INDIEVANIA: lacný eshop na nezávislé hry

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
silmarill
King
King
Používateľov profilový obrázok

INDIEVANIA: lacný eshop na nezávislé hry

Príspevok od používateľa silmarill »

narazil som na zaujímavý projekt: INDIEVANIA. je to eshop pre hry vytvorené nezávislými vývojármi a môže z neho byť zaujímavá alternatíva ku Steamu alebo GoG.

väčšina cien je v rozmedzí 1-5 USD, prípadne "pay what you want" takže to vyzerá byť na výhodnú kúpu :) momentálne je v beta verzii, dúfam že sa čoskoro rozbehne naplno.

kupoval už odtiaľ niekto niečo? čo na to vravíte?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Re: INDIEVANIA: lacný eshop na nezávislé hry

Príspevok od používateľa hojko »

Pozri si co za hry tam maju a co za hry su na Steame. Potom sa mozme dalej bavit.
Neuralizer
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Neuralizer »

Myslim ze pan admin ma pravdu, pozeral som tie hry a nic moc teda...
a nie je to nic vynimocne , takych stranok na indie hry je niekolko...
palciii

Príspevok od používateľa palciii »

ako pisu je to zatial len beta, myslim ze casom tam bude viac tych indie hier. uvidime ked z toho bude plna verzia. kazdopadne podla mna by si ziskali popularitu keby sa dali hry stade aktivovat na steame :) no ale to je skor sen nez realita :D
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Ci je to beta alebo finalna verzia, tak je to jedno. Ziadny vyrobca hry tam neponukne hry ako Mafia 2, Battlefield 3, FIFA 12... za 6 dolarov, 3 dolare, pripadne zaplat na kolko si hru ocenujes. Preto tam taketo hry nikdy nebudu, mozno len par titulov, ktore nikto nevzal. Navyse predpokladam, ze pokial vysla hra na Steame, tak to maju zmluvne podchytene, ze hra moze byt distrubuovana cez Steam alebo ako krabicova verzia, nie cez dalsie podobne stranky.
silmarill
King
King

Príspevok od používateľa silmarill »

hojko zrejme si nepochopil pojem "nezávislé hry". je samozrejmé že tam nebude Mafia 3, Crysis 9 alebo iné veľké mainstreamové projekty ako na Steame - toto je "indie" scéna a podľa toho sú tam aj zaraďované tituly.
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

asi tak. tiez si myslim, ze riesit to, ci tam budu velke tituly je nezmysel uz len koli nazvu sluzby. navyse je tvoj predpoklad zly, aspon co sa tyka indie hier. kopu hier, ktore su na indievania najdes aj na steame.

napad je to dobry, ale podla mna zatial nic moc vyber. ale cardinal quest asi zoberiem, take hry ma fakt bavia :)
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

silmarill napísal:hojko zrejme si nepochopil pojem "nezávislé hry". je samozrejmé že tam nebude Mafia 3, Crysis 9 alebo iné veľké mainstreamové projekty ako na Steame - toto je "indie" scéna a podľa toho sú tam aj zaraďované tituly.
Ty si potom nepochopil pojem "alternativa" ktory si pouzil v prvom poste. Toto nieje a nikdy nebude alternativa ku steamu, lebo je to nieco uplne ine.
Napísať odpoveď