celkom sranda.. este by sa tam mohol čekovsky ukazat aj v dalsich dieloch ala poliak "džeň dobry pan mutant"
Hod svistom
Hod svistom
novy serial na jojke.. vajda je tam dobry
celkom sranda.. este by sa tam mohol čekovsky ukazat aj v dalsich dieloch ala poliak "džeň dobry pan mutant"
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Hod svistom
pozrel som prvú časť, a moc ma to neoslovilo. Petra tam má postavu na ktorú mi vadí sa pozerať, niečo podobné ako nemôžem vidieť studenkovú a mázikovú. Proste mi tá jej postava vadí. A keď je tam ešte ten trápny smiech, tak to mi stačilo na to aby som druhú časť už nepustil. Mňa to neoslovilo
-
Thrash/Death
Star
Nestojí to ani za fajku tabaku
-
mirak2
Hardcore addict
nikto a nic tam nie je dobre, a cela kampan so svistom sa niesla v duchu "haha svist, ved sviste po zemi nebehaju a nerobia neplechu, haha, to je vtipne"...rovnako debilne ako napr. disaster movie http://www.csfd.cz/film/243043-disaster-movie/videa/ ktory tiez nemal dobry ani trailer, co ma byt vyber naj scen...pod heslom jojky: "ak si retard, pod k nam" vzhuru k novym trapnym serialom
Hod svistom
hod svišťom je úplne mimo môjho chápania!nechápem o čo sa autor snažil!úplne trápne.tie dialógy a pokusy o homor?!všetko mi pripadá také nasilu!!som zvedavý kedy to stiahnu z obrazovky!!
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Uz podla reklamy som tusil, ze to bude odpad, ani som to teda radsej nepozeral. Ved uz ten napad so svistom je odkuknuty stylom od Never say no to panda:
Ja som videl tiež prvú časť a stačilo.
Niečo tak trápne som dlho nevidel. Veď úroveň humoru bola pod bodom mrazu. Boli tam vtipy suché, silené, otrepane staré a najviac ma dostalo to ako každú nevtipnú vec chceli natlačiť divákovi ako vtipnú tým umelým smiechom v "pozadí". V úvodzovkách preto lebo to hučalo a púšťali to stále... btw som si vedomý, že sa to používa aj v Holyvóde, ale nie tak hlasno, tak dlho, a hlavne... v správnych momentoch (ktoré sú naozaj vtipné!)
A dej by som tiež prebral, keby tam dáky bol...
Niečo tak trápne som dlho nevidel. Veď úroveň humoru bola pod bodom mrazu. Boli tam vtipy suché, silené, otrepane staré a najviac ma dostalo to ako každú nevtipnú vec chceli natlačiť divákovi ako vtipnú tým umelým smiechom v "pozadí". V úvodzovkách preto lebo to hučalo a púšťali to stále... btw som si vedomý, že sa to používa aj v Holyvóde, ale nie tak hlasno, tak dlho, a hlavne... v správnych momentoch (ktoré sú naozaj vtipné!)
A dej by som tiež prebral, keby tam dáky bol...
kedze som videl len uputavky a uz vtedy to vyzeralo byt pod moju uroven, tak sa neviem vyjadrit, ale:
http://kultura.pravda.sk/zita-na-krku-a ... _kfilm_p46
http://kultura.pravda.sk/zita-na-krku-a ... _kfilm_p46
-
Kok
Light Professional
tiez sa mi zdalo ze tam je pouzivany dost plytky humor, cele spracovanie je nejake divne, jedine pozitivum tam bola Kristina Svarinska

-
master23
Light Professional
tak Zita na krku ma odradili uz len uputavky, vypadalo to hrozne uz v uputavkach.
Hod svistom, tam este celkom usli uputavky, ale serial nic moc.
Slovaci mozu tazko spravit kodemialny sitcom, skor by sa mali venovat veciam ako bol Dr. Ludsky, potom ten rozvodovy pravnik.
skor takemu zanru by sa mali venovat, Ludskeho aj pravnika som rad sledoval.
neviete ci budu pokracovat?
Hod svistom, tam este celkom usli uputavky, ale serial nic moc.
Slovaci mozu tazko spravit kodemialny sitcom, skor by sa mali venovat veciam ako bol Dr. Ludsky, potom ten rozvodovy pravnik.
skor takemu zanru by sa mali venovat, Ludskeho aj pravnika som rad sledoval.
neviete ci budu pokracovat?
-
twardykamen
Medium Professional
to je tak ked na slovensku su ludia vychovani susedmi ani sa necudujem ze sa dalej produkuju podobne kvalitky.a k serialu.uz po uputavkach som absolutne nemal chut sa tyrat pohladom na toto dielo.
napodobne Dr. Ludsky je pre mna jeden z naj serialov a je škoda, že by sa malo natačanie skončiť na ukor takychto ach nekomentujem ...
a to ma byt nove vydanie vyvolenych .... no strach a hroza
Uz by mali skoncit s natacanim tychto sr*ciek, radsej nech nakupia zahranicne seriali (nie len kriminalky) hodia tam poriadne titulky, a hotovo.
teraz kukam ze ono su tie seriali 2
ta zita a svist, a ja furt, ze to je jedno a to iste.
teraz kukam ze ono su tie seriali 2
-
master23
Light Professional
BBeast: aj ja som si myslel, ze ide nova sezona Vyvoleni. ale myslim, ze nie. ono to tusim chodi na JOJ plus, ze Best of Vyvoleni.
k teme, JOJ a Markiza sa zachvilu uvedomia, ze tieto dva serialy maju slabu sledovanost (aspon verim, ze maju).
a dufam, ze JOJ sa vrati k Dr.Ludsky a pravnikovi.
k teme, JOJ a Markiza sa zachvilu uvedomia, ze tieto dva serialy maju slabu sledovanost (aspon verim, ze maju).
a dufam, ze JOJ sa vrati k Dr.Ludsky a pravnikovi.
mne sa to celkom paci, taketo serialy potrebuju trochu casu, malokedy je to bomba od prvej casti
paci sa mi tam mastalir
paci sa mi tam mastalir
videl som prvú časť a aj to nie celú a hovorím už nikdy ! Už som si zvykol na blbosti v tv ale toto? No škoda sa vyjadrovať 
Existuje vôbec trápnejší serial? Ja som videl z toho seriálu asi 5 minút.
Ja som videl akurát tú časť, keď tam bola Kristína Svarinská. Pozeral som tú časť len kvôli nej. Akonáhle sa stratila zo záberu, hneď som prepínal. Ešte aj tie ich mená a prezývky sú hrozné, neviem kto to celé vymýšľal. Hneď by som mu zobral režisérske kreslo a scenáristovi zlomil prsty, aby viac nemohol písať.
Myslím že Zita na krku tomu statočne konkurujeSapo napísal:Existuje vôbec trápnejší serial? Ja som videl z toho seriálu asi 5 minút.
Jediné vtipné na tom boli nepodarené scénky pri titulkách, nič viac.