Aky mate nazor na homosexualov?
-
javatar
Hardcore addict
Re: Aky mate nazor na homosexualov?
a to ako v kalifornii netreba na takuto "liecbu" podpis/dotovanie rodicov? mi to pride trosku chore ze mamicky s tym nic nerobia...
aj ked netvrdim na 100% ze za to mozu, netusim ci vlastne nieco robili proti tomu... z jedneho pripadu ale vseobecne zavery robit nebudem...
aj ked netvrdim na 100% ze za to mozu, netusim ci vlastne nieco robili proti tomu... z jedneho pripadu ale vseobecne zavery robit nebudem...
-
pocitacovnik
Light Expert
neutrálny... nevadí mi ich prítomnosť ale niesom za to aby si mohol taký pár adoptovať dieťa lebo dieťa potrebuje aj matku aj otca
najidealnejsie by bolo, keby malo dieta otca aj matku, ale sam si spomenul adopcie, chapes teda co si vlastne povedal ?pocitacovnik napísal:ale niesom za to aby si mohol taký pár adoptovať dieťa lebo dieťa potrebuje aj matku aj otca
1/aby k adopcii mohlo dojst, dieta najprv musi prijst o svojich biologickych rodicov (z roznych dovodov)
2/snad ti nemusim vysvetlovat, aka je momentalne situacia s ustavnou vychovou deti v nasej republike
3/je lepsie delit sa o jednu pani vychovavatelku s dalsimi 30detmi, ako mat 2 adoptivne matky alebo otcov ?
ephram:
Teba ešte baví spievať tú istú pesničku dookola?
Stále ak príde niekto nový do tejto témy, a vyjadrí svoj názor (nech je akýkoľvek), ale ak v ňom spomenie že adopcie homosexuálom neuznáva, tak na neho vytiahneš rozvrátené heterosexuálne rodiny, deti v detských domovoch a rozdiel medzi 30timi deťmi okolo jednej vychovávateľky a jedným deckom pri homosexuálnom páre.
X-krát ti to bolo všetko vysvetlené, že prečo nie ale ty sa ešte x-krát budeš vypytovať. Proste táto spoločnosť hovorí NIE, a keď sa ti nepáči tak choď žiť tam kde ti povedia ano. Tak isto ako sa väčšina slovákov musí zmieriť s neriešiteľnosťou problému s istým etnikom, tak sa ty zmier s tým že homosexuáli na svk si ešte dlho nebudú môcť adoptovať deti a ešte dlho nebudú mať na ružiach ustlané.
Keď som prvý krát vyjadril názor v tejto téme ja, tiež si na mňa vybehol s podobnými otázkami.
Ospravedlňujem sa ak to vyznieva útočne (nie je to tak myslené), ale už ma prestáva baviť na každej 3tej strane čítať od teba tie isté otázky.
Teba ešte baví spievať tú istú pesničku dookola?
Stále ak príde niekto nový do tejto témy, a vyjadrí svoj názor (nech je akýkoľvek), ale ak v ňom spomenie že adopcie homosexuálom neuznáva, tak na neho vytiahneš rozvrátené heterosexuálne rodiny, deti v detských domovoch a rozdiel medzi 30timi deťmi okolo jednej vychovávateľky a jedným deckom pri homosexuálnom páre.
X-krát ti to bolo všetko vysvetlené, že prečo nie ale ty sa ešte x-krát budeš vypytovať. Proste táto spoločnosť hovorí NIE, a keď sa ti nepáči tak choď žiť tam kde ti povedia ano. Tak isto ako sa väčšina slovákov musí zmieriť s neriešiteľnosťou problému s istým etnikom, tak sa ty zmier s tým že homosexuáli na svk si ešte dlho nebudú môcť adoptovať deti a ešte dlho nebudú mať na ružiach ustlané.
Keď som prvý krát vyjadril názor v tejto téme ja, tiež si na mňa vybehol s podobnými otázkami.
