Ahojte, chcel by som zalozit tuto temu a podiskutovat s vami o vasich skusenostiach s touto klubovou kartou, kolko bodov ste uz nazbierali, ake darceky ste si uz povyberali ...
Dalsia vec je, ze dnes som prvy krat bol na Shellke (vyhybal som sa jej chvilu ), dostal som aj kartu a teraz ked som prisiel domov, tak som chcel sa online zaregistrovat, aby som videl kolko mam bodov, aky je stav, ale zial stale mi neberie cislo karty (prvych 9 cisel) a tak sa nemozem zaregistrovat. Bolo by to tym, ze este musim chvilu pockat?
Ako ste spokojni palivom full save diesel? Setri to aj nieco?
mam 467bodov... a to mam kartu polroka z toho mi tam kazdy mesiac tankuje sef za minimalne 70litrov... pokial nejazdis na nakladnom aute sa ti body zberat proste nevyplati...
ja tam mam za rok cez 750 bodov ... tie body su ti prakticky na nic...treba ti nesmierny pocet bodov, na osobnom aute ti potrva kludne 5-6 rokov kym si vyberies nieco normalne, a aj to treba niekedy doplatit €, vyznam to ma jedine na firemnom/nakladnom...
je to akesi lakadlo na ludi, wau dostanem body
alebo tankovat s rozumom...v nedelu v-power...za 1l=3body, 50l=150bodov, no ale nechas na shellke cez 85€
nejaku kartu mam, nejake body tiez ... neviem kolko, neviem k comu su, nechcem ich vyuzivat ... kartu mam len preto, ze mala pumparka skvostne kozy a pekny usmev
k shellke sme sa dostali koli firme. vytvoril sa tam ucet, dostali karty a kdekolvek v europe nie je problem natankovat bez platenia hotovosti. prave toto sa vo firme velmi hodilo ..co sa tyka bodov, vyuzivam to hladne na zlavu napr. do parfums.sk ..inak body neriesim, obcasne zoberem nejaky model auticka alebo nieco
Ale okrem toho su aj sutaze niekedy, ked natankujete, tak ste autmaticky zaradeni zo zlosovania ... takzetam body nepotrebujete viac menej. Ale tak aspon nieco je za to - kvalitne palivo a aj nejaky ten darcek. ano ten dvojnasobny pocet bodov som videl, ze v nedelu sa ma natankovat ten power, ci uz benzin alebo diesel ... Inak ked som bol 1. krat, tak taky pajko tam bol a natankoval mi sam ... Dufam, ze aspon vedie rozoznat diesel od benzinu
hej no, u nas v KE tam stoja dvaja, v shell trickach, vzdy ked zastanem tak vzdy pridu ku autu spytaju sa ci mi moze natankovat, ja vzdy odmietnem a radsej si natankujem sam, ale musim povedat ze raz som jeho ponuku vyuzil lebo mi strasne trebalo na wc, povedal ze nech mi natankuje za 20 fuel save, vratil som sa, svietilo tam 20.00 a este mi aj vyumyval vsetky okna
Jj, u nas tiez takym zenam starsim natankovali a vyumyvali okna a nic im nedali a ani si nepytali. Ja som tiez akurat zastal tam, kde boli ti tipci dvaja a ked som vysiel, tak on ze co natankuje a ja tiez ze tu save diesel ... Tiez za 20 dal v pohode.
myslim si ze natankovat za presnu sumu by nemalo robit problem nikomu, tankujem si radsej sam, mal som neprijemnu skusenost s obsluhou, zenska mi oskrela lak nad vekom nadrze....
tie body su podla mna fajn vec, uz mam doma auticko na ovladanie a par inych drobnosti
mne akurat strasne vadi ze mi pri plateni nukaju energeticke napoje "iba" za 1,8€ a k tomu 30bodov na kartu, kazdy bozi raz ked tam platim kazdy bozi raz mi to nukaju
Vzdy nukaju podla akcie a vzdy to musia robit. Kamarat pred asi tromi rokmi tam robil, mimochodom je aj tu na fore registrovany..., no a tak vravel, ze chodi kontrola. Proste pride nahodne chlapik, necha si natankovat vonkajsou obsluhou, da si kavu, ide na wc, zaplati... a sleduje, ci je vsetko podla toho ako ma byt. Ak neponuknu napoje, vonkajsia obsluha neponukne vodu do ostrekovacov atd..., tak je zle a ide nejake hodnotenie dole. Viac k tomu ale neviem. Takze ked idem na pumpu, hodim obsluhe 40 ci 50 centov, poviem za kolko natankovat, rovno poviem, ze vodu mam plnu a ze aj umyt predne sklo poprosim, ak ma cas. Pri pokladni poviem, ze nic nechcem, napokon ma na pumpe poznaju a uz sa len smeju, ked pridem.
