ak máte nejaké info, tak napíšte, budem vdačná za každú odpoved
prestup z druheho ročníka
prestup z druheho ročníka
zdravím, neviete niekto ako je to s prestupom z druhého ročníka odbornej školy na gymnázium? bolo by možné po prestúpení pokračovať v druhom alebo znova až od prvého? alebo sa dávajú nejaké testy a podla nich sa to posúdi?
Re: prestup z druheho ročníka
to zalezi hlavne od skol, preto by som sa ako 1. isiel informovat do konkretneho gymnázia.....
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
"Všeobecne je to u nás s prestupmi veľmi rôzne. Tak napríklad, ak ide o prestup na rovnaký druh a typ školy, je rozhodnutie len na danom riaditeľovi. Zložitejšie je to už, ak chcete prestúpiť z odbornej školy na gymnázium. Vtedy o prestupe zvyčajne rozhodujú tzv. rozdielové skúšky (keď však tento krok odsúhlasí riaditeľ)."
ja netusim, to som vygooglil...
ja netusim, to som vygooglil...
Ja vôbec nechápem, načo niekto rieši takéto dôležité veci skrz nejaké hojko. Myslíš, že ti tu niekto poskytne relevantné informácie ? Ja o tom dosť pochybujem.
Kontaktuj danú školu.
Kontaktuj danú školu.
-
D_I_C_K
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
ako bolo spomenuté či ťa nechajú druhákom alebo nie to sa dozvieš priamo od školy na ktorú chceš prestúpiť tu riaditeľa asi sotva nájdeš..skor by si mohol pýtať o radu či vobec maš prestupovať...gymnázium už dávno neznamená to čo kedysi..a ak by si kvoli tomu mal stratiť rok..podľa mna blbosť...tak si to ešte aj premysli a hlavne zisti dôvody prečo nedokončiť načatú SoŠ ?? ..ak maš možnosť mať aj maturitu tak neodporúčam...len moj názor...