Ospravedlňujem sa ak to vyznieva útočne (nie je to tak myslené), ale už ma prestáva baviť na každej 3tej strane čítať od teba tie isté otázky.
asi su pre teba deti v detskych domovoch len dalsimi cislami v statistike nasho statu a koho zivot nejakych cisiel zaujima, ze ? stale sa tu ohanate nejaky pravami deti, idealnymi pripadmi...akousi falosnou empatiou, zaujmom a pritom sami dobre viete, ze zivot vacsinou nejde podla idealneho a najvhodnejsieho scenaru a ze vas vlastne osud odvrhnutych deti ani velmi netrapi, vsak mate kopu svojich starosti...
tiez si neuvedomujes, ze keby aj co i len jedno dieta z decaku mohlo mat (a prialo si mat) lepsi zivot s dvoma adoptivnymi rodicmi rovnakeho pohlavia, tak nevidim dovod na to, aby to tato spolocnost nepodporila...
tiez si neuvedomujes, ze keby aj co i len jedno dieta z decaku mohlo mat (a prialo si mat) lepsi zivot s dvoma adoptivnymi rodicmi rovnakeho pohlavia, tak nevidim dovod na to, aby to tato spolocnost nepodporila...
inteligentna argumentacia a este dobra rada nad zlato k tomu...kiez by ta "argumentacia" mala nieco spolocne s nejakymi faktami a realnymi skutocnostami a kiez by ta rada mala nieco spolocne s elementarnou ludskostou a aspon s minimalnymi demokratickymi principmi, na ktore sa v tejto krajine snazime poslednych 20 rokov hrat...LuksKE napísal:Proste táto spoločnosť hovorí NIE, a keď sa ti nepáči tak choď žiť tam kde ti povedia ano.
urobim vsetko preto, aby doslo k zmenam co najskor...preco by som sa mal s niecim zmierovat alebo drzat hubu? preco by sa ktokolvek mal s niecim zmierit, ked mu je preukazatelne ukrivdene? ...to je ta skutocna demencia tohto naroda, nikto nic sam neurobi (okrem frflania pri pive) a ked sa aj niekto o nieco pozitivne snazi, tak mu ti domasediaci frflosi zvladnu len nadavat a hadzat polena pod nohy...za takej situacie sa ani necudujem, ze vkuse v SR len ludia bedakaju, ze ich niekto riadne oseria...LuksKE napísal:Tak isto ako sa väčšina slovákov musí zmieriť s neriešiteľnosťou problému s istým etnikom, tak sa ty zmier s tým že homosexuáli na svk si ešte dlho nebudú môcť adoptovať deti a ešte dlho nebudú mať na ružiach ustlané.
to co vidis, resp. nevidis, je nepodstatne. o tak zavaznej otazke bude rozhodovat referendum - a okrem (mozno) SaS ziadna zo stran nevyjadri priamu podporu homosexualom v otazke adopcii. znamenalo by to na konzervativnom Slovensku politicku samovrazdu..."tak nevidim dovod na to, aby to tato spolocnost nepodporila..."
.
jedinou sancou by mohla pre vas G-lobby z EU (a tlak na schvalenie priamo v parlamente). no v case hospodarskej krizy a upadku eura sa vase zalezitosti dostali na vedlajsiu kolaj.
referendum
staranie sa do zivota inych = velmi zavazna spolocenska tema, nutne schvalenie v referende...
Slovensko si pozicia miliardy eur, aby ich nasledne poslalo nezodpovednym bohatsim krajinam = o referende nikto ani nemukne, Slovač tlieska...
pri sucasnom nastaveni institutu referenda v nasej krajine, je skoda casu vobec to slovo spominat...ja v nasej krajine pod slovom referendum vidim miliony eur splachnute do hajzla...
btw. SaS o adopciach ani necekla, su iba za registrovane partnerstva...a to ci je pretlacenie takeho navrhu politicka samovrazda, je vzhladom na mentalitu slovenskeho volica dost otazne...pozri sa na takeho ozrateho Jana, co ten navypraval, porobil a rozkradol, pritom sa stale drzi v parlamente ako kliest...a za par dni prejde euroval s podporou Fica, preferencie mu este stupnu, lebo to zase nejako obkeca alebo prihodi dochodcom 5euro k vianociam zo statnej kasy...verim tomu, ze taky populista by lavou zadnou dokazal pretlacit aj takyto emocne a predsudkovo zatazeny navrh a este z toho vytazit...
