Nazdarte, chcem sa spýtať na túto značku tričiek. Rád by som z ebay zobral nejaké, cena je v pohode, ale neviem aká to je kvalita.
Napríklad toto http://www.ebay.co.uk/itm/Fruit-Loom-Me ... 915wt_1110
Tričká si väčšinou pchám pod košele alebo mám čisto čierne bez nejakej potlače, takže ak sú v pohode, bolo by to super .
Podla gramaze to vyzera na slusnu kvalitu, dokonca mozno az prilisnu hrubku latky. Ja mam totiz jedno ktore ma 180 g/m2 a v lete je to uz celkom nepohodlne prave vdaka velkej hrubke.
Tak to ma ani nenapadlo, aby som sa pozrel čo mám vlastne doma teraz. Ale v mojom prípade to je asi jedno, dosť sa potím, takže možno to hrubšie nakoniec bude aj lepšie... Ale tak ak ho tu niekto nemal, asi objednám jedno na test a uvidím .
No teraz som si to este overil a to tricko asi nebude 100% bavlnene, pretoze ine ktore je bavlnene, ma gramaz 185g/m2 a to je ideal aj na leto aj na zimu. Ale ako vravis, najlepsie je objednat jedno na skusku a uvidis.
gramáž je parádna aká ma byť ale cena za takú gramáž a 100% bavlnu je viac menej nereálna...ale tak možno to má na tony a kupil to za 5 libier ako bolo spomenuté nakúp na skúšku poprípade to venuješ nejakej nadácii:DD
Tak tá firma čo to vyrába, to fakt dodáva po tonách a väčšinou to končí vo firmách kde sa na to capne nejaký motív a ide to ďalej . Preto by som zase tú cenu nebral až tak .
zopar som ich mal doma, toto je jedna z naj znaciek, na ktoru sa tlacia motivy s kapelami. cudujem sa, ze vobec riesis kvalitu za taku cenu, ale mozem povedat, ze vydrzia pomerne slusnu dobu nosenia. za tu cenu sa urcite oplatia.
taktiež mám jedno celé čierne ale na môj vkus veľmi široké a krátke. napr M mi je dĺžkou OK ale šírkou je hrozne široké a S je dĺžkou krátka a šírkou akurát
Tak otázka na vlastníkov... aká je to hrúbka? Je to vhodné pichnúť pod košelu? Lebo trička za 13€ mi je škoda a u spoluobčanov za 2€/ks sú na atómy za týždeň.
zas tak drahé nie sú ani na slovensku http://www.fruitshop.sk/index.php?categoryID=580 ..
mám pár mikín stále v slušnej kvalite aj po nejakej dobe používania.. triko mám len jedno gramáž to je 190g a príde mi celkom ťažké, navyše sa mi na ňom robia fľaky od potu //na iných trikách, kvalitnejších sa mi nerobia