Zdravim,
kupil som si externy monitor, ktory chcem pouzivat ako sekundarny a hrat na nom hry. Ma rozlisenie fullHD, a moj primarny ma len 1680x1050.
Mam ale problem: hry "vidia" maximalne rozlisenie 1680x1050 (ako ma primarny monitor) a nedovoluju nastavit viacej. Naviac sa spustaju vzdy len na primarnom monitore. Chcel som hru presunut na druhy monitor tak, ze nastavim zobrazenie len v okne, okno presuniem a potom hru opat dam na fullscreen, ale nepomohlo: hra sa dala na fullscreen zase len na primarnom monitore.
Ovladace od nvidie nijaku takuto moznost neponukaju. Menit to, ktory monitor je primarny a ktory sekundarny zakazdym nechcem, lebo 1) je to otravne a 2) mi to poprehadzuje ikony na ploche.
Google mi nic pouzitelne nenasiel, tak sa pytam tu. Mal niekto podobny problem a podarilo sa ho vyriesit? Ako?
Hranie hier na ne-primarnom monitore
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Hranie hier na ne-primarnom monitore
Zajtra mi dojde druhy display a budem to mat presne tak ako ty. No FULL HD budem pouzivat ako primarny.
Moja rada:
Preco si ten Full HD nedas ako primarny a len ri popresuvas ikonky na vedlajsi display (ak tam mas ikonku tak na nom otvori aj aplikaciu)? Malo by to fungovat. Skus a uvidis. Kedze ja mam ATi tak s drivermi ti nejak moc nehelfnem.
Moja rada:
Preco si ten Full HD nedas ako primarny a len ri popresuvas ikonky na vedlajsi display (ak tam mas ikonku tak na nom otvori aj aplikaciu)? Malo by to fungovat. Skus a uvidis. Kedze ja mam ATi tak s drivermi ti nejak moc nehelfnem.
-
Mek
Addict
No, presne podla tvojej rady to aj robim. Lenze prenastavovat primarny monitor a presuvat/preusporiadavat ikonky zakazdym, ked si chcem zahrat hru (a potom zase nazad) je casom otravne.
-
Michaelo
Hardcore addict
Ale preco to robis takto? Ved si nastav Full HD ako primarny a nechaj to tak. A na ten ktory chces pouzivat ako primarny si supni ikonky a mas pokoj (otvarat ti bude aplikacie na nom).
Mne dnes dosiel ten monitor no ja mam skor problem. PC mi nechce zobrazit druhy. Ide o to ze na karte mam len DVI a DP vystupy. A oba monitory mam napojene v DVI vystupoch. A win mi sice pri nastaveni rozlisenia druhy monitor ukaze no nejde ulozit nastavenia a aATi CCC mi ten druhy ani nenajde. Rozmyslam ci ich musim zapojit do DP alebo to nejak ide spravit.
Ako ich mas zapajane ty? Nechcem kupovat 5m DVI-HDMI kabel za 25€
Mne dnes dosiel ten monitor no ja mam skor problem. PC mi nechce zobrazit druhy. Ide o to ze na karte mam len DVI a DP vystupy. A oba monitory mam napojene v DVI vystupoch. A win mi sice pri nastaveni rozlisenia druhy monitor ukaze no nejde ulozit nastavenia a aATi CCC mi ten druhy ani nenajde. Rozmyslam ci ich musim zapojit do DP alebo to nejak ide spravit.
Ako ich mas zapajane ty? Nechcem kupovat 5m DVI-HDMI kabel za 25€
-
Mek
Addict
Ja mam externy zapojeny cez HDMI (ten vystup mam aj na NB, takze to bola jasna volba pre mna).
Mozno by som mohol skusit aj nove ovladace od nvidie, mozno sa stal zazrak a opravili chybu zo zamrzanim, ktoru uz par rokov ignoruju
Mozno by som mohol skusit aj nove ovladace od nvidie, mozno sa stal zazrak a opravili chybu zo zamrzanim, ktoru uz par rokov ignoruju