Slovensko si pozicia miliardy eur, aby ich nasledne poslalo nezodpovednym bohatsim krajinam = o referende nikto ani nemukne, Slovač tlieska...
pri sucasnom nastaveni institutu referenda v nasej krajine, je skoda casu vobec to slovo spominat...ja v nasej krajine pod slovom referendum vidim miliony eur splachnute do hajzla...
btw. SaS o adopciach ani necekla, su iba za registrovane partnerstva...a to ci je pretlacenie takeho navrhu politicka samovrazda, je vzhladom na mentalitu slovenskeho volica dost otazne...pozri sa na takeho ozrateho Jana, co ten navypraval, porobil a rozkradol, pritom sa stale drzi v parlamente ako kliest...a za par dni prejde euroval s podporou Fica, preferencie mu este stupnu, lebo to zase nejako obkeca alebo prihodi dochodcom 5euro k vianociam zo statnej kasy...verim tomu, ze taky populista by lavou zadnou dokazal pretlacit aj takyto emocne a predsudkovo zatazeny navrh a este z toho vytazit...
http://www.sme.sk/c/6083029/srbsko-unia ... ualmi.htmlephramko napísal:staranie sa do zivota inych
V tomto prípade staranie sa Bruselu do záležitostí krajiny, čo ani nie je členom EU....
ephramko:
A ďalej to dieťa ktoré si adoptuješ, čo ak jedného dňa príde domov, nazve teba a tvojho priateľa "buze****", otočí sa chrbtom, zabúchne dvere. Potom bude prdel, keď "vaše" dieťa začne vami opovrhovať lebo ste "buz***". V školách a najmä na ZŠ sa u detí jednoducho odlišnosti netolerujú, a deti na ZŠ vedia byť niekedy ešte horšie ako ktorýkoľvek dospelý človek. (dúfam že chápeš tým úvodzovkám)
Snáď nečakáš že tu budeme každú tretiu stranu písať to isté.
Zrazu aký humanista, ide ti o dobro detí. Prd. TY vieš čo si to dieťa v decáku praje??? TY si to len myslíš a dúfaš v to. A mimochodom, to čo si dieťa praje je dosť relatívny pojem, jeden deň chce dieťa to a druhý zase tamto, preto je spôsobilosť na právne úkony až od 18 rokov, kedy sa počíta že jedinec je už natoľko vyspelý, že chápe závažnosť a dôležitosť svojich rozhodnutí a nesie za nich zodpovednosť.asi su pre teba deti v detskych domovoch len dalsimi cislami v statistike nasho statu a koho zivot nejakych cisiel zaujima, ze ? stale sa tu ohanate nejaky pravami deti, idealnymi pripadmi...akousi falosnou empatiou, zaujmom a pritom sami dobre viete, ze zivot vacsinou nejde podla idealneho a najvhodnejsieho scenaru a ze vas vlastne osud odvrhnutych deti ani velmi netrapi, vsak mate kopu svojich starosti...
A ďalej to dieťa ktoré si adoptuješ, čo ak jedného dňa príde domov, nazve teba a tvojho priateľa "buze****", otočí sa chrbtom, zabúchne dvere. Potom bude prdel, keď "vaše" dieťa začne vami opovrhovať lebo ste "buz***". V školách a najmä na ZŠ sa u detí jednoducho odlišnosti netolerujú, a deti na ZŠ vedia byť niekedy ešte horšie ako ktorýkoľvek dospelý človek. (dúfam že chápeš tým úvodzovkám)
Na tvoje "inteligentné" otázky opakujúce sa každú 3tiu stranu, len "inteligentné" odpovede.inteligentna argumentacia a este dobra rada nad zlato k tomu...kiez by ta "argumentacia" mala nieco spolocne s nejakymi faktami a realnymi skutocnostami a kiez by ta rada mala nieco spolocne s elementarnou ludskostou a aspon s minimalnymi demokratickymi principmi, na ktore sa v tejto krajine snazime poslednych 20 rokov hrat...
cize ty si myslis, ze deti v decaku su stastne, nechceli by mat 2 adoptivne matky alebo 2 adoptivnych otcov a ked aj ano, tak je to zarucene len stav chvilkoveho pobluznenia detskej mysle...(vies vobec ako dlho adopcny proces vobec trva u starsich deti?)
a bol by som velmi rad, keby si mi tie zavazne argumenty "preco nie" pekne zopakoval...pretoze v minulosti tu odzneli len urcite predsudky, famy a dohady, nic viac...dokonca to niekto postavil este aj do roviny, ze je spravne, ak nieco zakazeme iba na zaklade iracionalnych presvedceni a ze je na druhej strane, aby dokazala svoju "nevinu" (nepripomina vam to praktiky gestapa a štb?)...
a bol by som velmi rad, keby si mi tie zavazne argumenty "preco nie" pekne zopakoval...pretoze v minulosti tu odzneli len urcite predsudky, famy a dohady, nic viac...dokonca to niekto postavil este aj do roviny, ze je spravne, ak nieco zakazeme iba na zaklade iracionalnych presvedceni a ze je na druhej strane, aby dokazala svoju "nevinu" (nepripomina vam to praktiky gestapa a štb?)...
