duo na najvyššej úrovni (séria E8xxx))
Mimochodom, keď chceš niečo silou mocou porovnávať, tak porovnávaj cenovo rovnaké produkty a nie lacné s drahým. Ten Phenom je o polovicu lacnejší.
Ešte niečo?
michalko. vidis tu zakladnu v tom obchode co som ti poslal ? ja som ju nenasiel ale mozno som prehliadol
Keby som porovnaval cenovo rovnake tak takmer vsetko by padalo v prospech AMD 
Vidíš a porovnávaš neporovnateľné. Prečo je sériové Ferrari Enzo rýchlejšie (top speed) ako sériová Škoda Fábia? Neporovnateľné.