Legal Windows
-
bastardik90
Novice
Legal Windows
dufam ze toto nie je spam alebo to ide az za pravidla ...ale chcem sa spitat ako zisitm ci mam legalny windows bez toho aby mi ho zablokovali ? ( mam win xp bez inštalacneho CD )
Re: Legal Windows
akym sposobom si ten windows nadobudol? mas licencny stitok?
spusti cmd a napis c:\windows\system32\oobe\msoobe /a
aj ked neviem ci to je sposob ktorym by mali zablokovat
Ako ked si si ho stiahol tak je jasne ze neni legalny
-
MichalkoOo
Zablokovaný
on nieje retardovaný.. ale ty áno
ja som si tiež stiahol windows a mám ho legálne.
Ked pouzijes crack tak je jasne ze ho mas legalny....Shwollo napísal:ja som si tiež stiahol windows a mám ho legálne.
ked si stiahnes FIFU, použijes crack, tak ju mas legalne? 
Pokiaľ stiahneš inštalačné médium Windowsu a použiješ legálny zakúpený kľuč, tak máš legálny Windows. Možno to Shwollo myslel tak 
-
bastardik90
Novice
notas mam kupeny od tipka ktory uz aj skapal ja nwm ... a on nic nevravel o legal alebo nie a vsetko mal vypnute dokonca aj firewall uplne rozbity komp ..som to trosku musel poriadit pozapinat ale aktualizacie nie ... preto sa pitam ci je nejaka stranka alebo neco cim sa da zistit ci mam legal bez toho aby som mal zablok.
konkrétne ho mám z MSDN AADenco napísal:Pokiaľ stiahneš inštalačné médium Windowsu a použiješ legálny zakúpený kľuč, tak máš legálny Windows. Možno to Shwollo myslel tak
sa pozri na spodok notebooku. Ak tam je nálepka aj s kľúčom tak si to môžeš veselo formátnuť na nahodiť nanovo. Formát by mal byť prvá vec čo spravíš keď si kúpiš použitý notebook.bastardik90 napísal:notas mam kupeny od tipka ktory uz aj skapal ja nwm ... a on nic nevravel o legal alebo nie a vsetko mal vypnute dokonca aj firewall uplne rozbity komp ..som to trosku musel poriadit pozapinat ale aktualizacie nie ... preto sa pitam ci je nejaka stranka alebo neco cim sa da zistit ci mam legal bez toho aby som mal zablok.
-
javatar
Hardcore addict
Shwollo - aj ked mas z MSDN AA tak ho mas zakupeny - ved ti poslali na mail fakturu na 0€ (aspon za mojich skolskych cias to tak robili)
no hej to máš pravdu, ale 0€ je vlastne free (neplatil som nič = je to zadarmo) Ale áno... faktúru som dostal = kúpil som to 
Okrem toho nepísal som, že ho mám kúpený ale stiahnutý
- tým som chel povedať, že nie všetko čo sa stiahne, je warez 
Okrem toho nepísal som, že ho mám kúpený ale stiahnutý
-
focko
Novice
- Kontaktovať používateľa:
Keď som to dal na WIN7 tak mi vyhodilo nastavenie systému ako keď pri prvom spusteníxixo22 napísal:spusti cmd a napis c:\windows\system32\oobe\msoobe /a
hej sry zabudol som napisat ze to je pre xp... win7 to ma v ovladacom paneli v polozke system uplne dole