Nemyslím si že sú šťastné ale možno sa nádu aj také deti, ktoré sú v decáku šťastné. (ani ty ani ja im do hláv nevidíme)
Áno MYSLÍM si, že ak by ti malé dieťa povedalo že chce vyrastať s homosexuálnym párom, tak by to bolo iba kvôli tomu, že takýmto veciam nerozumie. (to myslím je tam dôležité a odráža to môj názor) Pretože, ak teraz vynechám školu a kamarátov toho dieťaťa, tak mu to vadiť nebude, ale akonáhle zistí čo je to heterosexualita, homosexualita, bisexualita (počítam 12-13 rokov), tak až tam sa ukáže či vás ako svojích homosexuálnych rodičov akceptuje alebo vás zatratí.
Vychovávať dieťa, to nie je len starať sa o to pokiaľ je malé (lebo je to milé a zlaté), ale aj starať sa o to pokiaľ sa neosamostatní. Vyživovacia povinnosť rodičov je sa mi zdá do 25 rokov. Ak ťa v 15 rokoch tvoj adoptívny syn zatratí, som zvedavý ako sa budeš o neho starať aspoň do 18ky.
A možno to tomu decku vadiť nebude a ešte sa vás zastane, bude vás brať ako rodičov atď. Ale to ani jeden z nás nevie teraz povedať a už dupľom nie pri adoptovaní malých detí.
Lenže ty sa na to pozeráš štýlom že je ti odopreté adoptovať si dieťa, lenže vôbec sa nepozeráš na to ako sa bude to dieťa cítiť, keď bude synom/dcérou homosexuálneho páru. (neskôr vysvetlím)
neviem ako dlho trvá proces, ale keď budem chcieť vedieť tak si to naštudujem, kvôli mne to tu pchať nemusíš
a čo sa týka argumentov, nebudem ti ich tu vertlikovať zase, pretože opäť by si iba začal spievať svoje evergreeny, ktoré mimochodom za chvíľu budem naspamäť vedieť
Poviem len toľko (to vysvetlenie), že pokiaľ bude táto spoločnosť v tejto otázke konzervatívna, nič nezmeníš a môžeš si aj na hlavnom námestí v BA žili podrezať za práva homosexuálov (ber to s rezervou).
Áno MYSLÍM si, že ak by ti malé dieťa povedalo že chce vyrastať s homosexuálnym párom, tak by to bolo iba kvôli tomu, že takýmto veciam nerozumie. (to myslím je tam dôležité a odráža to môj názor) Pretože, ak teraz vynechám školu a kamarátov toho dieťaťa, tak mu to vadiť nebude, ale akonáhle zistí čo je to heterosexualita, homosexualita, bisexualita (počítam 12-13 rokov), tak až tam sa ukáže či vás ako svojích homosexuálnych rodičov akceptuje alebo vás zatratí.
Vychovávať dieťa, to nie je len starať sa o to pokiaľ je malé (lebo je to milé a zlaté), ale aj starať sa o to pokiaľ sa neosamostatní. Vyživovacia povinnosť rodičov je sa mi zdá do 25 rokov. Ak ťa v 15 rokoch tvoj adoptívny syn zatratí, som zvedavý ako sa budeš o neho starať aspoň do 18ky.
A možno to tomu decku vadiť nebude a ešte sa vás zastane, bude vás brať ako rodičov atď. Ale to ani jeden z nás nevie teraz povedať a už dupľom nie pri adoptovaní malých detí.
Lenže ty sa na to pozeráš štýlom že je ti odopreté adoptovať si dieťa, lenže vôbec sa nepozeráš na to ako sa bude to dieťa cítiť, keď bude synom/dcérou homosexuálneho páru. (neskôr vysvetlím)
neviem ako dlho trvá proces, ale keď budem chcieť vedieť tak si to naštudujem, kvôli mne to tu pchať nemusíš
a čo sa týka argumentov, nebudem ti ich tu vertlikovať zase, pretože opäť by si iba začal spievať svoje evergreeny, ktoré mimochodom za chvíľu budem naspamäť vedieť
takze z teoretickych konstruktov zalozenych na predsudkoch, domienkach, dohadoch a famach z pochybnych zdrojov sa zrazu uz stali dokonca argumenty...este ze nie je ochota o tom hovorit, ze...LuksKE napísal:a čo sa týka argumentov
a to, ze otvorenych homofobov nazyvas "konzervativcami", tak pri tom sa len chytam za hlavu...ci podla teba je v poriadku, ak niekto prinajmensom vulgarne napada a ponizuje cloveka len pretoze sa zamiloval do osoby rovnakeho pohlavia ? ...ked svojmu kolegovi v praci vynadam do negrovskych spinavych ciernych hub iba pretoze, nie je beloch...tak som tiez konzervativec ???
