To je moc
METAL,METAL...
Re: METAL,METAL...
-
lekoklatik
VIP
ešteže to ten chalan na konci všetko odčinil aspoň tým, že dal metalistov do jednej škatule...silmarill napísal:
-
L.A.M.E
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
kua niesom spravný metlak chybaju mi tetovania a ani tie dlhe vlasy nemám asi pojdem kupit daku tú hubba bubba aby som mal saspon tu tetovačku
-
javatar
Hardcore addict
o dlhe vlasy ma pripravila priatelka...
bradu mi tiez vymyslela taku nie metalovu...
epilepticky trepat hlavou mi nerobi dobre...
satana nevyznavam....
tetovania tiez nemam...
omg co za hudbu vlastne pocuvam?
bradu mi tiez vymyslela taku nie metalovu...
epilepticky trepat hlavou mi nerobi dobre...
satana nevyznavam....
tetovania tiez nemam...
omg co za hudbu vlastne pocuvam?
-
chipp12
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Amaranthe ... nedavno som to objavil a celkom popi*i skladby maju ...
Chlapi uz mame vonku nase debutove epcko : ) Skuste : p cheers.
Kód: Vybrať všetko
http://www.facebook.com/pkotgRe: METAL,METAL...
čože tak to je fakt pecka
mňa osobne dosť zaujalo ...
Amaranthe su vyborni, ja na nich ficim uz niekolko mesiacov, odkedy vydali tento debutovy album. Prvotny osial ma uz trochu presiel, kedze sa mi az tak velmi nepaci ich zivy prejav, kde to vyzera trochu diskofilne, ale rad si to pustim, tie songy su mimoriadne chytlave. Hlavne sa mi paci, ze maju troch vokalistov a je prestriedany zensky spev, klasicky muzsky a aj chraplak Minuly tyzden vydali aj novy videoklip.chipp12 napísal:ja teraz v poslednych dnoch ficim na
Amaranthe ... nedavno som to objavil a celkom popi*i skladby maju ...
A navyse ta spevacka je kocka (hlavne v tom klipe Hunger)
-
javatar
Hardcore addict
Energicke a nenudi. Na moj vkus sice vela grolu a malo instrumentalnych vykonov ale uz za jeden song ma to nabilo energiouKelko napísal:Chlapi uz mame vonku nase debutove epcko : ) Skuste
Vydrzal som minutu a 5 sekund... taku sprsku neoriginality som uz davno nezazil...Ing. FijoK napísal:
už som jeden príspevok s mojím názorom na Amaranthe (a kvázimetal tohto typu) odtiaľto zmazal, keďže nedávno som dostal ban za horkokrvné vyjadrovanie v inej téme... ale sakra toto snáď nemyslíte vážne? ako môže niekto tento POP zaradiť do topicu o metale?!
prosím vás zamyslite sa nad tým, čo vlastne počúvate. skúste si vygoogliť niečo o metale, prípadne prejsť nejaké metalové fóra a potom správne pomenujte žáner ktorý počúvate.
ďakujem.
prosím vás zamyslite sa nad tým, čo vlastne počúvate. skúste si vygoogliť niečo o metale, prípadne prejsť nejaké metalové fóra a potom správne pomenujte žáner ktorý počúvate.
ďakujem.
a ja zase nemám rád ortodoxných /resp. skôr tých čo sa hrajú na veľkých/ metlákov, ktorí majú klapky na očiach a ešte si nestihli všimnúť že jednotlivé hudobné štýly už dávno nemajú "hranice" a mieša sa to navzájam.
Numetal nieje metal, hento nieje metal, tamto nieje metal...
toto si sem dával, tam ti nevadilo že sa to mieša s klasickou hudbou? šak to potom tiež nieje metal, či?
Klapky dole, ďakujem
Každopádne nič to nemení na tom že tá kapela Amaranthe je tá najgýčovejšia vec akú som kedy počul (už som to tuším aj písal dávnejšie), dokonca by som to zaradil medzi top 3 najhoršie veci aké som tento rok počul... Ale tak, každý máme iné uši, a tak to má byť
Numetal nieje metal, hento nieje metal, tamto nieje metal...
toto si sem dával, tam ti nevadilo že sa to mieša s klasickou hudbou? šak to potom tiež nieje metal, či?
Klapky dole, ďakujem
Každopádne nič to nemení na tom že tá kapela Amaranthe je tá najgýčovejšia vec akú som kedy počul (už som to tuším aj písal dávnejšie), dokonca by som to zaradil medzi top 3 najhoršie veci aké som tento rok počul... Ale tak, každý máme iné uši, a tak to má byť
dunlop: nie, nie som old school metlák ani sa nehrám na ultratrue metalistu - hovorím len o tom, že je teraz v móde za metal označiť naozaj hocičo a budovať si popularitu na metalovom image aj napriek tomu, že samotná hudba sa na metal podobá len zďaleka. napríklad nepreberné množstvo hardrock skupín so ženskou speváčkou ktoré svoj žáner nazývajú "gothic metal", z čoho sa mi ako dlhoročnému poslucháčovi gothic metalu robí pena okolo huby...