Tiez tankujem skoro vyhradne na Shell.A som majitel tejto karty.za cca 3-4 mesiace mam cca 460 bodov.A tie sluzby sa mi pacia ..natankovanie niekedy to umytie okna.a stalo sa mi ze sa ma aj pytali ci nechcem dofukat gumy.Vitam to najma ked som na dlhsiej ceste odstavim a potrebujem si odskocit tak to tankne obsluha.
A ta registracia urcite si musis pockat..takisto ta aktualizacia bodov ti naskoci neskor.
Okrem iných čs tankujem aj na Shell. Raz som si nechal natankovať od brigádnika, pištoľou mi poškrabal lak. Ryha dlhá asi 2cm. Ok, nerobil som z toho žiadne halo, akurat nedostal tringelt.
Asi dva týždne, možno aj mesiac dozadu som sa brutálne ponáhľal. Doletel som na pumpu, natankoval za 10. Ako som tankoval, pribehol ku mne ten šašo z pumpy. Opýtal sa ma či nepotrebujem vodu do ostrekovačov, ja že nie, a on, že tak mi aspoň tie okná umyje. Ja že nech to nechá tak, ponáhľam sa. Utekal som zaplatiť, pumpárke som dal 10 e a nejaké drobné navyše, utekám k autu, ten debil mi začal umývať okná. Znova mu hovorím, ponáhľam sa, kto vám kázal tie okná umyť. On, že to bude rýchlo, ale že predsa sú špinavé a bla bla. Okná dovtedy špinavé neboli, tá špina bola mucha niekde v hornom rohu, ktorú som zostrelil cestou. Okno doumýval asi tak, že som mu zapol ostrekovače a všetko čo tam namazal som si zotrel a trielil preč. Asi len milimetre chýbali aby som mu neprešiel po nohách. Odvtedy mi ten dilino dá pokoj a na nič sa ma nepýta. Ja chápem, že má nejaké príkazy, ale za každých okolností sa vnucovať, tak to je moc. Najlepšie sa tankuje na Lukoile. Nikto sa ťa nič nepýta, každý ti dá pokoj, žiadne body a kktiny, prídeš, natankuješ, prehodíš dve tri slová s pumpárom/kou zaplatíš a ideš preč. Aj ceny sú priaznivé.
Jo a pumpa o ktorej som písal je Shell Prešovská cesta, Košice.
OMW detto. Človek si kúpi cigarety, automaticky sa ťa opýta či nechceš zapaľovač, žuvačky, máme akciu na energetický nápoj, nedáte si aj občerstevnie na cestu? máme čerstvé bagety, neponúknete sa? Máme super výnimočnú akciu na pistáciovú dely za neuveriteľné 1 celé euro! Ide mi to na nervy, chvalabohu, na pumpách kde tankujem ma už poznajú, tak preto mi väšinou dajú pokoj. Akúrát tak má kočka rad, tak ona nevie kto v ňom stojí, tak mi ponúkne niečo.
no neviem co to za dilino obsluhovalo ale mne sa na Shell Halier a Shell Nitra nic podobne nestalo. a to nukanie kadecoho je tiez zriedkavost.Kazdopadne ine miesto ine zvyky.
Ja tankujem ako sa mi kde chce a kde stiham a hlavne, co mam po ruke. A presne ako erytro aj ja sem-tam zastavim na Shell. Zhodou okolnosti vcera vecer. Sem-tam sa opytaju ci nechcem umyt okna alebo pomoct s tankovanim. Ked platim sa ma opytaju ci nechcem nieco navyse za extra body, poviem raz, ze nie dakujem a je to v pohode. Body si pripisujem tak nejak automaticky, kedze platim vzdy kartou, tak len dam kartu navyse. Inak ma nenapadlo za to nieco menit, ale aj pochybujem, ze budem. Co sa tyka Lukoil, ano tam sa oplati, ale v Madarsku, tankovat 98-cku.
suhlasim s vyssie napisanym prispevkom, vidim ze Shellke na presovskej sa vyhnem, btw ma najvyssie ceny shell v meste , zatial som bol stale iba na americkej triede kedze ju mam pod blokom, nemam dovod tankovat na presovskej, no obsluha pri pokladni aj pumpach je rovnaka dotierava...