Ja si myslim, ze keby dieta vyrastalo s rodicmi rovnakeho pohlavia uz od detstva, tak asi tazko neskor v puberte odvrhne svojich rodicov iba kvoli homosexualite...take dieta sa k otazkam ohladom predsudkov k mensinovej sexualnej orientacii bude stavat asi podstatne inak, nez clovek, ktory "homosexuala" videl maximalne na obrazku v modnom casopise...
a tiez dost silno pochybujem, ze by dieta kladny vztah ku svojim rodicom zmenilo iba na zaklade toho, ze nejaka pani upratovacka ukazala prstom na rodicov a povedala "aha, to su ti buze****" a podobnym poznamkam...
(analogicky...nepocul som este o pripade dietata, ktore by napriklad nenavidelo svojich adoptivnych rodicov iba kvoli ich inej rase...pripadne zrazu v puberte by kladny vztah s rodicmi otocilo o 180 stupnov iba kvoli odlisnej farbe pokozky rodicov)
mozes si napriklad pozret toto, relacia ceskej televizie, kde sa vybrali do detskeho domova polozit detom tuto otazku...pritom sa pytali uz pomerne starsich chalanov (ktory uz teoreticky maju urcite vstepene stereotypy, negativne postoje o homosexualoch, ktore v nasej spolocnosti koluju)....
http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1 ... 1947-tema/
ked si to zhrnieme, tak niekolki chalani tam povedali, ze by z domova chceli ist radsej k dvom matkam, lesbam...keby mali taku moznost...
preco sa teda spolocnost proti tomu stavia tak negativne s alibistickym tvrdenim, ze chrani zaujmy a prava deti...pritom ked sa opytame priamo tych deti, tak by mnohe z nich radsej boli u adoptivnych rodicov rovnakeho pohlavia ako v detskom domove...
citujem ťa
K tomu zvyšku, je to tvoj názor, ja som si svoj už napísal, nevyjadrujem sa...
(nemám chuť a mám pocit že ešte týždeň a vydáš debutový album svojich evergreenov)
k videu:
pozrel som si to, ano hovorili že by išli k lesbám, ale nieviem odkiaľ si nahrabal "keby mali taku moznost" (tvoj konštruktivizmus), keďže ja som tam nikde nepočul otázku ale iba odpovede chlapcov. Čo keď otázka znela "Čo by si povedal na to, že by si mal ísť do homosexuálnej rodiny?"
BTW, aké boli odpovede chlapcov? že maximálne ku lesbám by išli ale ku gayom nie, všetci traja sa tam vyjadrili že ku gayom nie, jeden by aj utekal od "dvoch tatínku". A teraz aj keby SR povolila adpocie lesbám, tak by sa gayovia začali buriť že lesby môžu a oni nie.
A diskriminačný kolotoč by sa točil ďalej....
a bol by som velmi rad, keby si mi tie zavazne argumenty "preco nie" pekne zopakoval...
...už len kvôli tomu som stratil chuť do debaty na túto tému s tebou, pre teba nič nie su argumenty, ja by som sa tu mohol aj rozplynúť ale ty by si to aj tak všetko nazval predsudky, domienky, dohady, famy, už si jak veriaci v susednej téme.takze z teoretickych konstruktov zalozenych na predsudkoch, domienkach, dohadoch a famach z pochybnych zdrojov sa zrazu uz stali dokonca argumenty...
K tomu zvyšku, je to tvoj názor, ja som si svoj už napísal, nevyjadrujem sa...
(nemám chuť a mám pocit že ešte týždeň a vydáš debutový album svojich evergreenov)
k videu:
pozrel som si to, ano hovorili že by išli k lesbám, ale nieviem odkiaľ si nahrabal "keby mali taku moznost" (tvoj konštruktivizmus), keďže ja som tam nikde nepočul otázku ale iba odpovede chlapcov. Čo keď otázka znela "Čo by si povedal na to, že by si mal ísť do homosexuálnej rodiny?"
