Ahojte. Dneska som sa rozhodol, že si dám nejaké skiny do GTA IV. Stiahol som si SparkIV 0.6.6 na patch 1.0.7.0.. Vložil som všetky súbory zo Sparku do zložky kde mám nainštalovanú GTA IV. Spustil som Spark, a podľa návodu som ponastavoval handling.dat atď, dal som open -> rockstars games -> gta iv -> pc -> models -> cdimages -> vehicles
a to vehicles.img sa mi prvýkrát normálne otvorilo, vložil som súbory "turismo.wtf" a "turismo.wtd" cez tlačítko Import a dal som Save. Zapínal som GTA IV že to odskúšam a asi pri predposlednom obrázku pri načítavaní sa mi reštartoval počítač. To sa ešte raz zopakovalo. Na tretí pokus o zapnutie GTA IV mi len vyskočila tabuľka, že program gtaiv.exe prestal pracovať. Keď som zase chcel spustiť Spark, aby som ten zlý skin nahradil nejakým iným, tak pri pokuse o otvorenie vehicles.img mi vždy vyskočí tabuľka s textom "Index was outside the bounds of the array"... Už si s tým neviem rady. Na Google je o tom kopu strán, ale všade sa spomína nejaký kódersky či programovací problém.. Za každé rady / tipy úprimne ďakujem.
[HELP] GTA IV, GTA EFLC
-
94jakub
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Re: [HELP] GTA IV, GTA EFLC
Mal si si radšej zálohovať originál vehicles.img
Ak ti nejde vôbec spustiť hru tak ju preinštaluj a skús znova.
A ešte jedna otázka.
Čím si výnimočný, že si musel vytvoriť novú tému o GTA IV?
Nestačí ti tá čo tu je?
Ak ti nejde vôbec spustiť hru tak ju preinštaluj a skús znova.
A ešte jedna otázka.
Čím si výnimočný, že si musel vytvoriť novú tému o GTA IV?
Nestačí ti tá čo tu je?