Proste potreboval by som napad / pomoc ako to nejako nakopnut , lebo po dvoch dnoch ju nechcem hned pozvat niekde von.
Dievca zo skoly
Dievca zo skoly
Zdravim som normalny 15 rocny chalan a len pred par dnami som spoznal dievca , z vedlajsej triedy na skole. Strasne sa mi zapacila a je aj velmi mila. Spoznal som ju len fakt pred dvoma troma dnami a potreboval by som pomoct so zaciatkom. Skusenosti niake mam ale nic extra
to bolo skor take strasne decke. Urcite nechcem zacat tak ze si ju pridam na FB lebo z toho sa povaha cloveka neda zistit a ze ci si budeme rozumiet aj mimo.
Proste potreboval by som napad / pomoc ako to nejako nakopnut , lebo po dvoch dnoch ju nechcem hned pozvat niekde von.
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Dievca zo skoly
Z vedľajšej triedy, určite máte nejakých spoločných vyučujúcich, tak sa jej trebárs poopytaj na to, prípadne spoločných kamarátov... Na pozvanie von myslím priskoro nie je, stačí hneď po škole na zmrzlinu, kofolu.
-
jin
VIP
Na úvod sa musíš postarať o to, aby zistila, že vôbec existuješ a aby Ťa začala registrovať. To by mohol byť dobrý základ.
Najjednoduchšie to spravíš tak, že sa jej pozdravíš a niečo sa jej opýtaš na neutrálnu tému - naj je škola.
Keď to budeš mať za sebou, tak na druhý krát ju môžeš skúsiť pozvať von, prípadne sa zjaviť na nejakej akcii, kde bude aj ona. Skrátka sa s ňou musíš stretnúť aj mimo školského prostredia, nakoľko tam sú možnosti dosť obmedzené. Nakoľko ste z iných tried predpokladám, že ste limitovaní prestávkami a naviac je všade naokolo kopec ľudí - to sú všetko faktory z ktorých môžeš byť ty a rovnako ona v strese, čo nadväzovaniu známosti rozhodne neprispeje.
Inak veľa uvidíš aj na základe jej prvej reakcie na Teba, odsleduj si, aký zanecháš halo efekt.
Najjednoduchšie to spravíš tak, že sa jej pozdravíš a niečo sa jej opýtaš na neutrálnu tému - naj je škola.
Keď to budeš mať za sebou, tak na druhý krát ju môžeš skúsiť pozvať von, prípadne sa zjaviť na nejakej akcii, kde bude aj ona. Skrátka sa s ňou musíš stretnúť aj mimo školského prostredia, nakoľko tam sú možnosti dosť obmedzené. Nakoľko ste z iných tried predpokladám, že ste limitovaní prestávkami a naviac je všade naokolo kopec ľudí - to sú všetko faktory z ktorých môžeš byť ty a rovnako ona v strese, čo nadväzovaniu známosti rozhodne neprispeje.
Inak veľa uvidíš aj na základe jej prvej reakcie na Teba, odsleduj si, aký zanecháš halo efekt.
Nad FB a "slávnym" pokecom ani nepremýšľaj ... určite ako bolo vyššie napísané, na pozvanie vonku nie je priskoro, avšak ak sa hanbíš začni pomalšie. Teda napríklad zober kamarátov - spolužiakov, určite niektorí z nich má známeho v triede, zoznámte sa s ostatnými a to už pôjde ľahšie.
Podľa toho čo píšeš sa ešte nepoznáte vôbec. Existuje xy spôsobov ako sa zoznámiť, viď vyššie cez kamarátov, či len tak na chodbe v škole.
Podľa toho čo píšeš sa ešte nepoznáte vôbec. Existuje xy spôsobov ako sa zoznámiť, viď vyššie cez kamarátov, či len tak na chodbe v škole.
No mame jednu spolocnu hodinu a tam ked sa pozriem na nu vzdy sa usmeje
+ nejaka ta rec o skole uz padla cize asi ma registruje , ale podla mna to nestaci este na to aby som ju pozval von a este sa aj dost hanbim ( vsak kto sa nehanbi ?
)
No a tie prestavky su tak ze triedu ma na druhej strane skoly a to doslova ( tri poschodia a dve dlhe chodby ) cize nemam moc casu tam ist cez prestavky.