BTW, aké boli odpovede chlapcov? že maximálne ku lesbám by išli ale ku gayom nie, všetci traja sa tam vyjadrili že ku gayom nie, jeden by aj utekal od "dvoch tatínku". A teraz aj keby SR povolila adpocie lesbám, tak by sa gayovia začali buriť že lesby môžu a oni nie.
A diskriminačný kolotoč by sa točil ďalej....
ked nieco neurcite zacnes vytahovat z minulosti a clovek ta Xkrat vyzve, aby si to konkretizoval...tak radsej napises 5sprav plnych obkecavacich bullshitov retorikou v style "ficova tlacovka", miesto toho, aby si napisal 1 spravu, kde konecne napises to konkretne...ale hlavna vec, ze mne nieco budes vycitat...LuksKE napísal:Ospravedlňujem sa ak to vyznieva útočne (nie je to tak myslené), ale už ma prestáva baviť na každej 3tej strane čítať od teba tie isté otázky.
okrem toho mi akosi unika rozdiel medzi otazkou "keby si mal moznost mat 2 adoptivnych rodicov rovnakeho pohlavia namiesto detskeho domova..." a ked sa dietata v domove spytaju "Čo by si povedal na to, že by si mal ísť do homosexuálnej rodiny?" ...co si sa tym snazil povedat ?
a myslim, ze je uplne prirodzene, ked sa na to opytas 15 rocneho hetero chalana v puberte, ktory cely svoj zivot prezil v spolocnosti, kde je prinajmensom homosexualita na smiech, tak ti odpovie podobnym sposobom...a jeden chalan ti to aj velmi dobre vysvetlil...
okrem toho, s takmer dospelym clovekom zrazu zacat budovat akoze rodicovsky vztah...to je velmi zlozite uz vo vseobecnosti, mozno to poznate niektori, co mate nevlastneho rodica...
-
javatar
Hardcore addict
ephram: raz davno si mi napisal toto:
kric si kolko chces - ale takymto krikom vela nedokazes...
tiez si to nepodlozil ziadnymi faktami - pre teba je to fakt ale pre mna len domienka, podloz to - na radu argumentov preco homosexualita nie je normalna si odpovedal typom "zase je to len o plodeni deti" , "pozrite sa aky si heterosexuali tiez neschopaci" a podobne...ephramko napísal:javatar, jediny rozdiel medzi heterosexuaom a homosexualom je ten, ze jednemu sa pacia osoby opacneho pohlavia a druhemu osoby rovnakeho pohlavia
kric si kolko chces - ale takymto krikom vela nedokazes...
nie javatar, to bola diskusia o tom "preco nie adopcie" a jeden kvaziargument bol "nedokazete deti splodit, tak sa do deti nestarajte", pricom som jasne dokazal ze splodit deti nerovna sa stat sa dobrym rodicom...heterosexualita nedava ziaden predpoklad k tomu, ze budete dobrymi rodicmi a z dietata vychovate psychicky nenaruseneho jedinca...a naopak, homosexuali nie su neplodni a homosexualom nevymizlo materinske alebo otcovske instinktivne spravanie...
a tiez som argumentoval tym, ze deti si adoptuje mnoho neplodnych heterosexualnych parov...na nich zrazu uz plati vynimka?
a fakt by ma zaujimalo v com su homosexuali taki strasne odlisni od heterosexualov...mame inu telesnu stavbu? sme horsi sportovci? sme menej inteligentni? menej vzdelani? homosexual nemoze byt vedcom a prijst na nieco prevratne? sme umelecky menej nadani? sme horsi v kariere ? nedokazeme milovat ? nemame emocie, nedokazeme sucitit a ludom pomahat? a z opacneho konca, myslis, ze neexistuju gayovia, ktori vyzeraju ako niektori heterosexualni muzi (vytahane triko, zanedbane vlasy, strnisko, sandale s ponozkami vytiahnutymi az po kolena, absencia deodorantu) ?
vo vacsine pripadov vyzerame presne rovnako, nikto nema sexualnu orientaciu napisanu na cele...dokazeme podat vykon minimalne v rovnako kvalitativnej a kvantitativnej miere v sirokej plejade oblasti...jedinym rozdielom je to, ze laskou nasho zivota sa stane osoba rovnakeho pohlavia a vasho osoba opacneho pohlavia...to je dovod na tolko nenavisti, osobnych utokov, ci uz verbalnych alebo dokonca aj fyzickych ? najma ked v drvivej vacsine homosexualita absolutne nezasahuje a neobmedzuje osobny zivot priemerneho heteraka...
