Kvoli tomu je aj v nazve temy to co tam jejavatar napísal:nabuduce to daj pls do spoileru, viem ze v nazve temy je slovicko [spoilers] ale vtedy na to nebol tag... tak nabuduce plsdost mi to pokazilo cely diel
How I met your mother [spoilers]
Re: How I met your mother [spoilers]
ten 10 sekundovy pohlad na robin nemal chybu

-
mirak2
Hardcore addict
a dohadovacky o case a pozerani, drzani, stlaceni ? 
-
Geogomeogo
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
V pohode ;D Ale nabuduce chod radšej až po pozretíjavatar napísal:nabuduce to daj pls do spoileru, viem ze v nazve temy je slovicko [spoilers] ale vtedy na to nebol tag... tak nabuduce plsdost mi to pokazilo cely diel
-
Soviet
Darca
Hmm..4 ta cast umna strasne slaba. Uplne zbytocna cast. Uz sa dobre davno vie, ze Robin by chcela Barnieho, ale venovat tomu dalsiu celu cast? Neviem. Mne to prislo uplne odveci..
ta 4. cast bola cudna. Ani tie barneyho videa ma nepobavili 
Mne sa to celkom pacilo, nebolo to take dobre ako predchadzajuce, ale nebolo to ani uplne zle. A nemoze byt kazda cast o hlavnom pribehu, by to malo jednu seriu 
-
Soviet
Darca
javatar: Mal si prestat citat pri slove: "Hmm..4 ta cast" a rychlo dat backspace, nech ta vrati o stranu spat 
Pascalweb: Vsak v pohode, nevravim, ze musi byt o hlavnom pribehu.Ale ako komu ma byt vtipne to, ze Robin vkuse bola mimo temu, ked vypravala? Neviem, mne v tejto casti humor dako nesadol.
Pascalweb: Vsak v pohode, nevravim, ze musi byt o hlavnom pribehu.Ale ako komu ma byt vtipne to, ze Robin vkuse bola mimo temu, ked vypravala? Neviem, mne v tejto casti humor dako nesadol.
k teme: fakt slaba cast. a o Robin sa to vie od konca poslednej serie, takze nie je dovod hnevat sa na to, ze sa tu o tom otvorene pise
-
chipp12
Light Star
ako nemozem si pomoct ale od urcitej chvile mi pride ze to HIMYM sa zmenilo na nejaku telenovelu ... proste uz to nie je to stare HIMYM kde som sa pri kazdej casti smial na niecom stale a vsetko ale proste uz mi to pride nejake nudnejsie a pozeram to viac menej uz len zo zvyku......proste pre mna to nejak straca ten spravny naboj tej zabavy a proste sa uz len riesa furt vztahy a kto je do koho zabuchnuty a vytahuju sa stale starsie postavi ako keby scenaristi uz nevedeli nic nove vymysliet tak len opakuju co uz raz bolo ....
-
Space5800
Medium Professional
Neviem...Má zmysel ešte písať že himym ide dole vodou? Posledná epizóda to len potvrdzuje. Vážne som váhal či to nevypnem a to sa mi snáď ešte nestalo 
-
javatar
Hardcore addict
tak som nakoniec o vela neprisiel... je tu vobec niekto kto to nepozera uz len zo zotrvacnosti?
Tato seria je zatial skutocne dost zla, davam im tak 5 epizod aby to aspon trocha vytrhli z biedy a potom na to seriem.
-
mfp
Medium Star
cojaviem.. mne to pride na tej istej urovni ako serie 3,4,6. 5ka bola uplne nanic 1 a 2 zas najlepsie 
hh zaujimave ako sa tie reakcie po kazdej casti menia, ked je dobra cast, tak ok, ze konecne 7 seria zacala dobre, pride nudnejsia cast, a kazdy druhy to prestava pozerat ...., potom zase je nejaka dobra cast
a takto stale dokola.
-
Thrash/Death
Star
Nová časť no neviem, úplne dno to nebolo ale na štandard prvých troch sezón sa to neťahalo. Škoda, lebo minulý diel bol obstojnejší
a zabudol som dodať, že Kal Penn potešil
a zabudol som dodať, že Kal Penn potešil
cast nebola zla, len bola ina
ubrala sa inym smerom akym sa ubrala nova seria, mne celkom sadla
//autoeditácia príspevku (11 Okt 2011, 18:03)
7x05 dobra cast:)
smiechu bolo pomenej ale usmievať som sa usmieval
//autoeditácia príspevku (11 Okt 2011, 18:03)
7x05 dobra cast:)
smiechu bolo pomenej ale usmievať som sa usmieval
-
Geogomeogo
Light Professional
Celkom fajn časť. Vtip tam bol, ostatné tiež zaujalo. Podľa mňa zatiaľ celkom v pohode séria.
-
mirak2
Hardcore addict
705 a ja koncim. cez skuskove bude casu privela, vtedy mi nebude vadit zabijanie casu