//autoeditácia príspevku (05 Okt 2011, 17:26)
Aj osobne poznam niakych z tej triedy , ale hlavny problem je ze obe triedy su z ludi , ktory menili gymnazia popripade dosly zo zakladky cize este ten kolektiv sa buduje
No a tie prestavky su tak ze triedu ma na druhej strane skoly a to doslova ( tri poschodia a dve dlhe chodby ) cize nemam moc casu tam ist cez prestavky.
//autoeditácia príspevku (05 Okt 2011, 17:26)
Aj osobne poznam niakych z tej triedy , ale hlavny problem je ze obe triedy su z ludi , ktory menili gymnazia popripade dosly zo zakladky cize este ten kolektiv sa buduje
-
jin
VIP
Už Ťa registruje - to je fajn. Že sa usmeje môžeme pokladať za jav toho, že voči Tebe nechová nejakú antipatiu, čo je tiež veľmi dobré.
A na pozvanie nie je priskoro, povedal by som, že čas tak akurát. Skús vystihnúť chvíľku pred, alebo po spoločnej hodine, keď pri nej nebude nejaké extrémne množstvo ľudí, prídi za ňou a opýtaj sa jej, či by nechcela niekedy po škole skočiť s Tebou na kofolu / do čajovne / zmrzlinu / whatever.
Nechoď príliš dlho okolo horúcej kaše, lebo budeš vyzerať ako nerozhodný truľo a niekto Ťa predbehne.
Že sa kolektív ešte len buduje je dobre, aspoň ešte na nikoho nemá väzby.
A na pozvanie nie je priskoro, povedal by som, že čas tak akurát. Skús vystihnúť chvíľku pred, alebo po spoločnej hodine, keď pri nej nebude nejaké extrémne množstvo ľudí, prídi za ňou a opýtaj sa jej, či by nechcela niekedy po škole skočiť s Tebou na kofolu / do čajovne / zmrzlinu / whatever.
Nechoď príliš dlho okolo horúcej kaše, lebo budeš vyzerať ako nerozhodný truľo a niekto Ťa predbehne.
Že sa kolektív ešte len buduje je dobre, aspoň ešte na nikoho nemá väzby.
ničoho sa neboj choď len za ňou
za to nič nedáš
asi pred 2 týždňami som si všimol že sa jedno pekné dievča na mňa často milo usmieva keď idem okolo, tak sme sa začali zdraviť.. tak som za ňou išiel, rozprávali sme sa (o škole to je najlepšia téma v školskom prostredí
) a opýtal som sa jej, či by niekedy nešla niekam, súhlasila a včera som s ňou bol a vyzerá to že je to na správnej ceste.. na FB sa vykašli, na internete sú ľudia iní ako v skutočnosti.. tak hanbu bokom a držím palce 
-
hojko
Site Admin
Len tak trochu na tuto temu, aj ked mozno offtopic. Pred desiatimi ci patnastimi rokmi chalani akurat tak vedeli, ze do vedlajsej triedy chodi pekne dievca. Pri troche stastia si zistili jej meno cez niekoho znameho, pripadne ho poculi na chodbe ci na spojednych/delenych hodinach. Vtedy neboli moznosti ako by sa clovek nieco viac dozvedel a ked to skusal, stacilo, aby sa niekto prekecol a uz o tom vedela. Dnes je tolko moznosti, ci sa hrat na niekoho tajneho na ICQ, vytvorit si falosny facebook ucet na vymyslene meno, pripad si tam vela jej znamych a dufat, ze to potvrdi, pripadne si pisat na skype, Pokeci alebo niekde inde. Pri FB vies za par sekund zistit, ze ktore skupiny oblubuje, co nema rada, kde bola, koho pozna, pretoze sa vies prisposobit situacii, ze si dokazes o nej zistit vsetko a pripravit sa na danu temu. Ak ma rada hudbu od xxx, tak si to mozes aj ty par krat vypocut, nieco si nastudovat a ohurit ju. Mozes si zistit s kym chodi po skole von, zistit spolocnych znamych a najst si tuto spolocnu partiu... Radu som tu nechcel napisat ziadnu, chcel som len chabo konstatovat ako to chodi dnes a ako tomu bolo pred desiatimi rokmi.
Ked to zhrniem: teraz su socialne siete, my sme museli mat gule.
Dievca zo skoly
Neskuseny a hlavne dlho necakaj! Lebo skoncite iba ako kamarati co ta bude velmi srat