///karma---pinhead, mam dost vazne obavy, ze predsa len tvoj genofond nebude z marsu a bude mat nieco spolocne s nasim ludskym "degenerovanym" genofondom...mam skutocny strach o uroven tvojho intelektu, kedze za posledny rok si nebol schopny rozsirit svoj slovnik a ine slovko ako "degeneracia"...
a kde som ja tvrdil, ze ziadam otvorenu podporu alebo potlesk ? je dost podstatny rozdiel medzi pravom na slobodu prejavu, nesuhlasom s niecim...a vulgarnymi osobnymi urazkami, pripadne az fyzickymi utokmi a otvorenou diskriminaciou v praci, skole, sikanovanim...
jedine co ziadam je rovnopravnost, rovnost moznosti a aby sa ludia nestarali do veci, ktore ich zivot nijak neovplyvnuju a neobmedzuju...
a tiez som argumentoval tym, ze deti si adoptuje mnoho neplodnych heterosexualnych parov...na nich zrazu uz plati vynimka?
a fakt by ma zaujimalo v com su homosexuali taki strasne odlisni od heterosexualov...mame inu telesnu stavbu? sme horsi sportovci? sme menej inteligentni? menej vzdelani? homosexual nemoze byt vedcom a prijst na nieco prevratne? sme umelecky menej nadani? sme horsi v kariere ? nedokazeme milovat ? nemame emocie, nedokazeme sucitit a ludom pomahat? a z opacneho konca, myslis, ze neexistuju gayovia, ktori vyzeraju ako niektori heterosexualni muzi (vytahane triko, zanedbane vlasy, strnisko, sandale s ponozkami vytiahnutymi az po kolena, absencia deodorantu) ?
vo vacsine pripadov vyzerame presne rovnako, nikto nema sexualnu orientaciu napisanu na cele...dokazeme podat vykon minimalne v rovnako kvalitativnej a kvantitativnej miere v sirokej plejade oblasti...jedinym rozdielom je to, ze laskou nasho zivota sa stane osoba rovnakeho pohlavia a vasho osoba opacneho pohlavia...to je dovod na tolko nenavisti, osobnych utokov, ci uz verbalnych alebo dokonca aj fyzickych ? najma ked v drvivej vacsine homosexualita absolutne nezasahuje a neobmedzuje osobny zivot priemerneho heteraka...
///karma---pinhead, mam dost vazne obavy, ze predsa len tvoj genofond nebude z marsu a bude mat nieco spolocne s nasim ludskym "degenerovanym" genofondom...mam skutocny strach o uroven tvojho intelektu, kedze za posledny rok si nebol schopny rozsirit svoj slovnik a ine slovko ako "degeneracia"...
a kde som ja tvrdil, ze ziadam otvorenu podporu alebo potlesk ? je dost podstatny rozdiel medzi pravom na slobodu prejavu, nesuhlasom s niecim...a vulgarnymi osobnymi urazkami, pripadne az fyzickymi utokmi a otvorenou diskriminaciou v praci, skole, sikanovanim...
jedine co ziadam je rovnopravnost, rovnost moznosti a aby sa ludia nestarali do veci, ktore ich zivot nijak neovplyvnuju a neobmedzuju...
-
tehla
Tak toto chlapec uplne vystiholPinhead napísal:
http://www.sme.sk/c/6083029/srbsko-unia ... ualmi.html
V tomto prípade staranie sa Bruselu do záležitostí krajiny, čo ani nie je členom EU....
Uvedomele, hrde narody s velkolepou historiou, pripadne plne muznych jedincov ochotnych tieto hodnoty v pripade nudze zo zbranou v ruke aj branit treba zneistovat aby "znezneli". Potom uz nebudu tak vyskakovat a budu poslusnymi otrokmi v uz ani tak nie celkom vlastnej krajine.
Srbom by mali zaroven zatrhnut aj mäso! Aj s toho su taky "neposlusny"! Cize nix pljeskavica, nix cevapi.