áno, hranice sa síce posunuli, ale vždy je predsa nejaký základný prvok ktorý definuje žáner. s Fleshgod Apocalypse som sa určite nepomýlil - základ je evidentne death metal, či už bicími, riffmi alebo growlingami, tá klasika je tam vedľajšia. oproti tomu Amaranthe má skôr popový základ a o metal sa to len obtiera.
počúvam aj jemnejšie veci, no dokážem rozoznať jednotlivé žánre.
áno, hranice sa síce posunuli, ale vždy je predsa nejaký základný prvok ktorý definuje žáner. s Fleshgod Apocalypse som sa určite nepomýlil - základ je evidentne death metal, či už bicími, riffmi alebo growlingami, tá klasika je tam vedľajšia. oproti tomu Amaranthe má skôr popový základ a o metal sa to len obtiera.
počúvam aj jemnejšie veci, no dokážem rozoznať jednotlivé žánre.
@slimarill, javatar: nie je to klasicka odroda metalu, no speed/power metal sa zacina uberat tymto smerom, je to moderne, aj hudba ako vsetko sa meni a az na par legiend si na klasicky black/death/trash o par rokov vela ludi ani nespomenie. tym nehovorim, ze 100% fandim tomuto smeru, ale je to novy prud, ktory mna na prve pocutie oslovil
fijok, skôr si spomenú na black/death ako na takéto "sezónne hity". toto je ľahká konzumná hudba akej ročne vznikajú kvantá a rýchlo aj upadnú do zabudnutia.
mimochodom chceš povedať že toto je speed alebo power metal?
mimochodom chceš povedať že toto je speed alebo power metal?
@slimarill: no myslim si, ze nejakym takymto smerom sa speed/power bude uberat
a ano, Amaranthe budem sudit po druhom albume az...
a ano, Amaranthe budem sudit po druhom albume az...
-
javatar
Hardcore addict
Ing. Fijok + Dunlop:
1. nenapisal som ze to nie je metal, to napisal sillmaril
2. sice sa stotoznujem so sillmarilom ze je to nieco ako "hard pop" ale to viete az teraz
3. pocuvatelne to je, nenaplna to a ani neprinasa nic nove (preto som to vydrzal len tych 65 sekund)
4. ultrametalista nie som, pocuvam aj jazz, rock, ci klasicku hudbu, a sem tam aj pop
+ moj hudobny vkus sa stale vyvija
5. dufam ze sa metal tymto smerom uberat nebude - osobne vnimam velmi pozitivne ze metal nie je mainstream a teda na jeho komercnosti to znacne ubera (aj ked nemusi byt pravidlo ze komernce = nekvalitne, az prilis casto to tak je)
6. pocuvajte si co chcete, su to vase usi, az skrituzujete nieco co sem postnem ja, neurazim sa...
1. nenapisal som ze to nie je metal, to napisal sillmaril
2. sice sa stotoznujem so sillmarilom ze je to nieco ako "hard pop" ale to viete az teraz
3. pocuvatelne to je, nenaplna to a ani neprinasa nic nove (preto som to vydrzal len tych 65 sekund)
4. ultrametalista nie som, pocuvam aj jazz, rock, ci klasicku hudbu, a sem tam aj pop
5. dufam ze sa metal tymto smerom uberat nebude - osobne vnimam velmi pozitivne ze metal nie je mainstream a teda na jeho komercnosti to znacne ubera (aj ked nemusi byt pravidlo ze komernce = nekvalitne, az prilis casto to tak je)
6. pocuvajte si co chcete, su to vase usi, az skrituzujete nieco co sem postnem ja, neurazim sa...
silmarill: či sa ti to páči alebo nie, má to škatulku pop metal, a takých kapiel je plná riť... a okrem toho neviem či je to zrovna vyhra zakladať si na metalovom image 
keď sme už spomenuli to miešanie štýlov
keď sme už spomenuli to miešanie štýlov
Oooo ano Diablo Swing Orchestra to ja mozem
I ked podla niektorych to asi nebude true 
DSO je fajn... prvky avantgardy metalu pristanú (určite viac než popové slečinky).
btw mať gothic alebo metal imidž je "in"... tvári sa to ako niečo iné než mainstream, má to určitý závoj tajomstva či temnej romantiky... imidž kapely má nezanedbateľný podiel na úspechu.
btw prekonal som sa a vypočul som si ďalších pár songov na youtube, je pekné pod videami vidieť komentáre typu "this is not power metal"
evidentne nie som s takýmto názorom sám... má to príliš popový dievčenský spev a tie občasné mužské harsh vokály sú skôr numetalový vreskot než growling.
a keď hovoríme o miešaní štýlov...

btw mať gothic alebo metal imidž je "in"... tvári sa to ako niečo iné než mainstream, má to určitý závoj tajomstva či temnej romantiky... imidž kapely má nezanedbateľný podiel na úspechu.
btw prekonal som sa a vypočul som si ďalších pár songov na youtube, je pekné pod videami vidieť komentáre typu "this is not power metal"
a keď hovoríme o miešaní štýlov...
-
Thrash/Death
Star
Ten Amaranthe je strašný shit, kto sa toto opovážil nazvať metalom tak zhorí v pekle horúcom !