taxi-ky
Re: taxi-ky
ja mam pozitivne skusenosti s caribic taxi, su celkom velki, maju viacero stanovisk po celej BA, taktiez velmi slusny pristup a dobre ceny
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Ja mam dobre skusenosti s Radio Taxi 0911987303.
http://www.radio-taxi.sk/
Prisiel aj na trasu 2km, kde ma vacsina taxisluzeb rovno poslala kade lahsie. Mal by byt aj dost lacny.
http://www.radio-taxi.sk/
Prisiel aj na trasu 2km, kde ma vacsina taxisluzeb rovno poslala kade lahsie. Mal by byt aj dost lacny.
-
spojka13
Darca
- Kontaktovať používateľa:
potvrdzujem tiež radio taxi, pri objednavke cez fon polovična cena oproti stojacemu taxíku na stanovišti
-
Peter_Retep
VIP
02/16300 najlacnejsie taxi v BA asi....
Ja to co som pisal pred tym.
Btw brat si z letiska je blbost, afaik ak sa nic nezmenilo tak tam stoji len MB Taxi, co je zbytocne predrazene. Okrem toho je vrchol drzosti jazdit za Mercedens Benz Taxi a mat Octaviu ...
Aj ked tak rozmyslam, niesu vlastne zruseni?
Btw brat si z letiska je blbost, afaik ak sa nic nezmenilo tak tam stoji len MB Taxi, co je zbytocne predrazene. Okrem toho je vrchol drzosti jazdit za Mercedens Benz Taxi a mat Octaviu ...
lol, MB taxi ma octavie?Indigo napísal:Ja to co som pisal pred tym.
viem len, ze nimi jazdieval otec a teda ked som snim isiel aj ja, pacilo sa mi chvilu sa nechat hickat a rozmaznavat - nechat si otvorit dvere, vybrat hudbu atd, ale ked si premietnem vtedajsie ceny, kedze uz par rokov som snimi nesiel dnes volim jendoznacne ine taxi sluzby, aj ked tychto mam furt v telefone, no ak maju fakt octavie tak uz im asi nezavolam...kedysi jazdili fakt len v mercedesoch
..v BA nastup len do taxi, ktory si si zavolal cez telefon..
osobne pouziam 3 taxi sluzby:
Free taxi (zatial najlacnejsi, akym som sa v BA viezol)
Super taxi (priemer)
Trend taxi (trochu drahsi, no maju takmer same nove auta - superb, takze sa pohodlne odvezies)
.
osobne pouziam 3 taxi sluzby:
Free taxi (zatial najlacnejsi, akym som sa v BA viezol)
Super taxi (priemer)
Trend taxi (trochu drahsi, no maju takmer same nove auta - superb, takze sa pohodlne odvezies)
.