10 rokov müsli, kazde 2 mesiace gayparada a uvidite ako sa vyjasni
-
javatar
Hardcore addict
To je sice krasne povedane ale ja som narazal na rozdiely ktore mozu negativne ovplyvnit schopnost vychovy. Konkretne tu vyplyva nemoznost naplnenia idealu, nie neschopnost (ako u mnohych hetero parov). To ci su na tom deti z decaku v konecnom dosledku lepsie alebo horsie je predmetom vyskumov. Ani jeden z nas nevie ako tie vyskumy dopadnu, ty si tu ten ktory tvrdi ze to prejde lebo udajne "jediny rozdiel je v definicii pritazlivosti". Podla mna nie je. Ak vyskumy ukazu, ze sa mylim - mozes sa realizovat, dovtedy ale nemozes tvrdit, ze su na tom deti z decaku (pripadne s jednym adoptivnym rodicom) horsie ako u dvoch homosexualov(-iek).ephramko napísal:nie javatar, to bola diskusia o tom "preco nie adopcie" a jeden kvaziargument bol "nedokazete deti splodit, tak sa do deti nestarajte"
tento odsek mozme pokojne aplikovat napr. aj na sociopatovephramko napísal:a fakt by ma zaujimalo v com su homosexuali taki strasne odlisni od heterosexualov...mame inu telesnu stavbu? sme horsi sportovci? sme menej inteligentni? menej vzdelani? homosexual nemoze byt vedcom a prijst na nieco prevratne? sme umelecky menej nadani? sme horsi v kariere ? nedokazeme milovat ? nemame emocie, nedokazeme sucitit a ludom pomahat?
momentalne ano, co vsak bude az budete "zrovnopraveni"ephramko napísal:najma ked v drvivej vacsine homosexualita absolutne nezasahuje a neobmedzuje osobny zivot priemerneho heteraka...
uz sme sa o tom bavili a dokazal som ti jedno - tvoja sexualna orientacia je vzhladom ku heterosexualite komplementarna, nie alternativna - a povedz mi jeden dobry dovod preco sa ku komplementu ma staviat rovnako ako ku alternative....
reagujes na moj prispevok, kde tvrdim ze existuje jediny rozdiel medzi homosexualmi a heterosexualmi a ty zrazu vytiahnes sociopatov ako protiargument ? ...automaticky mam potom dojem, ako keby si homosexualov pokladal za to iste ako sociopatov, co ma uraza...javatar napísal:tento odsek mozme pokojne aplikovat napr. aj na sociopatov
a tiez nechapem, kam smerujes s takymi extremnymi pripadmi...sociopat je schopny sucitu, pomaha inym ludom ? pochybujem...sociopat je jasna patologia v urcitej specifickej oblasti, vdaka ktorej nielenze jedinec nedokaze fungovat v spolocnosti, on je pre inych ludi dokonca nebezpecny...
mne vycitas, ze najprv musia byt k dispozicii relevantne studie, aby som mohol nieco tvrdit....no hned na to ides ty malovat certa na stenu a robit zbytocne paranoicke "bububu"...pre istotu sa kukni pod svoju postel, ci tam nenajdes nejakeho bubulaka alebo lesbu...javatar napísal:momentalne ano, co vsak bude az budete "zrovnopraveni"
zase sme iba pri tom tebou milionkrat spominanom akte splodenia, ze ? len pretoze pri sexe 2 zien alebo 2 muzov nevznikne dieta, tak tym automaticky sme menejcenni a mame byt diskriminovani v sirokom spektre, vulgarne napadani alebo napadani aj fyzicky ?javatar napísal:tvoja sexualna orientacia je vzhladom ku heterosexualite komplementarna, nie alternativna - a povedz mi jeden dobry dovod preco sa ku komplementu ma staviat rovnako ako ku alternative....
...okrem toho lesby by mohli vyuzit asistovanu reprodukciu od darcov, ktorych je neurekom...bohatsi gayovia by mohli zase vyuzit nahradnu matku, menej bohatsi by si mohli adoptovat deti, ktore boli biologickymi hetero rodicmi odvrhnute...to nie je nejaky menejcenny "doplnok", ale jasna alternativa, ktorej konecny "produkt" moze byt psychicky zdravy heterosexualny dospely clovek...
javatar, ty si skutocne myslis, ze totalna absencia vztahu rodic-dieta pocas detstva a dospievania jedinca moze mat pozitivnejsi vplyv ako keby ten jedinec mal za rodicov homosexualny par ?
-
halabaster
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Ze vas to este bavi s tymto ... diskutovat. On ma vzdy pravdu, jeho argumenty su nepriestrelne. Sa cudujem preco este nie je predsedom alebo aspon zastupickom v niektorom z tych ich homosexulanych spolkov. Demagogicku retoriku na to ma.